Môj 8 ročný syn vidí duchov
Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto rovnaké skúsenosti
.mám 8rocneho syna už od dvoch rokov sa mi budil po polnoci že vidí duchov na stene atď po čase to prestalo a bol pokoj len teraz zas každý deň sa mi budi s plačom po polnoci že vidí ducha ako sedí na stoličke a pýta sa ho že ako sa ma nech ide s ním najviac ma vyplasilo keď mi mal ý povedal že mu ten duch povedal že nak ide s ním že budú sa hrať a zabíjať ľudí toto ma fakt vyplasilo a som už v koncoch ako mu pomôcť môže to súvisieť tým že syn bol po pôrode 3razy oživovaní a vlastne už bol v tej faze že mal klinicku smrť a teraz si ho ako keby ty mrtvy povolavali k sebe? Už ma všetko možne napadá aj numerologicka mi to povedala že ho to môže veľmi dlho prenasledovať prosím máte stymto niekto podobný prípad ako ste to riešili lebo ja som už stoho pomalý na prášky ďakujem.
@katka577 no vidíš , ty veríš , že pomôže farár a vysvätenie , odohnanie zlého nejakým opakovaním slov ... ja verím , že pomôže šalvia , mantra , tibetská miska .... som neveriaca ?
@katka577 nie, nedotkla, len som tym chcela povedat, ze ak nie som katolicka, neznamena to, ze v noc neverim
Myslím že diskusia nabrala taký smer, že autorke moc nepomohla...
@malinoismum možno to bude tým , že nereagovala ani na jednu otázku , príspevok , je teda logické , že sa ide mimo témy . Takto diskusia nevyzerá , už keď chcem niečo také riešiť tak reagujem .....
@lenocka12345 Pravda veru... asi nemá čas 🙂 Snáď sa nám vyjadri, možno pokeca so synom, možno sa rozhodne vec riešiť... ktovie.
Dnes ráno aj na stene jedna mamička písala o zážitku s gitarou, zachytila si? Ta sa ku koncu priklonila k logickejsiemu vysvetleniu... ale za mna to bol jasný duch alebo (možno sa mýlim nakoľko pomenovanie znamená asi veľa) nejaká zblúdila duša, entita...
@lenocka12345 prečo?sa chces hádať?úprimne asi som to zmazala lebo to bola volovina.To sa už nemôžem opraviť,?
@trojnasobnamama vôbec sa nechcem hádať , nemám to v povahe 🙂 vysvetlené , ok
@malinoismum nie , ani som to nenašla v diskusiách
@lenocka12345 to som rada🙂
Prosím vás nechodite k numerologom, ani veštici, ti vás ešte viac vytiahnu do bludneho kruhu. Opýtajte sa na nablizsej farnosti, resp. od známych zistite dobrého a ochotneho kňaza, ktorý by vám vedel pomôct s vysvatenim bytu/domu, zvykne to pomahat, keď sa ľudia sťažujú, že im v dome "straší", keď napr. na tom mieste došlo k tragédii, a stále tam ostala negatívna energia. Taktiež nie je odveci ale najskôr zájsť k detskému psychológovi, či si dieťa nevytvorilo neviditeľného kamaráta z nejakého dôvodu, ktorého si samozrejme nie je vedome.
@sofia2727 Ahoj Sofia, možem ti poradiť, v tomto ti pomože len Ježiš! Nevyhľadávaj prosím žiadnych veštcov, liečiteľov, atď... lebo to všetko situáciu zhorší. Plus tie predmety, čo spomínajú odstráň z domu! Všetko sošky Márie, Budha, lapače, pyramídy, akékoľvek predmety orientálne, je toho veľa, nemožem všetko menovať. Ľudia dnes navonok vymazali duchovný svet zo svojich životov , ktorý ale existuje. Všetko, čo nie je od Boha je od satana a može to byť v akejkoľvek podobe, dokonca sa to može zo začiatku zdať ako dobré, ale v skutočnosti to je len návnada. Takto pracuje satan, je klamár.
Neviem či si veriaca, ale jedine, čo možeš urobiť je prijať ty aj syn a celá rodina Ježiša do svojho života. Dovtedy ti Ježiš nemože pomocť, dal nám slobodnú voľu. Neviem či ti pomože nejaký kňaz, len veľmi málo kňazov v skutočnosti pozná Boha( to len aby si nebola sklamaná), ale modliť sa možu.
Pomodlite sa od srdca a vo viere túto modlitbu:
,, Nebeský Otec, prichádzam k tebe v mene Ježiša Krista a vyznávam, že v mojom živote je hriech a že som vykonal/a veci, ktoré sú v rozpore s Tvojím slovom. Prosím odpusť mi, očisti ma krvou svojho syna Ježiša Krista, ktorý šiel na kríž,aby zomrel aj za moje hriechy a ja som mohol/ mohla žiť. Odovzdávam ti svoj život, zmeň ho a ja Ťa budem nasledovať. Aj ja odpúšťam všetkým, ktorí mi ublížili! Otče ukáž mi pravdu, daj sa mi spoznať. Amen!”
Toto čo sa deje tvojmu synovi, može byť aj zdedené, také veci sa dokážu prenášať až po tri generácie. Budem sa za Vás modliť a poprosím aj iných veriacich. Ak chceš možeš mi napísať správu, rada ti akokoľvek pomožem. Pán nám dal prisľúbenie, že v Jeho mene budeme konať veľké veci. On ti určite pomože, nebude to možno zo dňa na deň, ale pomože! Ver tomu.
Dominika
@makodob
Ešte ohľadom vysvetenia domu, či bytu.... ak príjmeš Boha do svojho života, tak to možeš urobiť sama. Možeš vziať hocijaký olej čo máš doma ( olivový, kuchynský). Potrebuješ pomazať krížom všetky otvory v dome/ byte, to je okná, zárubne, dvere, krby, príp otvor na merače v byte. Ak toto urobíš, otvor okno, vchodové dvere a choď približne do stredu bytu/ domu a začni sa modliť:
,, Otče, prosím posvať ten dom/ byt drahou krvou Ježiša a odráň z tohto domu/ bytu všetko, čo nie je od teba. Vyháňam všetko z tohto domu, čo nepatrí Bohu teraz hneď! Prikazujem ti v mene Ježiša Krista odíď preč! Amen!
Všetko to musíš povedať vo viere. Musíš veriť, že Boh to vykoná. Nechaj chvíľu otvorené dvere a počkaj kým všetko odíde. Ak budeš mať pocit, že možeš zavrieť, tak všetko pozatváraj.
Nezabudni, Boh Vás miluje, Boh je stále s tebou, kedykoľvek k nemu prehovoríš ( pravá modlitba je rozhovor s Bohom vlastnými slovami, alebo možeš čítať napr. žalmy z Biblie).
Nech Ťa Boh vedie s ochraňuje, velmi da budem za Vás modliť. Modlitba a viera je najvačšia zbraň.
@kittykat22 neviem no...keby ty si mala take skusenosti ako napr.ja tak by si sa takto nevyjadrovala.niektori ludia su proste senzitivne na taketo veci ale ty ked v tom neveris tak si to nevies ani predstavit. zato nemusis sa nam vysmievat . ver mi ze mi.nebolo do smiechu ked sa nam toto stalo a veru nemam 12 ale 34
@angi07 👍 samozrejme, len sa podporuj ze si senzitivna. Spytaj sa ducha ake budu cisla v sportke. Ked vyhras jackpot tak mi napis 😅
@katka577 tak si skúste pozrieť a prečítať niektoré príspevky. Ja som napisala čo som chcela, viac sa vyjadrovať k tejto téme nebudem. Pekný deň...
@kittykat22 okej 😊dam ti vediet...prajem ti aby si raz taketo nieco zazila 😏 nemusis sa mi vysmievat je to celkom ubohe od teba ako sa spravas. nepoznas ma tak ani nechapem preco si taka cynicka. tu je kazdy hlupy len ty si velmi.mudra😏prajem ti pekny den
@makodob som veriaca ale nechapem niektorym veciam:
1. co je zle na tom ked ma doma krestan sosku Panny Marie?
2. "Neviem či si veriaca, ale jedine, čo možeš urobiť je prijať ty aj syn a celá rodina Ježiša do svojho života. Dovtedy ti Ježiš nemože pomocť, dal nám slobodnú voľu." / ako to je potom mozne, ze ked som bola v perinke , uz pokrstena a vsetci v rodine su veriaci { aj pobohluzby, aj podlidby su sucastou a vsetko co k tomu patri} a chodil ma pozerat duch mrtveho stryka, a pomohla nam jedna baba. a to sme krestania, preco sa mi toto potom stalo ? vies mi to vysvetlit ?
3. " Neviem či ti pomože nejaký kňaz, len veľmi málo kňazov v skutočnosti pozná Boha( to len aby si nebola sklamaná), ale modliť sa možu." a ty poznas ako Boha, ked pises ze malo knazov pozna Boha . ako si to myslela ?? do kostola potom nechodis , ked malo knazov pozna Boha?
4. a ako vies ze toto co sa deje synovi tejto babe sa moze prenášať až po tri generácie.
ako si prisla na cislo 3 ?
neber to ako utocnu spravu, len ma to ako krestana zaujima, trosku ine nazory ako som bola ucena, ako krestan, hlavne bod 1. a 3.
Určite dať vysvetit dom a modliť sa. Tiež sme mali niečo/niekoho v dome. Cítila som to. Tak som sa modlila a vysvecovala. odišlo to
@angi07 ľudia, ktorí nemajú ten nazvem to dar (aj keď niekedy by som to darom nenazvala) ,😄 tomu veriť nebudú, na druhej strane to chápem, je ťažké úverit niečomu, čo sám nezažívam. Nepresviedcaj nikoho o ničom, aj tak ľudia budú počuť iba to čo chcú a veriť iba tomu , čo chcú. Ty vieš ako to je a to je dôležité 😊
@sofia2727 skuste hladat odpoved na JW.ORG
Len ma tak napadlo, nemôže veľa hrávať nejaké hry? Ci sa mu to napr nesníva, viem ze su aj všelijaké divne hry, videa a keď sa k tomu dieta možno aj nevedome dostane, či mu to potom nespôsobuje takéto zvláštne pochody. Ešte by som zažila spoločne spanie napr alebo niečo, čím by som mu na nejaký čas pomohla aby sa cítil v bezpečí. Ved toto by ani dospelí nepredychal, nieto ešte chuda chlapec
@marselita10 Ahoj, nechcem tu spamovať plochu, tak ti zašlem správu, ak ti to nebude prekážať 🙂
@makodob no mňa by ale zaujímalo , ako si došla na to , že všetko čo nie je kresťanské je od satana
@lenocka12345 no uplne jednoducho predsa 🙄 lebo krestanstvo je ta jedina prava viera od Boha, lebo tak to proste je a hotovo, nic ine si nepripustime... jednoducho DOGMA, presne pre toto je pre mna krestanstvo asi najneoblubenejsim nabozenstvom. Pochybujem, ze toto im poradil Boh alebo ze toto kazal Jezis, cirkev svata je velmi mocna institucia a manipuluje svojimi oveckami, ako sa jej ziada... len ja osobne si neviem predstavit zivot na svete, kde je takmer vsetko existujuce dielo Satana 😳 ked si zoberies, ake pocetne nabozenstva su islam, budhizmus a hinduizmus, vsetky protestantske a pravoslavne odnoze krestanstva a nevynechajme ani ateistov, tak tych katolikov je ozaj malicko proti celemu svetu pochadzajucemu od satana...
Prosim vas, zeny, tie ktore poznate tu pravu vieru... Pise sa to VYSVÄTIŤ DOM od slova SVÄTIŤ, SVÄTÝ, a nie VYSVETIT, to by malo byt akoze co? Od slova svet, svetský? Lebo to je potom presny opak SVÄTÉHO... 🙄
Akého žánru pozerá filmy,rozprávky?
@jajko22 stredovek nebol tmarsky? Staci poziet ako dopadol Giordano Bruno, ked si dovolil tvrdit, ze Zem ani Slnko nie su stredom vesmiru. Upaleny cirkvou. A takych bola hromada dalsich. A taka inkvizicia? Pan Boblig co nechal upalit 100 ludi na Morave len aby pobral majetky? Ak tuto dobu niekto obhajuje, to ozaj nepochopim..

@katka577 ten fanatizmus cítiť , hlavne keď ide o tých , ako píšeš sama neprijali dar viery . Ešte som sa nestretla s tak obmedzenými názormi voči " neveriacim "
je smutné to , že ja tolerujem každého , ale mňa nikto , len preto , že nie som kresťanka , to viera nie je , nebola ani nikdy nebude ....
ak by všetci veriaci mali " len" lásku v srdci , tak by to bolo o niečom úplne inom , takže vnímam to áno , ako obmedzenosť a fanatizmus