icon

Môže mi sociálka odobrať po pôrode aj druhé dieťa, keď mi jedno už zobrali?

kansgd7shqbvssj
21. júl 2023
zuzinka888
21. júl 2023

Ak sa nezmenili podmienky a dovody preco bolo odobrate tak ano. A ty vies preco to bolo.

srdeenko19
21. júl 2023

Ahoj a aký bol dôvod prvého odobratia? To muselo byt niečo zavazne.

cocolino234
21. júl 2023

@kansgd7shqbvssj nerozumiem, ak ti odobrali prvé, tak čo by im bránilo v tom, aby ti zobrali aj druhé? samozrejme, že môžu. Ak sú tvoje životné podmienky stále rovnaké, čo si myslím, že áno, keď sa vôbec pýtaš, tak sa to aj stane.

anjelicek26
21. júl 2023

Tak samozrejme moze.. pokial zijes na ulici, pijes,fetujes,mas agresivneho partnera Alebo aj ked Mas byvanie - ale uplne nevyhovujuce pre dieta a cele zafajcene... Tak tam proste novorodenec nema co hladat...spolupracuj zo socialkou a daj veci doporiadku.. Ale ked sa TI narodi dieta s abstinencnymi priznakmi,ziadna tolerancia Tam napriklad nebude ...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
vreckovka2
21. júl 2023

@anjelicek26 joooj, ako velmi sa mylis, zial. Ked som bola v porodnici, bolo tam dieta s abstinencnymi priznakmi a socialku ani nevolali. Dalsia zena rodila opita, alkoholicka, nic nikto neriesil (ina nemocnica). Dalsia vec, nevyhovujuce bytove podmienky nie su dovodom na odnatie dietata z rodiny. Ma to aj upsvar na svojej stranke.
@kansgd7shqbvssj moze a nemusi. Zalezi od okolnosti,preco ti vzali prve a co si s danymi okolnostami spravila.

zuzanka.zuzu
21. júl 2023

@sheila121 a tebe hovorí niečo adopcia? môj bývalý kolega má takto 2 deti po sebe od fetacky zo slovnaftskej (tá istá osoba, otcovia samozrejme bohvie), povedali že nikdy ani nedufali v 2 deti a ešte súrodenci 🙏 majú ich od tuším 10teho dňa lebo museli zostať na odvykacke v pôrodnici... však nejde na potrat, nehodila ich do smetiaka, no tak jej zoberú a deti dostanú šancu v lepší život. strašne agresívne reagujem vo viac témach, trošku zvolni 🙊 (jasné, teraz budeš reagovať že čo je akože agresívne že si sa spýtala na kondóm, ale sama dobre vieš aká to je v kontexte otázka 😉 takže toto rovno ani nemusíš)

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mb2021
Odpoveď bola odstránená
whatever1
22. júl 2023

@kansgd7shqbvssj dieta odoberu len ak je s tebou v ohrozeni a nebezbecenstve. Ak sa ti zmenili zivotne podmienky k lepsiemu, kontaktuj socialku a konzultuj s nimi svoje obavy. Ale ak beries drogy, tak prosim daj dietatu sancu na zivot v usporiadanej a milujucej rodine. Nie je pravda ako mozno citis ,ze s vlastnou mamou mu bude najlepsie, pokial mu nevies zabezecit zakladne zivotne potreby a nie si mu moralnym vzorom. Moja kamoska bola adoptovana a ked v dospelosti navstivila biologicku matku a videla v akých podmienkach zije, bola jej nakoniec vdacna ze nemusela takto vyrastat.