Môžem zverejniť podvodníčku bez následkov?
Ahoj,
na internete som uz 2 desatrocia a toto je najhorsie co som kedy videl, nechcem tu riesit temu predmetu kupi ale dievca sa mi ponuklo, ze mi posle fotky seba za financnu odmenu. Ja som tomu padol a ma natahovala a doslo to az k tomu, ze ked som poslal peniaze tak ma oklamala. Viem ze to bola hlupost spravit a uz taketo veci nebudem kupovat ale je to nemoralne a podvod nedodrzat dohodu. Nikto nema pravo takto ukradnut peniaze a nechat si ich. Tie peniaze som na nich musel pracovat. Sama povedala, ze to robi a nebolo to prvy krat ako niekoho takto okradla.
Dievca som pekne poziadal aby peniaze vratilo 3 krat a ze to neni ok robit. Povedala, ze vyhrala a peniaze si nechava a ze do 700 euro priestupok. (1. faza)
Dal som poziadavaku o refund a dievca tam zacalo klamat na plnej ciare, ze som klamar podvodnik a ze ju chcem oklamat uplny opak pravdy aby som tie peniaze nedostal. Zacala tam pisat, ze z toho fora kde som ju stretol som spominal svoje problemy, ze som "na hlavu" ze beriem lieky na uzkosti, potom sa v tom chate zacala vysmievat a vyzivat vtom, ze prezivam iba a ze nic nedokazem a ze dakuje za peniaze. (2. faza)
Dievca si neuvedomuje vobec, ze si zbytocne spravila nepriatela, napisal som jej rodine co robi na internete. Moze stretnut hockoho kto by tam prisiel, viem jej meno a mesto. Jej to uplne nevadi, ze takto oklamava ludi.
Chcem sa preto opytat, co realne mozem spravit? Peniaze som si na 90% isty ze mi vrati sluzba cez ktoru som platil ale nejde mi o to, co to je za chora osoba toto robit a potom sa vyzivat v nestasti druhych? Ak to zverejnim, ze je podvodnicka a ze robi taketo veci, moze sa to realne obratit voci mne? Lebo Policiu som do toho nebral lebo aj tak by nic nespravili a tiez by sa asi smiali kvoli dovodu preco vznikla transakcia ale proste je to to najhorsie co som na internete zatial stretol.
@earlgrey drahá pošli niečo , možno pošlem ja tebe
@earlgrey drahá to ho chces aj ty osklbat?😱😀 Chudaka spomaleneho
@sklik40
Tak ona nemorálne okradla teba.
Ty si chcel nemorálne jej fotky (pričom je to cudzia osoba, nie tvoja manželka, takže nemáš mať čo k tomu pristup).
Čiže ste si kvit. 😃 Ako reálne by mala ona vrátiť peniaze tebe a ty dostať pokutu za obchod s podnecovanim k smilstvu. Keď už by šlo o morálku.
A keď ide o slovenský zákon, tak máš smolu do tých 700€.
@princkrason spomaleny? celkom rychlo som platbu nahlasil az tak nie som pomaly
@lenkakravcova nie pokutu len poucenie prosim, no po tomto som sa uz zmieril a dufam ze mi Boh odpusti
@princkrason ja? ja nie som z tých....
@sklik40 že niekto v 21.st je ešte tak hlúpy, som ani nemyslela...
@micusa2222 dobre ze vies mysliet
ja chcem vidiet tu fotku kundy za 700 euro , mozno budeme prekvapkani
@princkrason ty môžeš chcieť vieš čo!
@earlgrey draha co si dnes taka nabrusena
@princkrason No a nemám byť? keď na pindu by si kukal 🤣
@earlgrey ale to len fotka za 700 euro , tomu sa uz hovori umenie
@sklik40 aky prišiel, takých našiel. Keď robíš blbosti a ziadas nahé foto od žien, tak to čo sa ti stalo je vlastne nevyhnutný dôsledok tvojho nastavenia pre život. V podstate, jedine, čo si obidvaja, ty aj to dievča zaslúžite, je iba ľútosť. Ste obaja na tej istej lodi, akokoľvek nespravodlivé sa ti to zda.
@princkrason veď si prečítaj diskusiu...nestála 700€, ale 33 😄
@earlgrey 33? to bude nejaka z vypadovky 🙄
@princkrason nejako sa v tom vyznáš 🤣
@lenkalienka321 ano ja to uz lutujem, nebude sa to uz opakovat

@januska12323 platil som cez online sluzbu co to umoznuje, je tak 90% sanca ze to dostanem, dokazy mam o odoslani a naslednom blokovani, vysmievani sa a podobne, spinenie mena neviem ci to je lebo je to autenticky, presne pisane nou, neupravene, cize tam nie je zavadzanie, spinenie mena