Môžu sa nosiť bikiny na plavárni?
Chodím pravidelne plávať a poslednou dobou tam chodí jedna mamička, ktorá sa tam promenáduje v bikinách. A nie obyčajných. Vidno jej pol zadku. Podľa mňa absolútne nevhodné a nehygienické. Každá žena má celé plavky a táto vždy takto. Je to vôbec dovolené? Nemala by mať celé plavky?
Aj cez plavky sa cely zadok vymaca vo vode z bazena. Tak isto tebe, ktory ho mas "decentne" skryty pod textilomrovnako aj tej co jej pol zadku z plaviek vytrca.
Cize tie tovje hygienicke argumenty su uplne o nicom, tam jednoducho chybaju vedomosti. A slusnost? Ty si kto aby si urcovala dress code na plavarni? Mala zakrytu chahanu? Asi mala. Mala zakryte prsia? Asi mala. To, ze tebe sa to nepaci je tvoj problem, nie jej. A argument, ze tam bola z manzelom? To uz toto riesis? To akoze fakt? Zena s manzelom a bez manzela je nejaky iny level?
Napis na akej plavarni su zakazane vykrojene dvojdielne plavky. Toto ma azujima, aby som sa jej radsej vyhla
Autorka asi budes v soku ale bikiny aj cele plavky su uplne rovnako hygienicke, rovnako ako keby si sa vymacala v tom bazene v koseli a v rifliach lebo - teraz sokujuca informacia - voda sa dostane vsade a premokava latka jej v tom nezabrani.

Chapem máš škaredý zadok a ona má pekný a ešte si ho aj nezakryva! V plavárni nemusíš ísť na mnisku a ano normálne plavky, tiež mám skôr brazílkovske plavky a vôbec si neprídem, že vytrčam. Mne by "babkovsky" spodok vadil a vkuse by som to musela napravovať.
Nenapadlo by mi to riešiť. Ono je to obyčajná závisť, žiaľ. Neviem kde by ma to muselo iritovat. Mne skôr vadia muži v tango plavkach V slipky, tam idem grcať lebo vidím obrys celého udu aj keď po tom netúžim.