Môže sa dnes aj mama v spoločnosti baviť?
Ahojte žienky ,slobodné mamičky alebo aj vydaté,chodíte niekedy von s kamoškami na kávu alebo na drink?
Po mesiaci som bola s kamoškami na drinku,večer bol super ,mam kamarátky bezdetné ,ale za to sa vieme pobaviť o všetkom ,a aj si dať pohár vínka ,kuknúť nejakú akciu v meste (nevyhľadávame kluby).Bola som takto s nimi ,a postretala som svojich známych,každý na mňa škaredo zazeral,otacal sa …pohľady typu a ty tu čo robíš…Kamosky sa mi potom čudovali prečo mám takú zlú náladu a neviem sa uvoľniť …rada by som ale keď vidím že na mňa každý pozerá s nechuťou,že som vonku ,bez dieťaťa a muža …Dieťa som mala mladá ,niekedy mi tiež chyba reset ,ale už ma prešli kluby a nejaké ožieračky,o dieťa som mala postarané ,prespí celú noc a je rád aj s babkou ,užíva si to s nimi .No čo ma trápi je to ,že som si vypočula kadejake narazky,kde mam dieťa ,a čo robím vonku…alebo že dieťa necham doma s dakým a idem sa “zabávať” a krútili nadomnou hlavou ,pritom som ani nepila ,vacsinou sedela a rozprávala sa,nič zlé..Dostala som taký blok že nemám ani právo ísť niekam von,odreagovať sa ,citim sa neistá neuvoľnená lebo na mňa kadekto pozrie a viem čo si myslí,rada by som sa niekedy uvoľnila a dobre sa na chvíľu zabavila ,zmenila vzduch ,ale naozaj neviem ,či mam prestať sa stýkať s kamarátkami von,kedže sa trápia že sa kvôli tomu trápim a cítim sa zle …máte to tak aj vy? Chodievate niekedy ? Zazili ste to ? Ďakujem za každú reakciu …

Uuuf tak mňa by zniesli pod čiernu zem 😂 večer von síce nechodím, ale cez deň, keď príde k nám babka, tak beriem nohy na plecia a utekám na kávu, kozmetiku alebo nákup. Plne jej dôverujem, takže nemám potrebu jej chodiť za zadkom a pozerať ako sa hrajú a radšej tento čas využijem pre seba.
Nie je na tom nič zlé, možno je to iba závisť a nabudúce keď sa ta niekto opýta s kým je dieťa, tak povedz, že máš v mobile zapnutú videopestunku 😂😂😂