icon

Môžem reklamovať výrobok, keď s ním nie som spokojná?

lucylucka
15. okt 2022

Ahojte.Viete mi poradiť?Môžem reklamovať výrobok ak s ním nie som spokojná?Týka sa to presne kulmy.

aliaray1
•
15. okt 2022

@lucylucka ak si nakupila online, do 2 tyzdnov bez uvedenia dovodu.

simca06022011
•
15. okt 2022

Vratenie a reklamacia je rozdiel. Reklamovat mozes ak ma zavadu, nefunguje ako ma atd. Vrátiť podla pravidiel kamenneho obchodu- niektore beru tovar späť, alebo ak bola kúpená online tak do 2tyzdov.

stanulienkat
•
15. okt 2022

Reklamovať môžeš výrobok, ak je tam nejaká výrobná vada, alebo nefunguje ako má. To, že ty nie si spokojná s výsledkom kulmovania, nie dôvod na reklamáciu. Vrátiť tovar môžeš do dvoch týždňov, ak nebol používaný a je v pôvodnom obale
Mozes to skusit predat dalej.

sasa1310
•
15. okt 2022

@lucylucka nie, reklamovať tovar, ak s ním nie si spokojná, nemôžeš

lucylucka
autor
•
15. okt 2022

@stanulienkat práveže to nie je o tom že nie som spokojná ako kulmuje ..lebo ona vôbec nekulmuje..vôbec nechytá vlasy na kulmu.Ja mám rotačnu na vlasy a oni rovno padajú z nej.Prisla mi úplne v inom obale ako mala byť..

stanulienkat
•
15. okt 2022

@lucylucka ved vyskusaj. Za to nic nedas. Napis im mail, co je vo veci a uvidis ich stanovisko. Popis im aj ten obal. Mozno to bol reklamovany tovar.

lucylucka
autor
•
15. okt 2022

@stanulienkat tak neviem no lebo som si objednala Belisimo Ricci curl všade na stránkach stala 88€ a u nich za 56€ čudovala som sa že aká dobrá akcia.Clovek chce ušetriť a tak to dopadne..chcela som nejakú kulmu na vlasy a na trhu je tak veľa že som nevedela ktorú a keď som zazrela rotačnu hneď ma upútala že sa tak rýchlo spravia kučery.A keď som googlila tak som našla presne takú kulmu s takou krabicou na alliexprese🙈

stanulienkat
•
15. okt 2022

@lucylucka moze to byt aj Ali. Napis im.

lucylucka
autor
•
17. okt 2022

@stanulienkat nakoniec mi vzali tu kulmu bez otázok prečo vraciam 😉 teraz už pozerám na normálne kulmy.Najnovsie má uputali konické 😀

stanulienkat
•
17. okt 2022

@lucylucka 👍👏
Osobne by som ti odporucila cez bazos v mieste bydliska, alebo skusku u kadernicky s takou kulmou, aby si vedela do coho ides. Ja som tiez vymyslala s kulmami a bud mi nedrzali vlasy, alebo to nebolo ono, alebo som nemala nervy natacat to. Takze ja uz najprv skusam a potom kupujem.

lucylucka
autor
•
18. okt 2022

@stanulienkat ja keď som bola mladšia vkusne som si natáčala 😀 a vždy som s vlnami bola spokojná.Ja som radšej za novú ako od niekoho.Nasla som si jednu čo má veľa dobrých recenzií a vraj vlny vydržia aj do druhého dňa.Ja ju chcem používať len raz za čas keď sa to bude dať pri deťoch 😁

simca06022011
•
18. okt 2022

Tak ale kadetade sa predávajú rozne fejky... Cize co si vyberies... Najlepšie ist u nas po riadnych značkách
Ak si objednávala online v kľude to vies vrátiť ( preto ti to vzali 😊)