icon

Môžem požiadať kuriéra nech mi donesie balík hore do bytu, keď sa mi po to nechce ísť dole?

sammichy
24. máj 2022

mozem?

Strana
z2
xena0
24. máj 2022

Môžeš ale on môže odmietnuť a najskôr to aj urobí 😁

katkaseiner
24. máj 2022

to fakt je otazka se ked sa mi nechce ist dole? No neviem... kurier najradsej vyskoci z auta, poda balik, prevezme platbu a uteka dalej... neviem si predstavit ze tebe by siel na 7. poschodie, dalsej na 3. poschodie, a ked niekto byva na 25. poschodi tak tam tiez... ved by sa vozil cely den vo vytahu...

xena0
24. máj 2022

Kuriér potrebuje rozniest isté množstvo zásielok a toto je pre neho nemale zdržanie 🙂 takže, zdvihnuť zadok ťa nezabije

deti95060810
24. máj 2022

však mu aj povedz že sa ti nechce... 😀😝

alanko20
24. máj 2022

Ked sa mi nechce ist dolu, zvolim si dorucnie do balikoboxu a vyzdvihnem vramci prechadzky, alebo si to kupim v obchode. 🙂

sissy27
24. máj 2022

@sammichy požiadať môžeš a on ti nemusí vyhovieť... asi tak.

petamich
24. máj 2022

vacsina dorucovacich spolocnosti ma vo vseobecnych podmienkach, ze dorucuje po prve dvere, co v pripade bytovky su tie dolne vchodove, takze skusit to mozes 🙂 ale kedze vacsinou parkuju kadeako, na blikackach, blokuju vyjazd, navyse musi rozniest desiatky balickov a ked by sa kazdemu nechcelo atd. obavam sa, ze ta poslu do kelu - ja chodim dolu s malym dietatom na rukach a ti zlatsi kurieri mi ten balik aspon do vytahu vezmu a uz za to som vdacna 🙂

sense
24. máj 2022

Poziadat mozes a on moze odmietnut

domka222
24. máj 2022

@alanko20 myslíš, že chodí na prechádzky, keď sa jej nechce ani dole?

patka06
24. máj 2022

nie je to jeho povinnosť, môžeš ho slušne poprosiť a on môže odmietnuť

ajko2011
24. máj 2022

Požiadať môžeš, ale určite nedonesie. Nemá len tvoj balík. Doručuje po prvé dvere, čo sú v paneláku dole vchodové dvere.

gabrielkaa
24. máj 2022

Mne kuriér vždy doručí zásielku na adresu uvedenú na zásielke - teda zásielka ma konkrétne číslo bytu. Nikdy ma ani nikto nežiadal prísť dole … hm.

alanko20
24. máj 2022

@domka222 aj to je pravda. Ale snad chodi aspon do potravin.

lejusinka
24. máj 2022

Mne vynesie balik stale ked ho poprosim ale je to raz za cas a vacsinou mam objektivny dovod - prilis tazke, dieta, musim sediet za pc a nemozem odbehnut na 2 minuty proste. Ale hanba by ma karala kebyze pridavam niekomu robotu len zo svojej lenivosti 🤦🏻‍♀️

amelia89
24. máj 2022

mna vykoti fakt z niektorych dotazov. uz aj keby som toto chcela urobit tak sa to fakt nepytam na fore alebo si troll.

ja v 9 mesiaco tehotenstva s 1.5 rocnym dietatom na rukach by som este pochopila keby som ho poprosila ci by mi to vyniesol ale trapne by mi bolo takze normalne pre to zbehnem dole. 🤯

kubkovamama
24. máj 2022

@sammichy dnes sú tu témy...kks.Sorry,mne to príde úplne primitívne a bezohľadné.Ked som bývala v bytovke a povedala mu,že mám novorodenca,alebo mám horúčku atď,že nestíham zbehnúť dole,bez problémov mi to doniesol do bytu.Ale nie,že nechce sa mi.🤦

nikpa
24. máj 2022

@sammichy ty už dopredu vieš, že keď ti zavolá tak sa ti nebude chcieť, áno? Tak toto je vrchol lenivosti. Zdvihni tu hnilu rit a prejdi sa, určite ti to na ňu neuškodí

viestta
24. máj 2022

A nezabudni poobede dat ešte jednu tému o tom, že ti kuriér nedoniesol balík až ku gaucu. 🙄Pripadne si vyhľadaj tu, ktorá sa sťažovala, že takejto podobnej požiadavku kuriérka síce splnila ale DOVOLILA si to okomentovať. Môžte si potom spolu pohrkutat

tosomja
24. máj 2022

Ja som prišla k autu aj s malou dcérkou, povedala som mu, nech mi len vyloží na trávu balík. Zobral a priniesol hore. Zlatý, ale tak to je ľudskosť, nie moja lenivosť 😉

charlottha
24. máj 2022

heh, keby si mala este nejaky zdravotny problem, ale prepac, preto ze sa ti nechce? a jemu sa ma akoze chciet. len si pekne chod dole po neho aspon spravis nieco pre svoje telo a nazenies si nejake kroky navyse

gabika128
24. máj 2022

Jasné, kuriér príde, dobre zaparkuje auto, vypne motor, zamkne a donesie ti balík až k tvojim dverám. 😂 občas sa stane, že treba poprosiť kuriéra o vynesenie balíka (taky človek so zlomenou nohou, maličké deti atď .) vtedy je pekné mu dať aj nejaké drobné za ochotu. Ale dôvod, že sa mi nechce...... 😂 vypočuj si podcast Kuriéris, možno sa ti ľahšie bude dvíhať zadok zo sedačky.

nevenka
24. máj 2022

@sammichy ja mam male 17 mesacne dieta a ked som s nim sama, tak som prosila kuriera, aby mi to vyniesol hore, ze maly sice spi, ale moze sa coskoro zobudit. Tak mi hodil balik do vytahu a prezvonil, ze uz ide balicek, nech si ho zoberiem. Jeho dobra vola. Toto je iny dovod ako nechce sa mi 🙄

dada0902
24. máj 2022

Ja si preto radšej dávam balíky do zasielkovne lebo mam male deti a jedno ešte spáva etapovo takze je to u nás lepší nápad vzdy keď mal prísť kuriér a som sama bola s nimi tak som len rozmýšľala nech teraz nezavola keď spali alebo ako zoberiem balík aj menšie dieťa na rukách von a ci odnesiem zásielku tiež ma tak napadlo sem tam že či by nedoniesol hore ale to bola vec iná a nejako som si to vždy poriešila a išla lenže ak ty takýto problém nemáš a len si lenivá tak je to smutné ze ta takáto vec napadá 😄 a pokiaľ nemáš zdravotné problémy v tedy pochopím

engynka
24. máj 2022

Kurieri dorucuju po prve dvere. Tak to maju v zmluve. Takze povedat mu mozes, ze sa ti nechce ale balik ti s najvacsou pravdepodobnosti nedonesie kedze nie je povinny a navyse je plateny od poctu balikov takze sa nebude zdrzovat

bessie12
24. máj 2022

Naposledy kurier mi pomohol vyniest az ku dveram bytu. Ale bolo to tazke, tak sam sa ponukol, ze mi pomoze. A o par dni neskor druha objednavka tiez, ale len po vytah. Tiez sa ponukol, ze pomoze. Zalezi od cloveka, ale to, ze sa ti nechce to nie je ziadna vyhovorka. Pekne mozes dvihnut svoj cteny zadok a ist dole po zasielku. 🤦

misana84
24. máj 2022

mne sem-tam priniesol hore ked som ho požiadala..ale nie preto, že sa mi nechce ale mala som male babo...samo by som ho nenechala a s nim by som sa nezaniesla....

kacenka82
24. máj 2022

nie nemôžete, pravidlo je, že balík musí odovzdať k prvým dverám.

nikoletta1712
24. máj 2022

@sammichy Hnida lenivá…

petamich
24. máj 2022

@gabrielkaa hm tak my sme 15 poschodovy panelak a pokial viem, tak vsetci byvame na Kvetinkovej 13 🤷‍♀️ bez ohladu na to, ake ma kto cislo bytu, asi si zabudla dodat, ze byvas v rodinnom dome alebo hovoris o inej krajine (lebo prepac, bez snahy sa ta dotknut alebo ti krivdit ale tomu, co tvrdis, sa mi nechce verit), jediny kto u nas v BA dorucuje az k dveram je kurier Wolt a eDelia, uz ani len to Tesco nechodi dalej ako k prvym dveram = vchod do panelaku

aurora33
24. máj 2022

@sammichy a dýchať sa ti chce?

Strana
z2