icon

Môžem poslať balík/list vo vlastnoručne vyrobenej obálke?

ehja129
12. júl 2019

Zdravím, chcem sa spytať..
Chcela by som mm poslať balík/obalku s rámom na fotky s fotkou a želanim čo sme spravili s malou no neviem nájsť dostatočne veľkú obálku. Dalo by sa to spraviť tak, že by som si vyrobila obálku z nejakej makety na googly a poslala to v tom? Je v zahraničí na služobke a budeme mať také "double" výročie (brali sme sa na jeho narodeniny) a vráti sa až kúsok pred dovolenkou v strede augusta.
A ešte jedna otázka.. zoberú mi to ešte ako dopis, alebo už ako balík? Prípadne čo to bude stáť?
Rozmery rámu sú: 15,8 × 10,8 a hrúbka rámu je 1,5 cm
A vlastne to je rám s našou spoločnou fotkovou kolážou a bude k tomu aj dopis schovaný v ráme za fotkou a iba maličký papierik , že to má poriadne preskúmať.
Vopre ďakujem za každú odpoveď.

sissy27
12. júl 2019

@ehja129 kúp bublinkovú obálku, celkom určite je dostať vhodný rozmer a aspoň to bude trochu chránené pred poškodením. A áno, môžeš zabaliť do čoho chceš a zoberú ti to ako list.

nika3136
12. júl 2019

Ja som balila drevené výrobky do bublinkovej fólie a potom buď do kartónovej krabice, alebo do kartónu s oboch strán a poriadne zlepila.
Vždy mi to vzali ako list a to bolo veľké (cca 25cm na výšku a na šírku aj viac)

kitty88
12. júl 2019

Do bublinkovej obalky, su rozne rozmery dostupne uz asi na kazdej poste alebo takmer kazdej, prip. este v niecom obal predtym, ako das do obalky, aby sa neposkodil. Do 2 kg sa da zasielka poslat ako list, cennik najdes na stranke posty.

veronikaszabova
12. júl 2019

Ak sa to zmesti do 90cm (sucet vsetkych 3 stran) a do 2kg, mozes to poslat ako obycajnu listovu zasielku.

evkamotka
12. júl 2019

Mozes to "omotat" cim chces, igelitom, darcekovym papierom, novinami. Nerob si starosti za vyrabanie obalky. Hlavne aby tam bol stitok s adresatom a odosielatelom. A na poste mavaju velke obalky, prip v papiernictve. Alebo omotaj bublinkovou foliou a este pricap kartony aby sa to neposkodilo a poriadne omotaj lepiacou paskou

ludka140281
12. júl 2019

kludne 🙂 ja so posielala pohladnicu-doma vytlačenu fotku mojej rodiny,alebo z novinoveho papiera vyrobenu a nebol problém

lindusss2016
12. júl 2019

Zabalit list mozes do cohokolvek, nemusi to byt kupovana obalka...