Moja ťažká povaha
Idem s kožou na trh. Som hrozna osoba, dokazem sa správať strašne protivne keď som vytocena. Uvediem príklad. Zoznamim sa s niekym všetko je úplne super, rozumieme si, potom príde napr nejaka nezhoda a druha strana sa zduje, prestane reagovať, nechce riešiť problém a vtedy to u mňa začne. Začnem vyčítať, vypisovať, zurit, nadávam no proste čistá hysterka. Úplne to tým zaklincujem a to tak ze už nie je žiadna šanca na nápravu. Ja nechapem ci mi prepne alebo co sa stane, poraďte ako to odstranit
@atinkaa ďakujem ti za rady, si veľmi milá 😊
@0silvia0 nie nečítala
@mamula20 určite áno z detstva. Chcem terapiu len teraz začínam v novej práci a nemôžem hneď behať po lekároch 😔
Skus tuto knihu, mozno ti pomoze.
@0silvia0 ďakujem, objednám si ju
Kamoska manzelovi rozbije notebook, vyhodi mobil z okna , rozbija nabytok....
Kolko takych zien je a vydalo sa, maju deti. Vacsina mala vzor z domu. Dolezite je priznat si chybu a popracovat na tom
.a zas na druhej strane ak sa muz oduje a nekomunikuje ktoru by to nenahnevalo? Vyrovnava zena by pri druhom oduti poslala chlapa kade lahsie. Naco je ti partner ktory nevie riesit konflikty?
@bosorka2302 bol to niekto novy, iba sme sa spoznávali a fakt sa mi páčil takže ma mrzí ze som na neho tak hnusne vyletela. Uvedomujem si ze to robím pri každom takže chcem na sebe pracovať aby som nezostala sama

Potrebujes najst vnutorny pokoj. Knihu "Cesta pokojamilovneho bojovnika" si uz citala?