Mojej rodine všetko na mne vadí.

4. dec 2019

Mojim rodicom tiahne na 70 ale nazory maju jak z dob davno minulych. Vadi im ako vyzeram,vadi im co jem ako dycham, vadi im ako sa obliekam ako sa malujem ako jazdim. Vadi im,ze som tlsta (podla nich pri vyske 160 cm a 74 kil som vraj brav). Vadi im kolko jem kolko pijem kavy ze jem sladke slane. Ked si troska viac nalozim uz idu vycitky,ze ako vyzeram nech sa na seba pozriem a nech zo sebou nieco robim. Lenze im vadi vsetko. Zacala som cvicit ale ved clovek neschudne za tyzden oni si myslia,ze by som mala vyse cvicit a menej jest. Pravda je,ze ja uz ani moc nejem ale mam stresy v robote som navyse sama hladam si partnera a oni stale do mna hustia,ze takeho mroza ani nikto nechce. Ked sa pekne namalujem a dam si nieco pekne okamzite ma posielaju sa prezliect a umyt lebo sa vraj obliekam a malujem ako daka k*a. Nenosim vystrihy som pomerne hanbliva a malujem sa normalne (make up,spirala a lesk).
Uz som zufala a potom ozaj zeriem vsetko co mi pride pod ruku. Nenavidim svoje telo ::((

romanovic
4. dec 2019

Kolko mas rokov? Pri tak starsich rodicoch by si uz mala byvat sama a nemusela by si toto znasat.

7miriam77
4. dec 2019

Mozno by bolo fajn odstahovat sa a zacat zit svoj vlastny zivot. ja by som v takychto podmienkach neostala ani den. Rodicia su starsi, isto si neuvedomuju ze ti ublizuju.

mkatkam
4. dec 2019

Bývaš s rodičmi? Nechceš sa odsťahovať? Ak s nimi nebyvas,tak obmedziť kontakt na 1 telefonát za týždeň. Získaš čas pre seba.

autor
4. dec 2019

Byvam v podnajme ale chodim k nim na navstevy ale vzdy ma skritizuju

mkatkam
4. dec 2019

Tak určite nechodiť a ani nehovorit úplne všetko, čo zažívas. Pestuj si svoj život a kamarátov a rodičom budeš im vzácnejšia keď to bude menej často. Samozrejme budú ti frflay ale musíš získať odstup.

halienka
4. dec 2019

Ja by som im jedného pekného dňa povedala, že ak vám tak všetko strašne na mne vadí, tak sem už chodiť nebudem, alivederči. A jednoducho by som neprišla a neozvala by som sa dokým by ten prvý krok neurobili oni. Tu nejde o to či si tlstá alebo ako sa maluješ, si dospelá osoba a oni už dávno nemajú právo ťa takto kritizovať. Môžu ti niečo v dobrom poradiť, ty to môžeš prijať ale aj nemusíš, a to je asi tak všetko. Ale aby ťa takto vkuse kritizovali, no neviem prečo by si ty mala byť povinná počúvať to. Oni sú čo, dokonalí? Páni Bohovia? Kde zobrali právo takto ťa súdiť?

acrobaleno
4. dec 2019

Koľko máš rokov?

acrobaleno
4. dec 2019

70 nie je až tak veľa, moja má 60 a je v niektorých veciach pokrokovejšia ako ja.

sapetka
4. dec 2019

Mili rodicia😅s tou vahou maju pravdu ale da sa to povedat aj inak.. ale vsak vsetci sme nejaky.. ked si ty spokojna tak sa na to vykasli a obmedz navstevy. A zapamataj si, nikdy nemen seba kvoli niekomu ale len kvoli sebe!

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natycaga
4. dec 2019

@nikolka1986 ale no. Ty si v úplne inej situácii ako autorka
@autor tvoji rodičia maju pravdu, ze mas nadváhu a mozno to ani nemyslia zle, len to nevedia slusne povedat. Pokiaľ sa ty takto citis dobre, tak by som sa na to vykaslala. Skus ty dat im nejaku taku drzu poznamku na ich vzhlad, kef zas budu podpichovat a uvidíš 😁 nic si z toho nerob. Tvoj zivot. Nechapem tie rady nestretavat sa s rodinou kvoli takej v blbosti. Povedz im svoje a nadhod inu temu

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkano1402
4. dec 2019

nemyslim si, ze je ok ak rodicia vravia svojej aj ked dospelej dcere, ze je brav, mroz a nikto ju nechce ...eee...to nepovazujem za normalne a neskodne spravanie...
Pravdepodobne tvoja hmotnost nie je hlavny problem u vas doma.
Ako sa spravaju vasi k ostatnym? Susedia, pribuzny, mas surodencov, k nim? Ako sa spravaju k nim v priamom kontakte a ako ked ich nepocuju? 😉

katarinka89
4. dec 2019

No 70 už je dosť vysoký vek-:kašli NATO, iné názory sú prirodzene. Riad sa sama sebou

lenkakravcova
4. dec 2019

S rodičmi ti radiť nebudem, už to i tak písali ine.si dospelá.

Čo sa týka váhy, nie je to dobre ze to tak máš, zo zdravotného hľadiska. Skus na tom zapracovať lebo s rokmi ti to bude čím ďalej viac zaťažovať organizmus, cievy na nohách, kĺby, nehovoriac o komplikaciach s plodnostou.. Keby to bolo len o vzhľade, kašľať na to,,, ale zdravie si treba vážiť a starať sa oň.

saluda
4. dec 2019

Moja mamina má 70, ale teda, nikdy by mi niečo také neurobila. Správajú sa k tebe bez rešpektu, asi si si to doteraz všetko nechala. Takze je čas to zmeniť. Pri najbližšej urazke vysvetli svoj postoj a obmedzkontakt na minimum, až kým sa nepresvedcis, že ta už viac nebudú urážať. Aj nepekna pravda sa vždy dá povedať prijateľným spôsobom 😉

zuzi0911
5. dec 2019

Nevšímaj si ich, ži si tak ako to tebe vyhovuje. Jedným uchom dnu, druhým von.

tabakmirka
5. dec 2019

Keď bývaš sama tak by som to neriešila, jedným uchom dnu a druhým von 🙂

kamlicek
5. dec 2019

Kedysi aj mna tieto veci trapili, ale snazila som sa to neriesit, podstatne je to ako sa ty citis, ci si stastna a inych nazor ti moze byt ukradnuty, oni to mozno zle ani nemyslia, ale tak ja chapem ako to ty vnimas :/

dilino
5. dec 2019

bývaš sama na podnájme uražajú ťa ponižuju a ty ešte ideš na navštevu nie si povinná tam chodiť to sa piše kde piše v katolických novinách na športovej strane ja by som im medzi dverami povedala majú po 70 budu už len starši len tak by som im povedala len ešte aby vám ten mrož aj ten brav nebol dobrý ked budete ležať a nebude vám mať kto ani pohár vody podať a vtedy im budeš dobra musime dve veci isť s...ť aby sme sa nepoto a zomrieť to musi každý ináč všetko môžeš a nič nemusiš to je na tvojej dobrej vôli.