icon

Mohla som narásť počas dospelosti?

23. júl 2023

Ahojte, lahka tema na vecer, mozno niekoho pobavi 😉 dnes sa deti chceli merat kolko cm podrastli a zo srandy zavolali aj mna, tak som sa odmerala a zistila som, ze mam o 5 cm viac ako som si 15 rokov myslela a kazdemu tvrdila 🤣 zo 170cm som isla na 175 😁 zostala som normalne sokovana 🙈 tak uz aj ta moja vaha vyzera lepsie pri tejto novej vyske 🤭
Stalo sa vam nieco podobne?

Strana
z3
vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Spavas zavesena dole hlavou, alebo ako sa ti podarilo narast? 😃

autor
23. júl 2023

@vanilkovazmrzka ooslednykrat som sa merala ako 18 rocna (cize pred 15timi rokmi) mala som vtedy 170cm a myslela som si, ze vyska sa mi od toho veku nezmenila 🤷 ale tak dnes som zistila, ze ano 🤭

deti95060810
23. júl 2023

nestalo... preto nosím opätky...😉

autor
23. júl 2023

Este som si akurat spomenula, ako som sa s jednou kamoskou bavila pred par rokmi o vyske a ona vravela, ze ma 170cm a ja jej na to, ze to nie je mozne, ze ma isto menej, lebo ze ja mam 170cm a ona je odomna urcite nizsia aj o 5cm 🤣

vanilkovazmrzka
23. júl 2023

Vidis, mozno sa to stalo aj mne, priatel stale tvrdi, ze ma 185, cize aj vo vysokych podpatkoch by mal byt odomna vyssi… ale mne sa zda, ze aj v 5cm podpatku sme minimalne rovnaki, ak aj nie som vyssia ja, cize to nam nejako matematicky nevychadza ;)))

autor
23. júl 2023

@vanilkovazmrzka 😁 navrhujem premerat sa 😉

petamich
23. júl 2023

no kiezby 🙂 zajtra sa veru premeriam ale teda neviem 😂

olimuc
24. júl 2023

Jedine do sirky….

anjelicek26
24. júl 2023

Ja som narastla 2cm pocas posledneho tehotenstva...dost ma to pobavilo... odmerane u lekara, pobavil sa tiez... akoze rast zo 153 na 155cm 😅

martinkatinka
24. júl 2023

Ale mozno si sa vtedy zle odmerala 😉

nevenka
24. júl 2023

Joj, co by som za to dala, musim sa premerat, lebo ja meriam 152 cm 😉. Ale teda, ako pozeram po okoli, nenarastla som 🤭🤣.

nevenka
24. júl 2023

@anjelicek26 ja mam 152 cm, premeriam sa isto 😅🤣, tiez mam 4 deti, len mensie, ako Ty, mozno som podrastla 🤣

syslik81
24. júl 2023

to ze si dosiahla vek 18 neznamena ze ajtvoje telo sa vtedy zastavilo.. telo nepozna vek.. proste kazdemu sa vyvin zastavi inde..kludne si este rok + mohla rast ... rovnako ako sa clovek na starobu zas zcvrkava ,ci zena podrastie noha po porode etc.. je to zaklad biologie co y si v 33 rokoch mohla uz vediet

valeria_h
24. júl 2023

Traduje sa, že vývin je ukončený v 18 -19 rokoch, ale každý organizmus je iný, takže možné to samozrejme je.

moonlight1210
24. júl 2023

Mohla si este chvilku po poslednom merani v 18 rast.
Mohlo sa stat, ze to mali vtedy zle nastavene.
Mohlo sa stat, ze ten, kto ta meral, omylom pozrel/povedal zle cislo a neuvedomil si to.
A ak si sa odvtedy nemerala, tak si to vzala ako fakt a neriesila.

kvetinka75
24. júl 2023

aj môjmu mužovi sa to podarilo. Vyraďoval starý 20 ročný svadobný oblek, zo srandy ho vyskúšal a krátke nohavice, krátke rukávy, len som kukala 🙂

kvetinka75
24. júl 2023

@nevenka ja som mala kedysi 157 teraz netuším, dcéra tvrdí, že sa zmenšujem, začala som sa naťahovať, tak sa dnes odmerám 😂

kornelies
24. júl 2023

Nenarastla si. 😆 Precitaj si, co na to hovori odbotnik.

kornelies
24. júl 2023

@syslik81 Noha nerastie!!! Pocas tehotenstva, pri zvysej vahe, pada klenba chodidla a tym padom je noha dlhsia/sirsia. Toto si treba nastudovat z biologie. 😉

kiwi3
24. júl 2023

zeny obvykle prestavaju rast s prichodom menstruacie, potom uz len vynimocne, ale urcite sa najdu aj vynimky. tu pri autorke si myslim, ze ten zazrak najskor nastal zlym meranim. mozno tie merania boli zle obidve, aj v 18-nich aj teraz.

banyka
24. júl 2023

Ja som sa zas zmenšila 😀 Vždy som merala 163 cm a teraz na preventívke u Dr. že 161cm 🙊😀

autor
24. júl 2023

@syslik81 to samozrejme viem, jednoducho som nemala potrebu sa za tie roky merat. Tu ustipacnu poznamku na zaver si si mohla odpustit 😉

autor
24. júl 2023

@valeria_h ano, je to pravdepodobne tak ako pises, ze tych par cm mi pribudlo po osemnastke 🙂

autor
24. júl 2023

@moonlight1210 ano, presne ako pises 🙂 brala som to ako fakt a dalej som neriesila
Preto ma to vcera teda trosku prekvapilo 🙂

autor
24. júl 2023

@kiwi3 to som este nepocula, ze by sa rast zastavoval s prichodom menstruacie 🙄 ved ked dievcatu pride cyklus v 10rokoch akoze prestane rast? Ved v puberte je prave ten rast do vysky velmi intenzivny 🤔
Obe merania boli presne 😉

autor
24. júl 2023

@kvetinka75 tak daj potom vediet ako to vyzera s tvojou vyskou, ci mala dcera pravdu 😉😁

autor
24. júl 2023

@olimuc jaaaj, no do sirky to som tiez narastla 🙈 ale teda to mam za tie roky na vahe odsledovane 😬

jaskolka
24. júl 2023

Dievčatá obvykle prestanú rast do tej 18 tky, ale nie je to pravidlo. Čiže kľudne ty si ešte mohla podrast aj potom.

syslik81
24. júl 2023

@kornelies je jedno na zaklade coho sa noha predlzi ..ci uz vahou namahou cukrovkou alebo inym povolenim sliach ..stale je to narast .. 🫡

syslik81
24. júl 2023

Ked to vies tak na co sa pytas? 🙄🫣

Strana
z3