icon

Môžem požiadať kuriéra nech mi donesie balík hore do bytu, keď sa mi po to nechce ísť dole?

sammichy
24. máj 2022

mozem?

Strana
z2
mandarinka555
24. máj 2022

@sammichy To si taká hnida lenivá? Hanba by ma fackovala, keby že sa pýtam takú stupiditu 👎

cacianka
24. máj 2022

Baby kluuuud, čerstvá registrácia, iba vzbudzuje vášne a upsss, už sa toľké chytili 🤷

dagas
24. máj 2022

Kokos ja sa cítim zle aj keď ho mám poprosiť nech mi nechá balík za bránkou lebo niesom doma
...a slečinke sa nechce 🤣🤦

huginko
24. máj 2022

@sammichy môžeš, ak tak ako sa nechce tebe ísť dolu, jemu sa nebude chcieť ísť hore. A prečo by aj. Nie je to jeho povinnost

tncka
24. máj 2022

@sammichy ide o to ako casto a kto ti dorucuje. Ku mne chodi vkuse ten isty kurier uz roky a vzdy mu prihodim cosi. Takze ked som bola po operacii a nemohla sa smatlat hore dole,doniesol ked som ho poprosila,nemal problem💁

saxana000
24. máj 2022

Keby mas odtate obe nohy tak pochopim...ale ze nechce sa mi..umrela som prave..

orangiiina
24. máj 2022

@sammichy seriózne?? Ja nechám doma spat same malé dieťa, keď mi spí a utekám dolu schodmi, aby som sa nedajbože nezasekla vo výťahu, keďže sa mi to už raz stalo a aby som sa dostala v pohode späť k dietatu a ty nevieš zdvihnúť rit, lebo si lenivá? Nemám slova.

1mata
24. máj 2022

@sammichy byvam v dome, kde kurier moze prist az pred branu, mam babatko ale aj napriek tomu vzdy vybehnem a letim az na vrchnu cestu, nech sa nemusi tocit na nasej ulici. Akoze... prepac, ale nastup do vytahu a chod si pre balik ku vchodovym dveram.

gabrielkaa
24. máj 2022

@petamich 🙂 v pohode. Byvam v AT v bytovom dome. Ale ja zas by som nemala problém zbehnut. A pošta balíky doručuje tiež len k vchodovým dverám ? Či tiež nie?

petamich
24. máj 2022

@gabrielkaa posta tiez len k prvym uzatvaratelnym ci uzamykatelnym (neviem presne ten vyraz) dveram 🙂 ja tiez zbehnem aj ked s malym dietatom je to obcas narocne 🤷‍♀️ ale tak vynajdeme sa vzdy naposledy sedel na baliku a tlacila som ho po chodbe 😂

miskaska
24. máj 2022

Požiadať môžeš.

Strana
z2