Môže 40-ročnému hudobníkovi ovplyvniť kariéru tehotenstvo 20-ročnej?
Chcem počuť len názor tak si teórie a hejty nechajte pre seba
karieru? ak je dobry hudobnik, ostane nim aj s 10timi detmi. takze nie. ale ak sa k zavazku nepostavi celom, moze mu to pokazit vztahy a zmenit nazor okolia na neho.
Nie
Nie, nájdeš kupec príkladov vo svete hudby
Pokial budes platit vyzivne nikoho to nezaujima . Mozes mat aj 20 deti s 20 zenami ako Kollar a este stihas aj politicku karieru.
Možno ak je ženatý.. má rodinu.. a má milenku -> bude z toho 'haló', ktoré potrvá týždeň, dva a život pôjde ďalej. Ak niekoho uznávam a páči sa mi jeho tvorba, neprestanem ho počúvať len preto, že v súkromí urobil (možno) kiks 🤷🏻♀️
Ak tvoria pár, nie je o čom.
nie... peniaze robia divy vždy a všade...a vo všetkom. 😉
Kollarovi 15 deti nepokazilo karieru🤣
Preco by mu to malo pokazit karieru? pre mnohych bude dokonca este vacsi frajer😝
Ak by otehotnela 14 ročná, tak by mu to kariéru pokazilo, hral by pre pár spoluväzňov. 20 ročná je úplne v pohode.
40-rocny uz ma hadam rozbehnutu karieru. Takze za mna nie.
Pokiaľ 40-tnik Orave rozbieha kariéru v oblasti hudby, myslím, že mu ju nepokazí nič. Asi ho nič prevratné nečaká, keď doteraz nevyriešil nič…a dieťa predsa neporodí on… tak nerozumiem, prečo by mu malo pokaziť čokoľvek
Samozrejme ze mu pokazí. Hudobník má vkuse vystúpenia, žiadny voľný víkend takže rodinný život 0.
Dvaja dospelí ľudia si spravili dieťa, čo by to malo spraviť s kariérou? Nech by sa jednalo o hocijakú profesiu.
Ak bol ten hudobnik slobodny tak je kazdemu jedno ze nabuchal mladu zenu....
Ako by takato suhra okolnosti mohla pokazit karieru soferovi kamionu? Vsak to je to iste. Vecne niekde v prdeli, a o dieta sa stara matka. Skor by som povedala, ze dievcina si nie velmi dobre vybrala darcu spermii a pokazila si mladost
Čo to je hudobník? Cestuje za prácou?
Alebo učiteľ v zuske čo v piatok a sobotu večer bavi na zabave?
Hudbu počúvam preto, že sa mi páči, osobné životy interpretov nesledujem, neriešim, nezaujímajú ma... ak to teda myslíš takto a nie, že či bude musieť s hudbou prestať/obmedziť skrz čas či peniaze 😅
Záleží, za akých okolností k počatiu došlo. Ak dotyčný podviedol svoju manželku, môže to mať vplyv aj na jeho kariéru.
Toto je pravdepodobne jedna z najblbsich otázok,aká tu kedy bola.
"s nim ostala tehotna"? nie...oplodnil 20rocnu zenu - to je rozdiel, pokial teda nebol znasilneny...no, minimalne by sa mal financne podielat na rozvoji svojho dietata
Podľa mňa ak je ženatý, tak sa bude rozhodovať či chce svoju rodinu alebo novú známosť a ak je slobodný, tak si ju môže vziať, ak mu bude vyhovovať, ale najčastejšie len platia výživné a o deti sa zaujímajú málo, keďže často aj cez víkendy majú prácu.
divná otázka, neviem si predstaviť človeka, čo sa toto pýta - jedine tú tehotnú 20-ročnú, ktorá hľadá spôsoby, ako mu tú kariéru pokaziť, pretože spoločný život zjavne nehrozí...
Môže, za predpokladu, že tá 20 ročná je dcéra riaditeľa veľkého hudobného vydavateľstva 😁
Ak sú jeho fanklub nejaké pubertálne zmýšľajúce dievčatá, tak asi aj áno 🤔🤣🤣🤣
Ani nie. Však pozri na Vaša Patejdla, Kulyho, Skrúcaného, Čekovského... a mnohých iných. Chvíľu sa o tom písalo a už je všetko v poriadku. 😃