icon

Môj život s Talianom

vanessa7798
23. feb 2022

Ahoj všichni,
nedávno jsem psala nebo se spíše ptala na názor váš všech.
Chtěla bych psát příběhy, nebo i točit videa na Youtube.
Například o životě s italem, oba žijeme v Německu, ale plánujeme se odstěhovat někam uplně jinam, možno do Česka, možno do Itálie ale láká nás i třeba Kanada, ráda bych o tom točila různé vlogy, ukázala vám jaký je vlastně život s cizincem, jak si rozumíme, jak jsme se poznali, jak mi jde italština, jak mu jde čeština, různé challenge například jazykové či ochutnávka navzájem národních jídel ži regionálních jídel. Zkrátka o všem možném a samozřejmě budu točit nebo i psát na přání, odpovídat na otázky.
Takže bych se chtěla zeptat kolik z vás by o to mělo zájem? Kolik vás by mě podpořilo? Spousta z vás mi psalo že toho je na internetu mraky, influencerů je taky mraky a dělají všichni v podstatě to samé ale vždy se najde někdo kdo vám je sympatičtější a třeba baví vás více jak ostatní.
Děkuji předem za názor.
Pokud mne chcete podpořit tak právě jsem si založila kanál na Youtube, budu ráda za každý odběr, jméno: vanessa's lifestyle

Strana
z2
karolinakr
22. máj 2022

@lubina a oni hovoria teraz perfektne slovensky, taliansky, anglicky ? a este v skole si nejaky jazyk spominala..toto zavidim deckam, tiez by mi bodlo odmala 3 jazyky vedieť

lubina
23. máj 2022

@karolinakr ano tri jazyky maju vyborne. Moj manzel nie je Talian, je Holandan, ale deti hovoria na urovni rodneho jazyka holandsky a slovensky, anglicky tiez hovoria super, kedze to bol prvy jazyk co im "pribudol", kedze mi hovorime medzi sebou anglicky a oni ho teda pocuvaju od narodenia a uz ho maju davno aj v skole a na gymnaziu maju este francuzstinu a nemcinu. Aj ja si hovorim, ze naucita sa jazyk tymto sposobom je super. Ja som sa svoje jazyky musela drvit, proste slovicka, gramatika...taka ta klasika ucenia 🙂

martrle
23. máj 2022

@lubina veľmi.pekne ti ďakujem...plánujem.to takto ako.pises ze jazdy bude svojim jazykom rozprávať...no keď manžel je moc zaneprázdnený...malo co bude s dieťaťom...rak uvidíme...moc ďakujem za rady....a vy kde bývate v anglicku?

martrle
23. máj 2022

@lubina super tak.budem sa teda tešiť ze moje dieťa tiež to takto zvladne ako.vase...dakujem krasne za,rady kocky

lubina
23. máj 2022

@martrle nie, byvame v NL. Urcite to zvladnete, chce to len vydrzat lebo dakedy, kym su tie deti mladsie, tak to obcas nejde tak hladko, ale vsetko sa da, ked sa chce. Drzim palce, nech sa ti to tiez s jazykmi a detickami podari 🙂

martrle
24. máj 2022

@lubina ďakujem krasne ...verim ze to zvládneme...a vy sa drzkajte tiež.....pozdravujem do NL...Naš tam aj nejaké kamošky z sk ci ani moc nie

lubina
25. máj 2022

@martrle samozrejme, ze tu poznam aj par Slovakov 🙂, ale popri praci a rodine toho casu az tak vela neostava. Navyse manzelova rodina je cela tu, takze rodinne kontakty tiez su a treba ich udrziavat, cize toho casu na kamaratov je ozaj menej. Ale ked sa chce vsetko sa da, toho sa treba drzat apojde vsetko.

martrle
27. máj 2022

@lubina super jasne, to máš pravdu...tak to mate veselo...aspoň..mi sme tu sami tak.mne.zas.chyba rodina...

Strana
z2