icon

Môžu sa nosiť bikiny na plavárni?

11. okt 2024

Chodím pravidelne plávať a poslednou dobou tam chodí jedna mamička, ktorá sa tam promenáduje v bikinách. A nie obyčajných. Vidno jej pol zadku. Podľa mňa absolútne nevhodné a nehygienické. Každá žena má celé plavky a táto vždy takto. Je to vôbec dovolené? Nemala by mať celé plavky?

Strana
z3
mimka1402
11. okt 2024

Chapem máš škaredý zadok a ona má pekný a ešte si ho aj nezakryva! V plavárni nemusíš ísť na mnisku a ano normálne plavky, tiež mám skôr brazílkovske plavky a vôbec si neprídem, že vytrčam. Mne by "babkovsky" spodok vadil a vkuse by som to musela napravovať.
Nenapadlo by mi to riešiť. Ono je to obyčajná závisť, žiaľ. Neviem kde by ma to muselo iritovat. Mne skôr vadia muži v tango plavkach V slipky, tam idem grcať lebo vidím obrys celého udu aj keď po tom netúžim.

viestta
11. okt 2024

Aj cez plavky sa cely zadok vymaca vo vode z bazena. Tak isto tebe, ktory ho mas "decentne" skryty pod textilomrovnako aj tej co jej pol zadku z plaviek vytrca.
Cize tie tovje hygienicke argumenty su uplne o nicom, tam jednoducho chybaju vedomosti. A slusnost? Ty si kto aby si urcovala dress code na plavarni? Mala zakrytu chahanu? Asi mala. Mala zakryte prsia? Asi mala. To, ze tebe sa to nepaci je tvoj problem, nie jej. A argument, ze tam bola z manzelom? To uz toto riesis? To akoze fakt? Zena s manzelom a bez manzela je nejaky iny level?
Napis na akej plavarni su zakazane vykrojene dvojdielne plavky. Toto ma azujima, aby som sa jej radsej vyhla

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

Autorka asi budes v soku ale bikiny aj cele plavky su uplne rovnako hygienicke, rovnako ako keby si sa vymacala v tom bazene v koseli a v rifliach lebo - teraz sokujuca informacia - voda sa dostane vsade a premokava latka jej v tom nezabrani.

Strana
z3