icon

Modrykonik.sk na mobile. Aké máte problémy?

martinjasen
30. apr 2012

Čoraz viac užívateľov používa k prezeraniu modrého koníka mobilné telefóny. Doteraz sme nerobili technickú podporu pre mobil, ale radi by sme to zmenili.

Napíšte nám, aké máte problémy so stránkou, keď používate mobil. Do príspevky napíšte aký mobil používate, kde a ako sa problém prejavuje. Pridajte aj vaše nápady, čo by ste na mobilnej verzii modrého koníka privítali.
Ak už niekto má rovnaký problém, ako už bol spomenutý prosim označte príspevok, že sa vám páči a už rovnaký problem nepridavajte.

Vopred vám ďakujeme za vaše postrehy.

Martin Ďurina
Asmira Team

papinotata
30. mar 2016

Ani mne staale....uz na to nemam slov...

liaka
30. mar 2016

Ani mne nejde bud zadat nazov do vyhladavania v bazare, alebo vlozit inzerat a teraz najnovsie odpovedat ludom co mi napisu na moje veci v bazare. Musim kliknut na ich meno, potom blog a nakoniec napisat internu spravu. Mozno raz za dva dni to odrazu ide na chvilu a potom zas nic..

ioanav
8. apr 2016

iPhone 5 - proste Nie mozem otvorit viac ako 4 stranky , uz konik sa hojda 😩😩😩😩 to je uplne Na nervyyyy

halit13
11. apr 2016

Cez android mi absolutne nejde odpísať záujemcovi na na otazku v bazári, a nechápem zruše ie možnosti otvorenia všetkých foto v skupinách pod dátumom, toto je jeden z dosť veľkých prešlapov, namiesto vylepšenia, napr. Veľmi potrebnej lupy v IP , toto....

lubjatqo
28. apr 2016

Ako si pozriem albumy v aplikácii? ďakujem 🙂

freefamme
28. apr 2016

Zdravim vas, iphone 6 - pri kazdom 5. kliknuti sa konik hojda. Nedaju sa mazat inzeraty ani zaujemcovia. Vdaka za napravu!

michala11111
28. apr 2016

ja mám HTC desire S a je tam tých problémov veľa, nedá sa odpisovať ak mi niekto píše na bazár, nemôžem aktualizovať inzeráty cez mobil, taktiež niekedy absolútne nevidím upozornenia, že niekto mi prispel do fora, nemôžem dať páči sa mi to......
Inak bolo by ozaj super, keby sa s tým niečo urobí, lebo ja skoro vôbec nezapínam pc ozaj tuším len kvôli modrémukoníkovi.... Všetko sa snažím riešiť cez mobil...

falbala132
13. máj 2016

pridavam sa - iPhone - este pred tyzdnom to slo, teraz uz neviem odpisovat zaujemcom, ani neviem aktualizovat inzeraty :( je to na nervy,lebo cez tyzden som na nete len na mobile, iba cez vikend sa dostanem aj na PC. @rannazora @budaiko

papinotata
13. máj 2016

@falbala132 to iste....

stary_ujco
16. máj 2016

Chrome pre android. Nefunguje zoomovanie stranky. Forum zaberá na šírku cca 1 a pol obrazovky a nijako to nejde zmeniť na menšie písmo. Problém nastal okolo 12 mája.

terqa
30. nov 2016

od 25.11 mi zle zobrazuje stranka v aplikacii MK, spodna lista je roztiahnuta na pol displeja a neda sa mi normalne prezerat a listovat... uz som aj nanovo instalovala, ci mi nezblbol telefon, ale nepomohlo.....

skriatko
30. nov 2016

@terqa mne robí to iste, je to na nervy 🙃

julajlatvar
13. feb 2017

Uz asi 2 týždne sa mi nezobrazuju prispevky v skupinach a blogoch. Nacitam skupinu a v nej nič...vobec nevidim žiadne prispevky. Nokia lumia

triminka
6. máj 2017

Mam ten isty problem ako julajlatvar ....mam nokiu a nezobrazuju sa mi uz asi 4 mesiace príspevky v skupinach a blogoch... Cita to tu vobec niekto z kompetentnych?

katuska5909
7. máj 2017

Dobrý deň, ja mám Samsung Galaxy S7 Edge a mám veľký problém s aplikáciou v zmysle rýchlosti. Pokiaľ mi to načíta môj vlastný inzerát, tak to chvíľu trvá a už keď mi ho aj zobrazí, tak ďalšiu hodnú chvíľu čakám, pokiaľ sa mi zobrazia správy od kupujúcich. S inými aplikáciami takýto problém nemám. Je to neskutočne pomalé (a tým pádom v dnešnej dobe aj dosť obmedzujúce). ☹

chorucka
10. máj 2017

Dobry vecer Uz 2dni sa neviem dostat k upozorneniam Svieti cervene koliesko na ikonke Kliknem rozbali mi moznosti vyberu Ked kliknem na upozornenia tak mi nacita prazdnu stranu Teraz neviem komu sa pacil moj komentar a ani kto ma spomenul Inak vsetko funguje Telefom samsung galaxi ace

ceresnam
11. máj 2017

@chorucka potrebujes telefon s novsou verziou systemu, tvoj ma verziu Android 2.3. Aby ti konik fungoval spravne treba Adroid 4.4 alebo novsi.

ceresnam
Autor odpoveď zmazal
triminka
11. máj 2017

@ceresnam ale ja mam nokiu-windowsphone...tiez plati,ze mam nejaku starsiu verziu?

triminka
11. máj 2017

@ceresnam este dodam,ze nepisem o aplikacii (tu si neviem stahnut,lebo nemam android) ale o prihlaseni cez web - tam mi nezobrazuje prispevky v skupinach a blogoch

julajlatvar
12. máj 2017

@ceresnam
Ako som písala mam Windows..nie android

lianka0108
29. júl 2017

Dobrý vecer viete mi prosím poradiť,nejde mi prečítam môj album,môj bazar,prijatá interná správa mi ide otvoriť ale sk niekto reaguje na inzerát nejde otvoriť,používam uz vyše roka md a este sa mi to nestalo prosím poraďte mi

zenazaba
10. aug 2018

Zdravim. Samsung galaxi s4 mini... nejdu mi otvarat komentare, nemam ikonku sprav, upozorneni, oblubene skupiny, nemozem otvorit ani svoj blog.... vlastne cely vrch ikoniek mi chyba... v podstate mi nemozte ani napisat odpoved do ip, lebo si ju nebudem mat ako a kde otvorit :D

sedmikraska82
17. aug 2018

Samsung galaxy s4mini... Nemam vrch ikoniek, nemozem zobrazit moje inzeraty od vcera, predtym som ich otvorila, ale nevedela som zas aktualizovat a ani odpisat zaujemcom, urobte s tym prosim nieco. Predtym mi to normalne fungovalo..

ewellina
17. aug 2018

@zenazaba Presne tie isté problémy mám aj ja.

mami111
17. aug 2018

Huawei P20 - funguje bez problémov

lucka227
17. aug 2018

Nejde prispievat do fora dost pravidelne, problemy v vyhladavanim v bazare, neobjavi sa vo filtri potvrd, musim kliknut aj 2 riadky nizsie aby oznacilo kategoriu

skjatqo
17. aug 2018

Pri vyhladavani v bazari cena od aj do: napisem cislo, vymazem, zobrazi NaN co by podla mna ako usera nemalo, po kliknuti inam a vrateni sa je kurzor na konci NaN a neda sa uz zmazat ani zapisat. Pomoze zatvorit moznost filtrovania podla ceny a znova ju otvorit.

zenazaba
21. aug 2018

@ewellina stiahla som si do mobilu Mozillu a tam to ide

skjatqo
26. aug 2018

Dobry den, Samsung S5, Chrome zobrazuje takto tlacitko ulozit hladanie.