Môže byť mikrovlnka na práčke?

kattka07
24. aug 2015

čaute , zariaďujem si kuchyňu a chcela by som na práčku položiť mikrovlnku. Môže sa to ?? nebudú mikrovlnke vadiť napr. vibrácie práčky pri odstreďovaní ?? Nemám veľa priestoru v kuchyni a tam by mi mikrovlnka nezavadzala. Nemá niekto s tým skúsenosti ?? 🙂

worker_falcon
24. aug 2015

to ma ani nenapadlo riešiť. hlavne daj pod práčku podložku, ktorá eliminuje vibrácie a hluk. A samozrejme práčku nastaviť absolútne do roviny.

stary_ujco
24. aug 2015

Ved daj nad pracku dosku zo skrinky a na nu mikrovlnku a je to...
Inak pridavna zataz na pracke nie je vhodna. A vibracie ti mozu robit problem, aby mikrovlnka jedneho dna neodcestovala na zem. A co zohrievanie prave vtedy ked bude startovat zmykanie? Budes stierat rozliatu omacku po mikrovlnke?

tjaden
25. aug 2015

hah 😀 len aby nevypochodovala z pračky na zem

ivett1
25. aug 2015

no, tak toto by mi nenapadlo ... iba, ak by si práčku nepoužívala...podľa mňa, akékoľvek vibrácie (aj minimálne) môžu mikrovlnku poškodiť, vnútri sú aj "nejaké el. drôty, spoje, články atď." ... skús radšej policu, alebo závesnú konzolu ...

simca444
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cerez
25. aug 2015

Pri čítaní príspevku som si myslela, že si pisateľ robí prázdninovú srandu. Ale ako čítam nie je tomu tak. Teraz vážne. Nedávala by som. Skús nájsť iné riešenie.