icon

Môžem ísť hlasovať počas PN?

29. sep 2023

Dakujem

Strana
z2
alex49
29. sep 2023

Budeš rada, ak ta nejaký dobrák ne nahlási, že sa prechádzas po meste, keď máš sedieť doma. Prenosná urna sa dá vybaviť jednoducho a nemusíš stresovať.

fineta
29. sep 2023

Išla by som, pokiaľ nemáš prikázané vyslovene len ležať. Prechádzka po vzduchu prospeje tebe tak ako aj bábätku. A nie, sociálna poisťovňa to nebude zisťovať.

niekto2hy
29. sep 2023

Volič, ktorý sa nemôže dostaviť do volebnej miestnosti zo závažných, najmä zdravotných dôvodov, má právo požiadať obec a v deň konania volieb okrskovú volebnú komisiu o vykonanie hlasovania do prenosnej volebnej schránky, a to len v územnom obvode volebného okrsku, pre ktorý bola okrsková volebná komisia zriadená.
https://www.minv.sk/?nr23-volic

autor
29. sep 2023

Ukamenujte ma, ale vybavila som u znameho gynekologa z pohotovosti papier na zajtra. Kebyze pride kontrola, poviem, ze som bola u Dr. Zistit, ze som odvolila teda nebudu vediet.

Ja si myslim, kazdy hlas sa pocita. A nemozem nechat vladnut tych, ktorych sme uz mali. Stacilo. Teraz ide fakt o buducnost nasich deti. 😨

Urnu si vybavit neviem, pretoze trvaly pobyt mam na inom mieste, ako som na PN. To je nadlho a na inu temu, ze preco.

Dakujem vam za pomoc.

patka06
29. sep 2023

Ak si na inom mieste máš hlasovací preukaz a urnu si vieš "objednať" z ktoréhokoľvek okrsku v mieste kde sa nachádzaš
Je to jednoduchšie, nie si viazaná na okrsok, kde si zapísaná v zozname voličov

januska12323
29. sep 2023

A máš hlasovací preukaz? Inak neodvolíš. Či chceš ísť do miesta tp?

alickapusinka
29. sep 2023

ku mužovi prišli raz v sobotu o 18 na kontrou a ku mne v nedeľu na obed a to som bola doma 12 dni. ONI chodia kedy sa im zachce nie že víkendy nie vtedy chodia najviac.

kikushaa
29. sep 2023

Bez hlasovacieho preukazu neodvolis v inom okrsku ako svojom kde mas tp. Ale predpokladam ze toto mas osefovane 🙏

Strana
z2