Môžem ísť hlasovať počas PN?
Dakujem
ak máš vychádzky tak áno
@lucka_ke ak nemam?
tak by si nemala, ak ti príde kontrola mala by si problém
@lucka_ke som na rizikovom
pokiaľ máš vychádzky tak samozrejme. Pokiaľ vychádzky nemáš - nie. Mohla si si zabezpečiť na úrade, že prídu k tebe domov s volebnou urnou.
Nemôžeš.ak nemáš vychádzky....ale ja by som to riskla.v týchto voľbách ide o veľa.
@janinah ved prave preto....
@janinah socialna poistovna nevie skontrolovat, ci som bola volot alebo nie?
*volit
pýtať sa či môžeš voliť ak si PN a bez vychádzok - nie nemôžeš, máš dodržiavať liečebný režim. Zároveň píšeš, že pôjdeš voliť aj tak - tak na čo sa pýtaš? Skrátka choď voliť a bodka. Pri voľbách predkladáš svoj OP a až potom ti dajú hl. lístky - ak by chcela SP kontrolovať kde si bola papier z pohotovosti ti bude tak na vieš čo ak si na úrade odškrtnutá ako osoba, ktorá volila. Hoci pochybujem, že SP bude toto kontrolovať cez úrady - či osoby na PN boli voliť - no čert nikdy nespí🙂
Nie ani SP ani Matovič nemôžu kontrolovať kto bol voliť.
A ženy každé voľby sú dôležité, v každých ide o veľa...tieto mantry tu boli pred 3.5 rokom a teraz sú zase. Položte si otázku kto pomohol vstať "fenixovi" ( čítaj Ficovi) z popola.... Matovič a všetci čo ti vladli posledné 3.5 roka. Lebo tá vláda bola najhoršia a dúfam, že takú nekompetentnu vládu z diletantov a sasov už mať nebudeme. A chcem veriť že Matovič sa už do parlamentu nedostane aby sa NRSR skonsolidovala a boli tam slušný ľudia nie krikluni a diletanti.
mozes poziadat o hlasovanie do prenosnej urny, zavolaj na miestny urad a informuj sa
@lenuska9999 super dakujem
@lenuska9999 môže ísť do obchodu či do lekárne ak je osamelá, čiže žije v domácnosti sama prípadne iba s deťmi, čiže bez muža či bez rodičov.
Môžeš požiadať o prenosnú urnu telefonicky na mestskom úrade /aj v deň volieb/ alebo niekto z príbuzných alebo susedov priamov okrskovej komisii.
Dvaja členovia komisie s malou urnou a hlasovacími lístkami prídu k tebe domov.
Moze prist komisia za Tebou domov staci poziadat.
Da sa na miestnom urade poziadat o prenosnu urmu k vam domov, este hodinku minimalne stihas. Ak by si nestihla tak za 30 minut sa aj otocis odvolena. Predpokladam ze volebny okrsok mate v pesej dostupnosti 🙂
Požiadaj niekoho známeho nech ti vybaví prenosnú schránku domov keď pôjde voliť on. Riskovať PN je zbytočné.
@januska12323 to sa nevybavuje vo volebnej miestnosti, ale cez miestny urad v mieste trvaleho bydliska.
@januska12323 a musi o nu poziadat ona
Naco si chces robit problemy... objednaj si prenosnj urnu..bezne chodime s urnou k starym, chorym a pod.

podľa toho, komu chceš hodiť svoj hlas 🙂