Môže predávajúca požiadať o vrátenie zásielky uloženej na pošte ?
Ahojte baby objednala som si od jednej pani kabelku a prišla mi 08.01. A ona mi píše že volala na Central pošty aby ju v pondelok zaslali naspäť môže to byť pravda ?
no vies co, vykaslala by som sa jej na celu kabelku.
@maca1984 no asi tak nejako to spravím aj ja
@izabela002 no tak to by uz ta pani mohla pockat do pondelka, ved ked s nou aj komunikujes aj vsetko, tak nema pricinu si mysliet, ze si nejaka podvodnicka
Da sa požiadať o vrátenie zásielky za poplatok...raz som to robila ked mi z výmeny prišla uplne roztrhana handra, tak som zásielku zastavila a požiadala o vrátenie...a to uz bola na dodacej poste....ale nechápem načo by to robila ta baba ak to chce predať...to nedáva zmysel
@izabela002 vsetky baliky od novembra mali meskanie,preto,lebo v tom mesiaci posta nepredlzila zmluvu s kuriermi posty...tak od toho mesiaca sa baliky hromadili na dodavacich postach,nemal ich kto rozviest po tych mensich postach...
koncom decembra a teraz ich zacali postupne rozvazat,lenze niektore baliky dlho trcali na tej velkej poste,ze ich postupne vracali spat,po odbernej lehote,alebo ich konecne dali na tu urcenu postu,no odberna lehota sa blizila ku koncu
cele zle,sposobili to oni🙂