Môj život s Talianom
Ahoj všichni,
nedávno jsem psala nebo se spíše ptala na názor váš všech.
Chtěla bych psát příběhy, nebo i točit videa na Youtube.
Například o životě s italem, oba žijeme v Německu, ale plánujeme se odstěhovat někam uplně jinam, možno do Česka, možno do Itálie ale láká nás i třeba Kanada, ráda bych o tom točila různé vlogy, ukázala vám jaký je vlastně život s cizincem, jak si rozumíme, jak jsme se poznali, jak mi jde italština, jak mu jde čeština, různé challenge například jazykové či ochutnávka navzájem národních jídel ži regionálních jídel. Zkrátka o všem možném a samozřejmě budu točit nebo i psát na přání, odpovídat na otázky.
Takže bych se chtěla zeptat kolik z vás by o to mělo zájem? Kolik vás by mě podpořilo? Spousta z vás mi psalo že toho je na internetu mraky, influencerů je taky mraky a dělají všichni v podstatě to samé ale vždy se najde někdo kdo vám je sympatičtější a třeba baví vás více jak ostatní.
Děkuji předem za názor.
Pokud mne chcete podpořit tak právě jsem si založila kanál na Youtube, budu ráda za každý odběr, jméno: vanessa's lifestyle
@karolinakr ano tri jazyky maju vyborne. Moj manzel nie je Talian, je Holandan, ale deti hovoria na urovni rodneho jazyka holandsky a slovensky, anglicky tiez hovoria super, kedze to bol prvy jazyk co im "pribudol", kedze mi hovorime medzi sebou anglicky a oni ho teda pocuvaju od narodenia a uz ho maju davno aj v skole a na gymnaziu maju este francuzstinu a nemcinu. Aj ja si hovorim, ze naucita sa jazyk tymto sposobom je super. Ja som sa svoje jazyky musela drvit, proste slovicka, gramatika...taka ta klasika ucenia 🙂
@martrle samozrejme, ze tu poznam aj par Slovakov 🙂, ale popri praci a rodine toho casu az tak vela neostava. Navyse manzelova rodina je cela tu, takze rodinne kontakty tiez su a treba ich udrziavat, cize toho casu na kamaratov je ozaj menej. Ale ked sa chce vsetko sa da, toho sa treba drzat apojde vsetko.

@lubina a oni hovoria teraz perfektne slovensky, taliansky, anglicky ? a este v skole si nejaky jazyk spominala..toto zavidim deckam, tiez by mi bodlo odmala 3 jazyky vedieť