Môžem ísť hlasovať počas PN?
Dakujem
Išla by som, pokiaľ nemáš prikázané vyslovene len ležať. Prechádzka po vzduchu prospeje tebe tak ako aj bábätku. A nie, sociálna poisťovňa to nebude zisťovať.
Volič, ktorý sa nemôže dostaviť do volebnej miestnosti zo závažných, najmä zdravotných dôvodov, má právo požiadať obec a v deň konania volieb okrskovú volebnú komisiu o vykonanie hlasovania do prenosnej volebnej schránky, a to len v územnom obvode volebného okrsku, pre ktorý bola okrsková volebná komisia zriadená.
https://www.minv.sk/?nr23-volic
Ukamenujte ma, ale vybavila som u znameho gynekologa z pohotovosti papier na zajtra. Kebyze pride kontrola, poviem, ze som bola u Dr. Zistit, ze som odvolila teda nebudu vediet.
Ja si myslim, kazdy hlas sa pocita. A nemozem nechat vladnut tych, ktorych sme uz mali. Stacilo. Teraz ide fakt o buducnost nasich deti. 😨
Urnu si vybavit neviem, pretoze trvaly pobyt mam na inom mieste, ako som na PN. To je nadlho a na inu temu, ze preco.
Dakujem vam za pomoc.
Ak si na inom mieste máš hlasovací preukaz a urnu si vieš "objednať" z ktoréhokoľvek okrsku v mieste kde sa nachádzaš
Je to jednoduchšie, nie si viazaná na okrsok, kde si zapísaná v zozname voličov
A máš hlasovací preukaz? Inak neodvolíš. Či chceš ísť do miesta tp?
ku mužovi prišli raz v sobotu o 18 na kontrou a ku mne v nedeľu na obed a to som bola doma 12 dni. ONI chodia kedy sa im zachce nie že víkendy nie vtedy chodia najviac.
Bez hlasovacieho preukazu neodvolis v inom okrsku ako svojom kde mas tp. Ale predpokladam ze toto mas osefovane 🙏

Budeš rada, ak ta nejaký dobrák ne nahlási, že sa prechádzas po meste, keď máš sedieť doma. Prenosná urna sa dá vybaviť jednoducho a nemusíš stresovať.