Môžu sa nosiť bikiny na plavárni?
Chodím pravidelne plávať a poslednou dobou tam chodí jedna mamička, ktorá sa tam promenáduje v bikinách. A nie obyčajných. Vidno jej pol zadku. Podľa mňa absolútne nevhodné a nehygienické. Každá žena má celé plavky a táto vždy takto. Je to vôbec dovolené? Nemala by mať celé plavky?
To je samozrejme dosť vážne zistenie. Nabudúce poprosím foto inkriminovaných bikín aj s mamičkou aby sme sa vedeli zariadiť a prípadne by som túto situáciu prišiel preveriť aj osobne
Každý môže nosiť čo chce, čo je na tom nehygienické,? Lebo nehygienicke je keď tam ide dakto neosprchovany, deti zo zle utretymi zadkami, prípadne cikanicka sem cikanicka tam, ináč by si nešla ani na plaváreň, keby si vedela čo všetko tam je, skôr mi príde, ze závidíš, zrejme má baba super postavu, keď ma také plavky, že celé plavky fuuu tak to sa smejem také som v živote nemala
Troll 🙄
nech si kazdy nosi co chce, ja tiez chodim v dvojdielnych a tiez nemam spodok babkovsky na cely zadok a tu som a nikto mi na to nic nehovori.
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
Napíš Kuffovi, príde, porieši a vysvätí plaváreň....
Ak by to bolo zakázané bol by oznam pri bazéne alebo pred vstupom. Pripadne piktogram s preskrtnutymi bikinami. Ak tam nie je tak je to dovolené.
V hygiene rozdiel medzi bikinami a celými plavkami fakt neexistuje. A áno, bikiny môže mať úplne v pohode, ideálne, keď má do nich aj patričnú postavu👍
Jemine a Ty sa trapis v tych celotelovych arenach 😂😂😀 Kazdy nech nosi co chce, su to plavky a basta.
To by museli starším pánom zakázať aj tie "guľkorezky" čo nosia 😃 Samozrejme, že je to jedno aké ma kto plavky, hlavne sa treba sprchovať.
Môžu sa nosiť, nie je to nikde zakázané. Boli myslím len pre mužov niekde zakázané tie široké šortkove plavky, co si pamätám, ale inak môže každý nosiť, ake plavky chce.
Môže si nosiť kľudne aj bikiny. Mne samej sa tie kúsky, ktoré viac odkrývajú ako zakrývajú vobec nepáčia ani na super postave, ale mám dosť iných starosti ako riešiť holý zadok.
Nie je to nehygienicke. Nehygienicke je neosprchovat sa pred vstupom do bazena. Nesprchuje sa vacsina ludi, hlavne dochodcov.🤢🤮
Aky rozdiel je, ci si maca chachanu (a ine casti tela) v bazene v jednodielnych plavkach alebo v bikinach. Prosim o podrobne vysvetlenie toho rozdielu, pretoze ja som z tych tazko chapavych a toto si vysvetliet neviem.
No podľa mňa jej len závidíš postavu a to, že si tie bikiny môže dovoliť...veď Ty nos svoje plavkové bombarďáky a nestaraj sa do iných 🤪
Moze, su to plavky? Su! Ci cele, bikiny, tankiny, kratasove ale su
Mne je to jedno. Nosím síce celotelové plavky. Podľa mňa tie tango bikiny pôsobia dosť lacno. Ale tak kto chce vyzerať lacno, tak nech vyzerá. Aspoň človek vie, komu sa vyhnúť 😂
Závidíš?
Zakazane to urcite nie je. Chodim plavat pravidelne a sem tam sa tam vyskytne zena vo vyslovene plazovych plavkach. A co? Mozno nevie/nechce investovat do plaveckych…
Tvoj muž po nej pozeral?
podla mna je to riadna supa, ked to tak riesis 🙂
Za to,že ty nosíš celé, musia ich nosiť všetci?
chodím pravidelne plávať v dvojdielnych plavkách, aj keď na ne nemám ideálnu postavu, ale neznášam celé plavky, ešte som nepočula, že by to bolo zakázané 🙂
@zuzubb007 bože, zas tie reči, čo všetko je v bazéne 🙄 nič hrozné, s čím by si neprichádzala do styku aj inde, tam nie je. Ale no daj niečo šokujúce.
@zuzubb007 veď si napísala : "ináč by si nešla ani na plaváreň, keby si vedela čo všetko tam je". Lebo v každej diskusii o plávaní sa vždy objaví táto veta, ako keby sme si všetci mysleli, že bazén je komplet sterilné miesto. A všetci, čo tam plávame, žijeme v sladkej nevedomosti.
Autorka si možno pomýlila plaváreň. V iných krajinách eú chodia niektoré ženy bežne plávať v burkinách.
Prvý krát počujem že by sa nemalo chodiť v bikinách do bazéna. Z akého dôvodu? 😀 Ja ani nevlastním celé plavky (a áno, normálne mi zakrývajú celý zadok). Pokiaľ žena nepríde v boratovkách tak ťa to nemá čo vyrušovať. Namiesto obkukávania zadkov si radšej zaplávaj. 😉
Autorka bikiny znamenaju dvoj dielne plavky, nemaju zakaz. Samotny nazov bikiny neznamena, ze su to tie s tango spodnym dielom ktory ty myslis. Ten s tango spodnym dielom môže aj nemusi byt zakazany, zalezi od plavarne. Ale u nas v Cadci je to tiez povolene.

nie aj ja som mavala bikini, sice normalne na cely zadok, ale nikto nic nezakazoval. Ale nerozumiem , co je na biknach nehygienicke, sak zadok je vo vode aj v celych plavkach a take male deti veru mozno aj nacuraju, i ked maju cele plavky