icon

Môj manžel neskutočne chrápe - čo s tým?

nina1209
15. feb 2021

Ahojte baby.. potrebujem radu lebo sa zbláznim 😂😂 Moj manžel neskutočne chrápe. Ale že neskutočne. Už som s z neho na nervy. Doteraz sa to ešte dalo vydrzat ale poslednú dobu je to moc už aj namna. Potrebujem na zaspávanie kľud ticho... a hlavne sa vyspať aby som sa mohla venovať 3 mesačnému zázraku cely deň... Máte skúsenosti niektorá zo sprejmi alebo hocičím čo predávajú v lekárni ? Poprípade domáci recept 😀😀😀😀😀budem za každú odpoved veeelmi vďačná 😀❤️

Strana
z2
sykoroka_dizajn
27. júl 2023

@denden77 to spím aj ja s malým v izbe ale už mal 13mesiacov a do budúcna tam s ním nemienim byt do jeho puberty. Ako ste to riešili ďalej? Lebo ja si už neviem predstaviť spat pri tom chrapani 😂

denden77
27. júl 2023

@sykoroka_dizajn este stale s nou spim a to uz bude mat 3 roky 🤣🤣🤣 bola som bojovnik proti spanku s dietatom.. ale ked ona aspon nechrape 🤣 no nic, on pojde na gauc, inak to nevidim 🤣
(ale od 7m do 15m som spala normalne v spalni, lebo som byvala taka KO, ze ma vyplo skor ako jeho, tak to slo.. potom mala krpata nocne desy a covid, cize navrat k nej.. a uz to tak ostalo, kedze zo mna sa stala nocna sova 😁)

sykoroka_dizajn
31. júl 2023

@denden77 takisto ako u nás 😂😂😂 maly ma rok a pol takmer a ja som už myslela že ho necham samého do pár mesiacov spinkat v izbicke ale kdeže je nemám sa kam vrátiť 😂😂

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2