icon

Modrykonik.sk na mobile. Aké máte problémy?

martinjasen
30. apr 2012

Čoraz viac užívateľov používa k prezeraniu modrého koníka mobilné telefóny. Doteraz sme nerobili technickú podporu pre mobil, ale radi by sme to zmenili.

Napíšte nám, aké máte problémy so stránkou, keď používate mobil. Do príspevky napíšte aký mobil používate, kde a ako sa problém prejavuje. Pridajte aj vaše nápady, čo by ste na mobilnej verzii modrého koníka privítali.
Ak už niekto má rovnaký problém, ako už bol spomenutý prosim označte príspevok, že sa vám páči a už rovnaký problem nepridavajte.

Vopred vám ďakujeme za vaše postrehy.

Martin Ďurina
Asmira Team

adush123
9. dec 2013

mam samsung s2 a vobec mi nejde nacitat stranku,,,dlho to trva a vobec mi nenacita,,,je to androidom?

amadea3
19. dec 2013

mam iPhone 4 a odvcera sa mi nedaju rozkliknut komentare vo fotoblogoch. Tento problem sa obcas vyskytol aj predtym, no stacilo znova nacitat stranku, teraz to uz bohuzial nepomaha. Nic nove som na mobil neinstalovala....

deven
4. jan 2014

Mne na iphone 4, iphone 4S a ipad mini nejdu rozklikavat komenty vo fotoblogoch. Blbne mi to asi dva tyzdne stale castejsie, posledne dni to uz vobec nejde. Pocitac nemam :( tak nemam inu moznost sa k tomu dostat. Co robit aby to znova fungovalo?

jarkarobino
7. jan 2014

Ja mam Iphone, ale ta mobilna verzia sa mi nepaci..tak som na mobile na starom mk, az nato, ze mi prestalo uz pred mesiacom otvarat komentare..co ma dost irutuje 😒

janeska17
9. jan 2014

Mám Samsung S3 a nejdu /NIKDY/ mi pridavat fotky ci cez prehliadac alebo mobilnu verziu... prehliadac ma po vlozeni fotky a potvrdeni vyhodi z MK.....

meiwe
9. jan 2014

Nokia lumia nejdu pridavat fotky do fotoblogu, ani do bazaru. Inak bez problemov.

8853
30. jan 2014

Nokia lumia, nejdu pridavat fotky a nezobrazuje mi tlacitko odpovedat pri komentaroch

luxi
27. mar 2014

neviem ci to sem patri dobry den mam problem kupila som kocik inzerat znel sup.kocikneposkodeny novy 8m.pouzivan prisel mi spinav 2som ho drhla do teraz tam su skvrn potom ma pani oklamala ze sa da do uplneho lahu neda sa...strieska je zlomena a tam kde sa davaju nohy je jedna strana tez zlomena,,najprv som povedala ok..nech mi posle zarucak...ale ja chcem vratir plnu sumu lebo klamala a ten kocik nema taku hodnotu spinavy rozbit no s pani se asi neda ...ako mam dalej zareagovat mam aj email ulozene mozem vam ich prekopirovat...jednoducho ja som na rod.prispevku manzel nezamestnany ja si nemozem dovolit kupit zniceny kocik poradte mi vcera som jej pisala ze treba to riesit uz ani nepise..dakujem za odúpoved a uz mi ani neodepisuje je to ingridka24

kytykaty
9. okt 2014

ja mam problem nielen s nacitavanim cez mobil, ale mam mac pocitac a od istej doby minejdu mi nacitat fotky do inzeratov a uz akekolvek. Viete mi niekto poradit kde moze byt prolem.? dakujem

gabuska27
20. okt 2014

Kde by mozem zohnat aplikaciu mk na mobil? Dakujem

lucasita
23. okt 2014

Nejdu pridat fotky z mobilu,mam samsung galaxy S1.
Predtym to islo.
Nejde to asi necely mesiac.
Je to rychlejsie hodit to z mobilu,nez vlozit ich do noteebooku.
Dakujem.

pepe2051
27. máj 2015

Zdravim.Mám taky mensi problem a zial neviem si snim radi. Vlastnim telefon Samsung galaxy S4. Vcera vecer som ho nabila a do rana bez problemov ostala bateria 100%. rano som na nom pocuvala aj pesnicky aj telefonovala s nim bez problemov. Lenze asi okolo pol 11ej sa mi z nicoho nic vypol. ked som ho zapla natukala som pin kod a opat sa vypol..toto mi spravila niekolko krat az sa mi po dalsom zapnut naskytla nejaka chyba.Vyskocilo mi jedine toto ako je na fotke. neviem zial co to je a co by sa stym dalo robit. Vedel by mi niekto z vas poradit ako mobil opat spojazdnit do povodneho stavu? vopred vam dakujem!

gn
19. jún 2015

mne vadi, ze v aplikacii mi nejde bazar..

resanka6
26. jún 2015

vzdy ked vymazavam prispevok zo skupiny ci zo svojho blogu, hodi ma to do blogov vsetci... nikdy ma nenecha tam kde som bola predtym... dost otravne... 😉

a druha vec ked som na mobilnej verzii a chcem prejst na plnu verziu stranky, nikdy mi nevyhodi kolonky do ktorych sa pise meno a heslo, a ak nahodou vyhodi neviem to tam vpisat... vzdy musim ist cez prehliadac klasicky na modrykonik.sk a tadial to uz ide...

a tretia vec, ked poziada clen o prijatie do skupiny, mame tam pidmienku pol rocnej registracie, cez mobil si to absolutne neviem overit, lebo zo spravy sa neviem prekliknut do jeho blogu, nie je tam ani ta sipka, ze si ho mozem rozkliknut, nemozem sa dostat na plnu verziu vid vyssie a ak sa mi to nejakym zazrakom predsa len podari, skontrolujem si ziadatela cez to okienko vo fotoblogy vsetci vpravo hore skopirovanim jeho nicku a nakuknutim do jeho profilu, a ked cez vsetko toto konecne prejdem a vojdem na plnej verzii do skupinky, kliknem na to okienko tak mi tak neskutocne zvacsi stranku, ze to okienko na pridavanie clena musim hladat. Nestaci zmensit stranku, a opat do neho kliknut, pretoze sa postup opakuje, da sa to preskocit, ked si po skontrolovani clena na plnej verzii prepnem opat mobilnu a pridam ho cez nu... velmi, velmi otravne a zdlhave... 😀

pouzivam prestigio, android 4.4

1bambulka1
27. jún 2015

Stiahla som si app.Moddrý koník a všetko bolo v najlepšom poriadku.Mám aktivované upozornenia v telefóne ktoré mi doteraz riadne chodili.Momentálne už nechodia neviem prečo.Skúšala som app.odinštalvať a znovu stiahnúť ale nič☹Škoda mne osobne to veľmi chýba 😒

zdeni84
15. júl 2015

Mám mobil Samsung Galaxy trend plus , a mám takýto problém síce mi zavybruje ked mi príde nová správa alebo nedá sa mi ju zobrazit, proste vobec neviem kto mi ju napísal a čo mi napísal ...
a MK mi ide troška pomaly cez mobi

mimuska11
25. okt 2015

Zdravim vymenila som teraz telefon za LG a nejdu mi od vtedy pridavat fotky.na fb idu na mk nejdu

sakura77
2. nov 2015

Kliknem na "páči sa mi" a nevyskočia moje vyznačené "lajknute" ako predtým ale len na fórum A tam musím hľadať ...

hamlet
11. nov 2015

Mam problem sa pripojit cez android pocas dna,vo vacsine pripadov mi vyhadzuje,ze technicka prestavka,snazime sa rozhojdat 😀 .Toto mi robi uz niekolko dni a to mam predplateny bazar,co ma fakt tesi,lebo cez mobil to rychlejsie vybavim aj v terene 😀 .

maja22
24. nov 2015

Poradte mi, prosim, ako sa zbavit reklamy cez polovicu obrazovky. Mam HTC, reklama mi brani citat, pisem polovicu textu "naslepo", nevidim cele prispevky, musim si domyslat. Je to obtazujuce. Napiste mi, niekto, prosim, do ip, co s tym. Ta obrovska reklama je vsade, nech zmizne uplne, alebo .nech sa zmensi do neobtazujucej formy. Dufam, ze iny problem sa mi s telefonom nevyskytne, kedze tu sa da napisat iba raz. Dakujem.

ceresnam
26. nov 2015

@maja22 tvoj telefón používa systém Android 2.2. Aby ti fungoval modrý koník na mobile potrebuješ s verziou 4.2 alebo novšou.

lusilala
3. dec 2015

kedy uz konecne opravia ten konik,,,neda sa dostat do správ./moj bazar/ stale sa len hojdá uz ma prestava ten bazar bavit!

kubankakubanka
22. dec 2015

Ahoj ,dnes menila telefón stihla som si aplikáciu modrý koník a vôbec nefunguje. a nefunguje ani cez klasický prehliadač,,neviem v čom môže byt problém všetko ostatné iné apky fungujú.

ceresnam
23. dec 2015

@kubankakubanka co presne ti nefunguje? nevies sa prihlasit? vidis hupajuceho konika?

kubankakubanka
23. dec 2015

@ceresnam Ahoj,,,mám aplikáciu a stále mi ukazuje nahrávam...... nič sa nedeje,,ale nejde mi Mk ani na google tiež žiadna reakcia iba nahrávam ostatné apky fubgujú...
op.systém mám android

sakura77
23. dec 2015

Samsung galaxy s 5 - nejdú dodatočne opraviť príspevky. ...😕

mamsvojciel
18. feb 2016

Kocky prosim vas ako pridam fotku do albumu v ktotom uz fotky mam dakujem

papinotata
22. feb 2016

Ahojte, chcem sa spytat, ci uz je dokoncena mobilna verzia...Uz dlho sa o tom hovori....ale stale je to to iste...nedaju sa pridavat inzeraty...musim 5x minim. znova a znova nacitavat stranku, aby sa nieco pohlo..niekdy sa pohne a niekedy ani tak nie... Ked uz sa mi podari nacitat foto, zasa to nepise.......Ani odpoveda t na inzerat sa i staaaale neda...

evcis
28. mar 2016

@martinjasen
prosim o radu...neotvaraju sa mi komentare.. neviete v com je chyba?

lussy211
30. mar 2016

Mne sa nedá odpisovať na správy vôbec keď rozkliknem.