Môžem požiadať kuriéra nech mi donesie balík hore do bytu, keď sa mi po to nechce ísť dole?
mozem?
Baby kluuuud, čerstvá registrácia, iba vzbudzuje vášne a upsss, už sa toľké chytili 🤷
Kokos ja sa cítim zle aj keď ho mám poprosiť nech mi nechá balík za bránkou lebo niesom doma
...a slečinke sa nechce 🤣🤦
Keby mas odtate obe nohy tak pochopim...ale ze nechce sa mi..umrela som prave..
@sammichy seriózne?? Ja nechám doma spat same malé dieťa, keď mi spí a utekám dolu schodmi, aby som sa nedajbože nezasekla vo výťahu, keďže sa mi to už raz stalo a aby som sa dostala v pohode späť k dietatu a ty nevieš zdvihnúť rit, lebo si lenivá? Nemám slova.
@petamich 🙂 v pohode. Byvam v AT v bytovom dome. Ale ja zas by som nemala problém zbehnut. A pošta balíky doručuje tiež len k vchodovým dverám ? Či tiež nie?
@gabrielkaa posta tiez len k prvym uzatvaratelnym ci uzamykatelnym (neviem presne ten vyraz) dveram 🙂 ja tiez zbehnem aj ked s malym dietatom je to obcas narocne 🤷♀️ ale tak vynajdeme sa vzdy naposledy sedel na baliku a tlacila som ho po chodbe 😂
Požiadať môžeš.

@sammichy To si taká hnida lenivá? Hanba by ma fackovala, keby že sa pýtam takú stupiditu 👎