icon

Môže 40-ročnému hudobníkovi ovplyvniť kariéru tehotenstvo 20-ročnej?

16. nov 2024

Chcem počuť len názor tak si teórie a hejty nechajte pre seba

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
ukulela
16. nov 2024

karieru? ak je dobry hudobnik, ostane nim aj s 10timi detmi. takze nie. ale ak sa k zavazku nepostavi celom, moze mu to pokazit vztahy a zmenit nazor okolia na neho.

tetapetra
16. nov 2024

Nie

katica06
16. nov 2024

Nie, nájdeš kupec príkladov vo svete hudby

miadi
16. nov 2024

Pokial budes platit vyzivne nikoho to nezaujima . Mozes mat aj 20 deti s 20 zenami ako Kollar a este stihas aj politicku karieru.

nikaeli
16. nov 2024

Možno ak je ženatý.. má rodinu.. a má milenku -> bude z toho 'haló', ktoré potrvá týždeň, dva a život pôjde ďalej. Ak niekoho uznávam a páči sa mi jeho tvorba, neprestanem ho počúvať len preto, že v súkromí urobil (možno) kiks 🤷🏻‍♀️

Ak tvoria pár, nie je o čom.

rozculena
16. nov 2024

opýtaj sa Teodory..v podstat....nikoho nezaujíma,kto má s kým decko....

deti95060810
16. nov 2024

nie... peniaze robia divy vždy a všade...a vo všetkom. 😉

zobaka
16. nov 2024

Kollarovi 15 deti nepokazilo karieru🤣

dskjhfdlkdjhl
16. nov 2024

Preco by mu to malo pokazit karieru? pre mnohych bude dokonca este vacsi frajer😝

patus_2
16. nov 2024

Ak by otehotnela 14 ročná, tak by mu to kariéru pokazilo, hral by pre pár spoluväzňov. 20 ročná je úplne v pohode.

beata_k
16. nov 2024

40-rocny uz ma hadam rozbehnutu karieru. Takze za mna nie.

palicka
16. nov 2024

Pokiaľ 40-tnik Orave rozbieha kariéru v oblasti hudby, myslím, že mu ju nepokazí nič. Asi ho nič prevratné nečaká, keď doteraz nevyriešil nič…a dieťa predsa neporodí on… tak nerozumiem, prečo by mu malo pokaziť čokoľvek

hiro
16. nov 2024

Samozrejme ze mu pokazí. Hudobník má vkuse vystúpenia, žiadny voľný víkend takže rodinný život 0.

januska12323
16. nov 2024

Dvaja dospelí ľudia si spravili dieťa, čo by to malo spraviť s kariérou? Nech by sa jednalo o hocijakú profesiu.

zooeynka
16. nov 2024

Ak bol ten hudobnik slobodny tak je kazdemu jedno ze nabuchal mladu zenu....

viestta
16. nov 2024

Ako by takato suhra okolnosti mohla pokazit karieru soferovi kamionu? Vsak to je to iste. Vecne niekde v prdeli, a o dieta sa stara matka. Skor by som povedala, ze dievcina si nie velmi dobre vybrala darcu spermii a pokazila si mladost

evazhoufova
16. nov 2024

Čo to je hudobník? Cestuje za prácou?

evazhoufova
16. nov 2024

Alebo učiteľ v zuske čo v piatok a sobotu večer bavi na zabave?

lindous
16. nov 2024

Hudbu počúvam preto, že sa mi páči, osobné životy interpretov nesledujem, neriešim, nezaujímajú ma... ak to teda myslíš takto a nie, že či bude musieť s hudbou prestať/obmedziť skrz čas či peniaze 😅

hugoboss1923
16. nov 2024

Záleží, za akých okolností k počatiu došlo. Ak dotyčný podviedol svoju manželku, môže to mať vplyv aj na jeho kariéru.

doriiis
16. nov 2024

Toto je pravdepodobne jedna z najblbsich otázok,aká tu kedy bola.

mabenn
16. nov 2024

"s nim ostala tehotna"? nie...oplodnil 20rocnu zenu - to je rozdiel, pokial teda nebol znasilneny...no, minimalne by sa mal financne podielat na rozvoji svojho dietata

petronelag
16. nov 2024

Podľa mňa ak je ženatý, tak sa bude rozhodovať či chce svoju rodinu alebo novú známosť a ak je slobodný, tak si ju môže vziať, ak mu bude vyhovovať, ale najčastejšie len platia výživné a o deti sa zaujímajú málo, keďže často aj cez víkendy majú prácu.

danica2711
16. nov 2024

divná otázka, neviem si predstaviť človeka, čo sa toto pýta - jedine tú tehotnú 20-ročnú, ktorá hľadá spôsoby, ako mu tú kariéru pokaziť, pretože spoločný život zjavne nehrozí...

mojemenonikto
16. nov 2024

Môže, za predpokladu, že tá 20 ročná je dcéra riaditeľa veľkého hudobného vydavateľstva 😁

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
stanka_k
16. nov 2024

Ak sú jeho fanklub nejaké pubertálne zmýšľajúce dievčatá, tak asi aj áno 🤔🤣🤣🤣

mameha7
16. nov 2024

Ani nie. Však pozri na Vaša Patejdla, Kulyho, Skrúcaného, Čekovského... a mnohých iných. Chvíľu sa o tom písalo a už je všetko v poriadku. 😃

Strana
z2