icon

Mohol pes zjesť andulku?

19. máj 2023

Baby prosím vás, nevysmejte má, už aj tak dosť mám z toho traumu.mohol mi môj pes zjesť andulku? Ide o čivavu, keby mám vlčiaka ,tak sa tak sprosto nepýtam..určite ju napadla,lebo som našla kopu peria po koberci , aj tie dlhé letky ,ale bez krídiel ..v podstate len pár pierok..neboli sme doma , a neviem ako sa to stalo , a normálne mi je navracanie že môj pes ju takto zlikvidoval ,kurník dojdem domov a hotová som zostala , musela prísť moja mama ,to pozrieť kde je , lebo ja som to nezvládala..problém že my sme ju nenašli, nikde, ani za nábytkom , nikde..určite nežila už , ale aspoň telíčko ..nikde nič..pes sa odvtedy schováva

Strana
z3
syslik81
19. máj 2023

ano mohol .. zvysky uvidis ked bude kakat ... kazdopadne by som radsej este vsetko prehladala ci si niekde neodlozil na neskor .. moja dokazala veeelmi dobre jedlo poschovavat

ropucha6
19. máj 2023

mohol v pohode…ale mohol ju presne aj niekde “zahrabat”. Treba popozerat vsetko a sledovat stolicu…uz moc toho nespravis

dzulli1980
19. máj 2023

Zabiť ju mohol, je to pes, je jedno, či vlčiak alebo čivava, pudy sú pudy ... no myslím, že ju nezožral, skôr kdesi schoval, "zahrabal", skús aj pod kobercami, v oblečení, pri topánkach hľadať.

autor
19. máj 2023

@ropucha6 boli len v obývačke , ona v klietke , on na voľno, všetky ostatné izby pozatvarane

autor
19. máj 2023

@dzulli1980 všetko sme pozreli , najprv mama a potom manžel a ja..gauč sme odsunuli, všetko ,úplne všetko ..skrinky, dokonca do hrncov, kabeliek a všetkého popozerali..

lindous
19. máj 2023

Ja si teda neviem predstaviť, že by čivava zožrala andulku... to nie je pre takého malého psa na jeden hlt, určite by si našla minimálne stopy po krvi, nejaké zvyšky...

autor
19. máj 2023

@lindous krv žiadna , nič , našla som pazuriky ,to je všetko a to perie

autor
19. máj 2023

@lindous ale teda tiež sme hľadali telíčko , všade, už mi bolo z toho na odpadnutie a stále sa bojím kde je

tinka8512
19. máj 2023

uplne v pohode, aj nas zozral holuba na dvore ,len par peri ostalo, nas je taky ze zozere vsetko co dvora vlezia, uz padli dve macky a aj vevericka. Normalne komplet zozere

betulinka1
19. máj 2023

To by muselo byt vela krvy vsade ak by ju zrala. Lebo prehltnúť ju nemohla celu. Nasli ste pazúriky, cize niekde by ju porcovať musela. Ma civa plne brusko? Na nich je to vidiet ked su napapane.

autor
19. máj 2023

@betulinka1 krv žiadna , na koberec sme baterkou svietili, má plné tvrdé 😔

teleskop
19. máj 2023

Pes sa schováva lebo si v strede panike a si na neho nasrana!!!! Nepoludstuj ho, je to zviera nepoužíva mozog ako ty zvieratá sa lovia aj žerú ...je mi to ľúto!!! Zodpovedná si ty, čivava spravila čo o ma v genet. Vybave

autor
19. máj 2023

@teleskop áno zodpovedná som ja , viem , veď sebe to dávam za vinu, aj keď teda bola som v robote a Andulka bola zatvorená v klietke , ale tiež si hovorím že mohla som byť doma ,nebolo by sa to stalo

teleskop
19. máj 2023

Už je to tam si poučenia, všetci robíme.chyby proste pes je zviera aj mala čivavka. Ak ťa to.potesi podľa mňa netrpela...

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
19. máj 2023

@teleskop to dúfam že netrpela

lucmirka124
19. máj 2023

Len rozmyslam, klietka je prevratena? Alebo nieco?vies ak civava vyckala momemt?ja si myslim ze ju zozrala. Stacilo dobre schmatnutie zahryznutie a uz sa mu moc nebranila..viem ako sa citis,ale pes je pes🤷‍♀️ tiez som bola na toho mojho nasrata, vedel ze zle spravil. Schovany, za 3 dni ma obchadzal ani ku mne nesiel kym sa moje telo neupokojilo.potom zas za mnou chodil ako privesok

hennyinnsbruck
19. máj 2023

Ako neviem ako silno krvaca andulka🫣 , moj 2,8kg York,ked bol na barfe zral kura kridlo 1/2hod a vsade bolo od toho spinave ,cudne ze ziadne stopy krvi nic….

autor
19. máj 2023

@hennyinnsbruck nič ,my sme hľadali traja , a boli len v obývačke spojenou s kuchyňou ...tiež akoze netuším vôbec , a je mi z toho zle lebo čakám kde ju nájdem

dizajnerka
19. máj 2023

Bože to je hrozné a zároveň fuj. Mali byť v dvoch miestnostiach, ale klietka dobre zamknutá. By som sa nemohla toho psa asi mesiac dotknúť, ani pozriet.

autor
19. máj 2023

@lucmirka124 ona si nejak vykrivila klietku , tak asi vtedy ..ale neskutočne mi je to ľúto a neskutočne zle mi to padlo toto, by som nečakala ..ani v najhoršom sne

simca06022011
19. máj 2023

ano mohol... aj ked je to zvlastne, lebo ja mam polovnickeho psa, ten aj chytil ako stena sojku, ktora bola takmer taka ako on na vysku, ale nezozral ju... a ani ju velmi neuhryzlo, proste to vtaca je z toho stresu je uplne paralizovane, staci ze sa mu podarilo otvorit klietku, i nak by vyletela niekde vysoko a nedala sa chytit. Ak ma plne brucho, tak je jasne, ze si proste dal... je to zviera, je to tak... moj na mna pozera ako na sibnutu ked na neho kricim, ze ma vyplut to co prave chytil. Ale tak mame aj maleho psiak u rodicov a ten v hore vystartoval po zabe a roztrhal ju na cimpr campr.. a mohla sa panicka rozkrajat.. proste zviera. Ono za to nemoze.
ako sa do tej klietky dostal?

autor
19. máj 2023

@dizajnerka mňa nenapadlo že sa k sebe dostanú , keby som vedela tak jasné že nie su spolu ..vôbec nebol agresívny k nej

dzulli1980
19. máj 2023

@dizajnerka Ten pes za to nemôže, nič zlé neurobil ... je to pud, tak to proste v prírode funguje.

sorayaardente
19. máj 2023

Kamošov malý pes ,kríženec,niečo medzi civavou a neviem čím chcem zjesť škrečka. Mali škrečky a ked ich pustili,tak ich skoro zožral,nie som si istá,či jedného nezakusol a pytala som sa ho na to,že hej,bol by schopný ho zožrať,že šiel si za tým .

autor
19. máj 2023

@sorayaardente bože ako si to vyčítam ..strašné ..neviem ako sa s tým vyrovnám

hennyinnsbruck
19. máj 2023

Nemas si co vycitat ,chapem ze ti je smutno za andulkou ale ako spominali pes je pes-zviera-lovec.

akvi
19. máj 2023

Jasné, že ju mohol zožrať. My máme mačky a tie keď chytia vtáka, ostanú z neho len tie dlhé pierka z krídel a pár tých malých. Takže darmo hľadáš telo. Nevycitaj si to, proste sa stalo, je to pud.

autor
19. máj 2023

@akvi ale z nej ani krídla ..4dlhsie pierka a pár malych a pazuriky ..

mamutka
19. máj 2023

Krv nemusíš vidieť, moja fenka kedysi chytila pod krikom mladého vrabca, neskoro som si to všimla. Dala ho v momente na dva kusy a zjedla, doteraz to mám pred očami a krv nebola žiadna. Fenka mala ledva 40 cm, bytový pes bez akýchkoľvek skúsenosti so zháňaním si jedla inak ako z taniera. To sú pudy, to neobabres. Na psika sa nehnevaj, cíti to a nechápe. Chúďatko andulke to už nepomôže

Strana
z3