Môže si duša vybrať svoju mamu?
Prosim vopred za ozaj slusne komenty… zaujima ma spiritualna vec… v roku 2021 som mala silnu tuzbu chodit na cintorin palit detickam sviecky - opustene hroby par dnovych deticiek, par mesacnych, rocne , 2 atd…. Kazdemu som sa prihovorila… palila im sviecky, nosila kvietky… do 3 mesiacov od tohto obdobia som otehotnela. Tehotenstvo ukazkove, vsetko skvele , syn zdravucky…. Myslite ze si ma mohla nejaka dusa vybrat za mamu aj z tychto za ktorymi som chodila? Dnes som sa tak zadivala na syna a vzdy mu dakujem ze si ma vybral❤️aj nas samozrejme s manzelom…Zaujimaju ma viacmenej ozaj duchovnejsie zalozene zienky na fore. Aj ostatni len hlavne bez sarkazmu atd…
Ja verím vo vzkriesenie a vo večný život, preto je pre mňa myšlienka reinkarnácie nemysliteľná. Jeden človek - jedno telo a jedna duša. Starať sa o hroby blízkych je záslužná vec a starať sa o neznáme zanedbané o to viac. Je to skutok lásky k blížnemu. A ten sa v nebi cení 🙂
@maja22 🙏🏻❤️
A to som ešte nenapisala, že v sne mi teta povedala, ako sa mám rozhodnúť vo veľmi vážnej veci. Ja to beriem, tak, že sa mi takto poďakovala, že sa starám len ja o ten hrob. Keď dieťa bude väčšie, určite choď aj s ním na hroby. Dnes sa to nenosí, ale naše deti vedia, kde majú pochovaných svojich predkov. Nič, nerieš, rob ako ty cítiš.
@krtko1313 uzasne🥰👋🏻urcite pojdem, sme veriaci a maly je pokrsteny cize neobavam sa duchov .Deti vidia praveze uplne ine frekvencie ako my a vskrz syna budem pozorovat ako to vnima❤️ na jednej strane ako katolicka presne verim ze mame 1 zivot a vecnu dusu a presne ze babka sa mi ukazuje casto v sne , syn mava niekomu vecer papa… a na druhej strane citam aj spiritualne knihy vacere teorii o dusiach a je to zahada.
Ked si napísala, že si katolíčka, tak ti veľmi odporúčam, zahĺb sa do právd svojej viery. Pokiaľ nebudeš mať jasno, v čo veria katolíci, ľahko uveríš bludom, ktoré sa ti na prvý pohľad budú zdať príťažlivé. Ako katolíčka by si mala vedieť, že dušu pri počatí vdychuje Boh, to nie je o tom, že by si v nejakom priestore dušičky lietali a hľadali, do akého telíčka a k akým rodičom vojdú... Naozaj je dobré mať naštudované nielen základy svojej viery, ale ísť aj do hĺbky a vidieť súvislosti a tým viac milovať Boha, lebo vtedy zisťujeme, ako nás má rád a aký je sám o sebe úžasný 🙂
Ja ťa chcem tiež povzbudiť, keďže si katolíčka, k uznaniu jedinej pravdy, ktorú si už spoznala a tou je viera v Ježiša Krista a prehĺbenie a upevnenie svojho vzťahu s Ním, potom nájdeš aj odpovede na svoje otázky.Tie knihy nečítaj, sú fascinujúce,lebo ľudí odpradávna lákalo tajomno ale spadajú pod okultnú literatúru a sama vidíš, že ti spôsobili v duši zbytočný zmätok. My kresťania skrátka v žiadne sťahovanie duší neveríme. Mňa osobne sa predstava byť vo večnosti s drahými blízkymi, tými, čo som poznala páči na rozdiel od viery k nekonečné vracanie sa duše na zem v x telách a potom čo? To predsa odporuje všetkému čomu veríme.
Skôr si myslím, že ti chceli takto podakovať. Totiž deti sú nevinné. A preto sú bližšie k Božiemu srdcu. Videli zrejme tvoj smútok a to, že túžiš po dieťati. Bola si odmenená zá lásku ktorú si im prejavila takto. Ich anjeli v nebi ustavične hľadia na tvár môjho Otca, ktorý je na nebesiach. To povedal Pán Ježiš.
V príspevku nič o modlení nespomínaš. Len o prihováraní a potom o reinkarnácii. Modlenie si otočila až po našich komentároch. Ok ak si sa chodila nezištne modlit, je to dobre.
@morusha no je taky trosku iny, hlavne ked sa vyjadruje “ teraz ma prosim neprerusuj, prave hovorim s babickou, budem sa ti venovat neskor 😂 Ale napr az v 4 rokoch sa zacal bavit s inymi detmi. Cize toto je ten opacny koniec. My sme uz mysleli, ze s nimi nikdy neprehodi slovo, ale aj to nejak kliklo v hlave a zacal sam od seba. Pritom ho mame v malej dedinskej skolke, lebo tam chcel ist.
@daniela1911 tak ratam s tym ze to asi dopne kazdemu co sa robi na hroboch na cintorine…
Podľa mňa, keď Boh videl Tvoju lásku k cudzím deťom, tak Ti jedno poslal, lebo vedel, že budeš dobrá mama. Ale aj verzia s reinkarnáciou je možná. Každopádne je to od Teba veľmi pekné, že sa modlíš za cudzie deti a vôbec mi to nepríde čudné ani úchylné ♥️
@qrstxyz 🫶🏻🫶🏻🙏🏻
Ja som vzdy na Dusicky pod krizom zapalovala sviecky za zomrete a nenarodene deti. Aj mne bolo nakoniec dopriate…akurat ja som o zivote toho svojho zazraku musela rozhodovat (neprajem nikomu). Akykolvek krasny cin voci zosnulemu alebo zivemu nas viac priblizuje k Bohu…tak preco sa nepomodlit a nezapalit sviecku ked to nase srdce tuzi urobit? Laska je odpovedou na vsetko…dnes na to ale zabudame
@berinkaj 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

@krtko1313
@zoja1234
@candii
Ste fakt super❤️👋🏻 teraz takto skraslim hroby najma na dušičky, kupim 10 kahancov navyse a kde vidime deticky dame… beriem to aj ako velkuvdaku bohu za nase . Inak tie minule zivoty ma tiez napadli.
Vidite, niekto to vezme pozitivne ako dobry cin , skutok zo srdca a niekto z vas urobi psychopata 🤷🏻♀️