icon

MUDr. Magdaléna Mayerová. Je dobrá gynekologička?

petra89
4. aug 2011

Má tu niektorá osobné skúsenosti s gynekologičkou MuDr. Magdalénou Mayerovou? Pracuje v Bratislave na Račianskej.

Hľadám si novú gynekologičku, a zistila som, že to nie je také jednoduché 😒

Na túto som videla celkom dobré referencie, ale nebolo ich veľa, tak ak by ste mi vedeli nejako poradiť, bola by som vďačná.
Prípadne poradiť nejakú inú pani doktorku (len ženu)

vladka_r
11. jan 2013

No ja som sa po dlhom vahani a hladani rozhodla zajst k pani doktorke Mayerovej. Som tehotna prvy raz a clovek vela veci netusi. Na prvom stretnuti na mna navrieskala, nepovedala mi ani vysledky krvi, ani predbezny termin porodu, ci mam brat nejake vitaminy, ale peniaze si nikdy nezabudne vypytat. A hlavne bez potvrdenia. Teraz by som potrebovala zmenit ju ale vazne netusim, koho si mam vybrat. Pani Mayerovu rozhodne nedoporucujem ☹

helsinka
26. jan 2013

Ja k tejto dr. tiež chodím, ale už prestanem. Nikdy mi nič nepovedala, musela som sa pýtať či je to v poriadku a tak podobne. Keď mi vyberala stehy po cisárskom, tak na tri akosi zabudla, potom som si ich vytiahla sama 😖 Zobrala odo mňa 10 € za ultrazvuky, ktoré mi bude robiť v tehotenstve a celkovo mi robila dva . . . . toľko moja skúsenosť . . .

sjuzana555
25. feb 2013

ahojte viete mi teda poradiť dobrú gynekologičku ? dakujem 🙂

gitusa23
19. aug 2013

tak prave som ostala velmi prekvapena. Ja ku Dr. Mayerovej chodim a som spokojna, je pravda, ze som problemy namavala. Dnes idem do prvej poradne, tak som zvedava, a ked sa mi nebude pacit, zozeniem na tehotenstvo rovno porodnika a budem chodit cele tehu k nemu.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
gitusa23
30. aug 2013

@patrica8 dakujem ti za info. Urcite teda zacnem zhanat porodnika. Kam ides rodit? teda ak sa mozem opytat.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
gitusa23
1. sep 2013

@patrica8 a este by som sa ta chcela opytat, mohla si ist k mayerovej aj s muzom? Moj by chcel sono vidiet, ale neviem ci ho mozem zobrat.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
gitusa23
16. sep 2013

@patrica8 ahoj, mozem este jednu otazku? robila ti sono aj v 16tt v poradni? Alebo nevies kolko sa plati, ak si ho vyziadas? ci ho nechce robit mimo terminu kedy sa robieva bezne?

patrica8
Autor odpoveď zmazal
gitusa23
16. sep 2013

@patrica8 ano, prave som to pozerala a nevies mi napisat aj ceny? bola si v ProCare aj na 3D? platila si?
A inak, ako sa ti dari? Uz mas vybranu porodnicu, nie? mas aj porodnika?

gitusa23
16. sep 2013

@patrica8 na tom prvom som bola tam kde ty, to bolo to NT.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
gitusa23
16. sep 2013

@patrica8 teda, tak ja sa tesim s tebou 🙂 budem Vam drzat palce, a na antolsku uz chodis do poradne? Ja by som tiez najradsej tam. Hadam ma nevyhodia ked som z dubravky.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
22792yuna
6. nov 2013

Ahoj ja chodím k tejto doktorke o ktorej tu je reč som snou spokojná je velmi mila nemam snou problém išla som knej prvý krát ako ku ginde mala som veľký strach ale potom to vsetko opadlo a bola som spokojná preto sa divim tým negativnim vyjadreniam

mszmiriam
7. jan 2014

Ahojte dievčatá, riešim to isté ako ste riešili ...
Má niektorá z Vás osobné skúsenosti s dobrou gynekologičkou , ktorá ordinuje v Senci ??? Budem asi skôr tá problematickejšia pacientka ...
neviem si vybrať.
Ďakujem.
Miriam

kaciatko13
30. jan 2014

ahoj, ja chodim tiez k Dr. Mayerovej, prisla som k nej od ineho lekara, ktory mi podal taku liecbu na virus, ze som az plakala a vyse troch tyzdnov som sa nevedela z toho dostat, potom som isla k nej a ona mi hned po vysetreni predpisala mast, lieky a spravila nejaky zakrok a za tyzden som bola fit. Tak ako sa hovori, sto ludi sto chuti.

maginka1
16. feb 2014

Ja mám s mudr.Mayerovou iba negatívne skúsenosti, som už staršia, dva roky po prechode som začala krvácať tak šup k pani dr. Dala mi bez akehokolvek vysetrenia nejake hormonalne tabletky a výsledok?. Manžel ma odviezol na centralny prijem na Kramare, kde zistili myom a nasledovala kyretaž. Po navrate z nemocnice som ju navstivila a dozvedela som sa, že keby som jedla tie tabletkz, nemusela som absolvovat kyretaž. To mi stačilo.Tiež hladam nejakú normálnu ludskú gynekologičku, lebo dr.Mayerova ma vela pacientiek a sa mi stalo, že vysla sestrička s tým, že vezme este x pacientiek a ostatne možu ist domov. Už som u nej viac nebola.

jankapare
8. jún 2014

Ja sa pridavam k negativnym skusenostiam s pani dr. Mayerovou, som teraz tehotna a ako sa tu pise aj v prispevkoch predtym, nulovy pristup, nepovie ani pol slova, jej praca spociva v zapisani do tehu knizky a pc. nikdy som sa od nej nedozvedela ani jednu informaciu!!! ani ju nikdy nezaujimalo, ako sa citim, ci mi nebyva zle, ake mam problemy, ani jedna otazka. a ked som za nou bola s bolestami, tak mi nespravila ani sono, ze naco, ze aj keby tam nieco bolo, tak sa s tym neda nic spravit!!! tiez hladam niekoho noveho a urcite u nej neostanem.

sweethope
21. okt 2014

Na bezne prehliadky ok.ale po tom co som u nej absolvovala tehotenstvo,hladam inu dr.ani pol slova nepovie.mala som bolesti a vraj je to bezne a nakoniec si ma nechali v nemocnici,lebo som sa otvarala v 32tt.a celkovy pristup pocas tehu bol nula bodov.

marynka85
22. nov 2014

Ja si neviem Dr. Mayerovú vynachvaliť (tak isto sestričku)..aj počas tehotenstva... a nemenila by som ju,aj keď musím v čakárni niekedy dlhšie čakať...

tinulikk
26. nov 2014

Ahojte, ja som u Dr. mayerovej asi tri roky, mala som problemy s HPV (tiez som sa dokopy ale od nej nic nedozvedela), takze ma odporucila na onko-gynekologiu, kam som chodila skoro dva roky, a doktorka bola hrozne zlata, vsetko vysvetlila a tak....cize realne som k mayerovej chodila rok...teraz som u nej bola s tym ze som mala problem po zapale mocovych ciest (pozerala na mna akoby som prisla s pokazenym zubom za nou - a len zhodnotila ze mikozu nemam...nic viac) a povedala som jej ze sa snazime o babo uz 4 mesiace, ci mi nemoze spravit nejake vysetrenia - tak ma total zrusila ze mi nic robit nebude, ze az po roku...kazdu moju otazku zrusila jednou usecnou vetou, v stylom ze otehotniet nie je len take lahke, a co sa zrazu tak ponahlam...takkze rozmyslam zmenu doktorky..viete mi nejaku poradit?

vierkac
16. feb 2015

Zdielam skor pozitivne skusenosti. Uplne suhlasim, ze usta si nederie, ak sa clovek nespyta, nepovie nic. Ale ked som sa spytala, vzdy vysvetlila. V ziadnom pripade nerobi "psychologicke poradne", diskusia cisto vecna, vybavena par slovami. Podla mna poctivka, co si spravi svoju pracu a tym je to vybavene. Ale bola som u nej 4 roky, z toho cele tehu. Mamiciek nas bolo ako maku, z diskusii z cakarni som mala pocit, ze sme spokojne 🙂
Vysetrenia, ked sa po 4 mesiacoch nedari? To je smiesne, priemerny cas pre splodenie je 6 mesiacov a normalne sa povazuje cas na riesenie ak sa nedari 1 rok!

obleckoknihy
13. aug 2015

Dr. Mayerovú som navštívila, keď som sa presťahovala do BA v r. 2012. Územne som patrila pod ňu. A moja skúsenosť s ňou? Veľmi zlá. V súčasnosti mám 22 rokov.
Zo začiatku bolo všetko v poriadku. Informovala som ju o tom, že mi robili v 18tich gynekologickú laparoskopiu, dostala všetku moju dokumentáciu ktorú študovala niečo cez týždeň kým mi vôbec oznámila, že či ma vezme ku sebe alebo nie. Už to som mala zápal. Po týždni mi volala, že môžem prísť na prvé vyšetrenie. To sa dalo zniesť. Všetko ma bolelo. Dr. mi dala dvoje lieky. Vybrala som v lekárni a začala užívať.
Po dvoch dňoch som začala silno krvácať. Volala som jej a čo najskôr prišla. Ona na mňa naziapala že to nič nie je. Povedala som si, že asi má zlý deň a odišla domov s informáciou, že je to len nejaká reakcia na lieky.
na tretí deň som mi bolo nevoľno a stále na mňa mali zlé účinky tie lieky. Na štvrtý deň som lieky vysadila, lebo sa inak nedalo. Bola som u doktorky a ona mi oznámila, že nech prídem po víkende na kontrolu. Keď som došla, objednaná na presný čas čakala som vyše 3 a pol hodiny a potom oznámila, že nikoho neberie.
Viete si predstaviť asi moje nervy. Sestričke som povedala, že fakt potrebujem vyšetriť a predpísať iné lieky.
Doktorka ma neochotne zobrala, zmerala mi tlak (193 na 78 a pulz 89), poslala ma na odobranie vzoriek. Nechápala ako na mňa nemôžu dobre vplývať tie lieky. Nakoniec zistila, že mi vypísala dva lieky, ktoré sa nemôžu spolu užívať, lebo sú život ohrozujúce.
Dané lieky mi vymenila za iné. Lenže táto "skvelá" doktorka asi nevie čo predpisuje. Predpísané lieky som nemohla užívať kvôli alergii, o ktorej bola vyslovene oboznámená pri každej jednej návšteve - našťastie som si to pozrela.
keďže momentálne mi veľmi dlho trvalo nájsť lepšiu doktorku ešte stále som u nej. Počas tých rokov som nemala už výrazné problémy. Zápal som doliečila a chodila na pravidelné kontroly, sem tam nejaké vyšetrenie a pod.
V decembri 2014 som išla za ňou zo zápalom a navrieskala na mňa, že ona nemá na mňa čas, že má aj iné pacientky, že nech si nájdem inú doktorku, lebo ju nezaujímajú moje zápaly. že ona má rada len bezproblémové pacientky, že toto ju zdržuje.
A viete človek si tak povie že no fajn tak ako išla som ku doktorke s tým, že som ju oboznámila, že mávam chronické zápaly a najmenej 10x som sa ubezpečila, že ma vezme s takouto diagnózou a nakoniec ma viac menej pre túto diagnózu vyhodila.
Celkovo nemienim ku nej už ani prísť. Chcem v blízkej budúcnosti skúsiť inú doktorku. Viete mi baby poradiť nejakú iné?

ivi_kiwi
9. feb 2016

@kaktusik007 aj ja som uz vymenilA

t900
3. mar 2016

Ja s pani MUDr. Magdalénou Mayerovou mam velmi zle skúsenosti. Chcela som, aby ma prezrela ci mam vsetko v poriadku a povedala mi ze ma uz nedavno (pred ôsmimi mesiacmi ) kontrolovala a ze nemusi.. A pyta si neviem odkial ma tu drzosť este peniaze. A toto nie je samozrejme prvy pripad.. Ked ju tato praca nebavi, nech to nerobi!! Nebudem niekomu ako je ona "darmožráčke "platit len tak za nic!!

sanchezia
21. apr 2016

MUDr Mayerova uz neordinuje. Prenechala ordinaciu MuDr. Durinovej. Objednava pacientky na konkretni konkretnu hodinu.

kiki75
16. máj 2016

@t900 povedala ti to zrejme preto, lebo ak nemas ziadne problemy, len tak ides aby ta skontrolovala, tak jej to poistovna nepreplati. preventivka sa totiz hradi zo ztravotneho poistenia len 1x za rok,,,,