Môj priateľ ma cez leto podviedol
Baby včera som sa dozvedela, že môj priateľ ma podviedol cez leto keď sme boli rozideni. Lenže ja som to ako rozchod nebrala lebo veľakrát sme sa rozišli a znova dali dokopy. Pár dní na to ako sme sa vtedy akoze rozišli začal chodiť za jednou babou a bozkávali sa vraj to ďalej nezašlo. Neskutočne ho aj napriek tomu ľúbim, ale rozišli sme sa kvôli tomu že stale klamal bol s byvalkou na kupalisku a on namiesto toho aby sa snažil od odspustenie tak chodil za nou vraj nejaké 4 dni. Ked som sa ho spytala preco to spravil odpoveď bola že som mu chýbala. Dalo by s to odpustit lenže on neustále klame aj dodnes. Je pravda že sme vtedy mali krízu ale hneď ist za inou? Ja som pol roka trpela kvôli jeho klamstvam a podobne a ani ma take nenapadlo ešte sa on na mna hneval za to že ja som si vtedy pisala s inymi mužmi a on ma podviedol. Neviem cowmam robiť mam strašné silné puto k nemu.
"nevera vždy bola a bude"... a to je normálne???
Panebože 😥 to ako vážne si mu odpustila, že napriek tomu, že ste boli krátko rozideni, isiel za bývalou, lebo mu chýbala?? Kde máš prosím ťa svoju pýchu? Tak by som ho riti kopla, že by pri bývalej pristál,nechať sa zhadzovať takým 🐂 🙄🙄🙄🙄🙄
Ja inak nechápem také vzťahy, kde sa dvaja stále rozchádzajú a dávajú zase dokopy...ok, pochopím, keď sa pár raz rozíde a zistí, že bez seba nemôže byť, tak sa dajú dokopy po druhýkrát. Ale robiť to opakovane, zvyčajne pre nejakú kravonu, to mi príde dosť divné...teraz si predstavte, že sa takí dvaja vezmú..tak čo, budú sa vkuse "rozvádzať"? Neviem, takéto vzťahy mi prídu divné, resp. nechápem tomu. Keď sa kvôli niečomu rozchádzame, malo by to byť vážne a nie, že tralala dnes mi lezieš na nervy, tak sa rozídeme a za pár dní sme akože zase spolu..taký vzťah-nevzťah...
@alaguema ďakujem za tvoj komentár ja som kedysi tiež kalamala na začiatku vzťahu lebo som robila veci čo by sa mu nepáčili ale zmenila som sa kvôli nemu prestala robiť také veci a aj klamať som prestala tak som dúfala že ked som to dokázala ja tak to dokáže aj on kvôli mne
Zlatko ukončí vzťah, najlepšie hneď, dospej, ujasni si myšlienky a potom začni hľadať nový vzťah. Založiť vzťah na klamstve nemá NIKDY buducnost
@majka4949 len skoda, ze on ocividne nie je az taky stastny s tebou.....
@majka4949 ludia sa nemenia, ludia sa prejavuju. To si zapametaj. A takehoto chlapa pusti k vode. Sprava sa ako 15 rocny pubertak. Nepotesim ta, lepsie to uz nebude. Kedysi som takeho mala. Prebrala mi ho kamaratka. Chvalabohu, lebo by som nestretla tohto mojho pana uzasneho. 40x sa rozisli a dali dokopy. Nakoniec sa zobrali a do roka rozviedli. Naozaj nieco take potrebujes?
@katkakovac bingo - si to trafila do cierneho! takyto chlap za vela nestoji a aj nech by ako moc sluboval ze sa zmeni, tak sa nezmeni, on uz bude taky stale
A daj si sama otázku či v takom vzťahu budeš do budúcna šťastná. Šak nerozonaš kedy hovorí pravdu a kedy klame
@majka4949 tomu sa hovori spomienkovy optimizmus. pises, ze ste sa viac krat rozisli, cize urcite boli aj zle casy a az take zle ze to skoncilo rozchodom. kazdy par sa asi obcas za nieco pochyti, pohada a dokonca je mozno aj par dni ticha domacnost (ja to nepoznam, ale viem ze aj take su). no ludia v zdravom a fungujucom vztahu sa po hadkach nerozchadzaju.
nie nadarmo sa hovori, ze nevstupis dva krat do tej istej rieky. asi si este zalubena a tie pocity zatemnuju to racionalnejsie uvazovanie. to ale neznamena ze to nepominie a ze si nenajdes niekoho ineho. niekoho lepsieho, koho nebudes chciet klamat a kto neoklame teba. niekoho s kym ozaj nieco budes budovat, bude puto vzajomne a vytvorite rodinu.
drzim palce,

@majka4949 nečítam celé, tak neviem, či je niekde údaj o veku....Ak máte obaja 15, tak je to asi v norme. Ak máte viac, tak by vážne uvažovala nad tým, prečo som vo vzťahu s takým dilinom. Je to on and off a za štyri dni stihne niekoho oprieť, lebo "mu chýbaš". Či sa "len" bozkávali, alebo to dali nakomplet, je v podstate jedno. Ide o to, čo vlastne chceš. Ak s ním chceš ostať (čo by som nerobila), tak to budeš musieť povinne, vedome rozhodnutá a s pevnou vôľou hodiť za hlavu a už sa k tomu nevracať ani v myšlienkach, lebo inak ťa to bude rozkladať na súčiastky zas a znova. Technicky ste boli rozídení a tieto veci chlapi berú inak ako my. Viac by som sa zamyslela nad tým, že stále klame. To sa neodnaučí. Je to povahou, výchovou a charakterom (alebo jeho absenciou). Partner, ktorému nemôžeš dôverovať nie je do života dobrá devíza. V časoch, keď motýliky a zaľúbenie pominú, je práve dôvera silným spojivom vo vzťahu, ktorý trvá roky, ktorý čo to preskákal, kde sa vytvorila rodina a kde sa veci a pocity menili. Teraz ťa rozosmieva a teraz to aj stačí. O 10 rokov to stačiť nebude a keď ti bude desať rokov klamať a tvoje deti budú vyrastať v prostredí, kde nie je medzi rodičmi dôvera, kde sú klamstvá, tak ti do smiechu ani nebude.