icon

Môžem vziať 6-ročného syna so mnou na spoveď?

4. aug 2023

Ahojte, potrebujem ísť na spoveď no žiaľ nemám kde nechať 6 ročného syna. Môžem ho vziať so sebou do spovednice?? Nemáte niekto skúsenosť? Vďaka za rady.

a_alexandra_a
•
4. aug 2023

A neposedí tú chvíľu sám v lavici? Alebo kostolníčka ti ho nepostráži?

rebrambora
•
4. aug 2023

6 rocny snad vie 5 minut posediet.

mamamasama
•
4. aug 2023

Do spovedelnice nie. Ja chodim s 3 rocnym a vzdy poprosim nejaku babku v rade za mnou, ci mi ho na chvilku dozrie. 🙂 On mi medzitym klope na dvere, ze aj on chce ist cikat, lebo si mysli, ze som na vecku 🤣😅

glorikarebeka
•
4. aug 2023

6 ročný ťa veselo počká aj v lavici v kostole

patka06
•
4. aug 2023

ročný počká pred spovedelnicou - to už nie je malé dieťa, ktoré potrebuje nonstop dozor

autor
•
4. aug 2023

Ďakujem za odpovede
Pekný deň všetkým!

negymama
•
4. aug 2023

vezmi mu do kostola detsku knizku, hoci aj maly format detskej biblie, alebo nieco na ten styl, keby nahodou niekomu vadila bezna literatura. Nech si pozera knizku v lavici a ty medzitym spoved.

miskamilka
•
4. aug 2023

Mna knaz s 5 rocnou vyspovedat nechcel, ze uz vela rozumie.. Ked mala cca 3 roky, tak ma v pohode s nou vyspovedal.. 6 rocna ta kludne pocka v lavici tu chvilku..

bloger
•
4. aug 2023

Nemá sa to podľa mňa to kňaz nedovolí.

sajmonka_1216
•
4. aug 2023

6 ročný tých 5 minút vydrží aj sám

euka210
•
4. aug 2023

Tak 6 rocny tolko pocka nie? Nie je to rocne dieta ze bez mamy ani krok. A uz aj velmi rozumie veciam, taky nie. Moji ma cakali.
Moj manzel raz siel s malym na spoved, ale mal asi rok...ja na neho ze cooo? ...ze v pohode, mal ho na rukach a nikto nic...to bola velkonocna spoved kde je plno knazov

zuzinka888
•
4. aug 2023

Urcite nie, si vies predstavit ze dieta v skolke alebo rodinnej oslave ci navsteve spusti tvoje hriechy?? Poznas situacie- ked cakas s dietatkm v rade na pokladnu vsade plno ludi a ono ukaze na kondom a chce jahodovu " zuvacku", alebo sa pyta preco kupujes vlozky ci tampony???? 🙈Tak toto je nieco podobne. Dieta by sa ta na to opytalo v tej najnevhodnejsiej chvili- preco si urobila to .....a to....

autor
•
5. aug 2023

Ešte raz vďaka za postrehy. Nakoniec bol manžel takže čakal s ním....
Apropo, predomnou muž a dvaja synovia ( cca jeden 5 rokov, druhý 7 rokov)
Vošli dnu s ním do spovednice a potom spolu všetci vyšli,takže problém nebol
Asi záleží aj od kňaza