Môžem žiadať nazretie do kamerového záznamu?
Ahojte naozaj nemôže obchod prezrieť kamerový záznam aj keď som zaplatila za 22 ks kivi ale kúpila som reálne len 2? Bolo to na samoobslužnej pokladni takže ani neviem ako mi to mohlo prejsť keďže je to na váhu....
Lenže ty by si si mala skontrolovať blok hneď po nákupe.
Ďakujem vám všetkým za zapojenie sa. Nebudem to riešiť už, nechce sa mi s nimi naťahovať🙂
@xjakubikovak je to neseriozne, zial asi aj neefektivne ziadat aby si to skontrolovali.
@xjakubikovak kiwi není na váhu
@xjakubikovak Normalne by som si sla nabrat tych 20 kiwi, keby ma odbili a pri vychode sbs ukazala blocek. To uz by asi skontrolovali kamerovy zaznam z vlastnej iniciativy
Mne raz predavačka v Tescu vydala tuším o 20 eur menej, než mala. Hovorím, že zle ste mi vydali. Hádala sa so mnou, vraj to nie je pravda, že ona mi vydala aj 20ku.... Dala som si zavolať vedúcu - ona prerátala kasu a kasa jej sedela presne (takže tých 20eur jej zrejme predtým chýbalo a na mne ich chcela získať). Hovorím, že nepohnem sa odtiaľto, nech si pozrú kamerový záznam, že mi tú 20ku nevydala... Tak volali niekomu, čo spravuje tie záznamy, on to pozrel a volal, že mi majú dať tých 20 eur, že naozaj mi ich nevydala... Predavačka ani mú ani bú, iba tá vedúca precedila pomedzi zuby, že prepáčte... Tiež sa mi tam nechcelo hádať a riešili sme to tam asi 15 minút, ale už z princípu som to tam ostala riešiť.
@livuska124 dobre že si sa nedala 🙂 ja by som určite začala pochybovať či mi predsa tie peniaze nedala 🤣
@xjakubikovak akože, aj ja som po 10.minutach už pochybovala, najmä keď povedala tá vedúca, že kasa sedí 😁 ale vedela som, koľko som mala peňazí a že tu 20ku mám mať v peňaženke,....som prehľadala všetky vrecká, reku či som ju nedala niekam podvedome, počas balenia nákupu, ale nikde nebola...ešte šťastie, že na kamere to bolo vidieť 😁

@ukulela Myslím že dôvod je stále aj keď som nato prišla až doma, stále nemám ani peniaze ani tie kiwi 🤷 ale nebudem to už riešiť