Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
@denissi potesim Ta- uz nasiel 👍
@srandujete veď to bolo písané všeobecne, nie konkrétne o Tebe. Myslela som to tak, že vzhľadom k tomu, akí ľudia niekedy "lovia" na internete, nezverím predpubertálnu dcéru neznámemu chlapovi. A dôveru k Tebe mať logicky nemôžem, keďže Ťa nepoznám. Nechcela som Ťa ani uraziť, ani spochybniť Tvoju schopnosť vychovať z dieťaťa slušného človeka. A aby to zas nevyzeralo, že sa chcem svojho dieťaťa zbaviť (mám len 1, ale niekedy mám pocit, ako by ich bolo minimálne 5). Svoju dcéru nadovšetko milujem, viac ako tie 2 dni by som bez nej nevydržala ani ja, len niekedy sa cítim už vyčerpane.
@zuzanaam nemam sa za co urazit, skor by som sa cudoval, keby si dceru zverila niekomu, koho osobne nepoznas .. 😲 to by si mala u mna velke minus 😒 ale za to, ze bez nej nevydrzis ani dva dni , mas veeeelke plus 👍😉 tak tych 5 deti je dost, necudujem sa, ze snivas o dovci 😝
@srandujete jeeej aký zlatý 😉🙂 dakujem za info😉 , tak prajem šťastie aj tebe 😉
@denissi dakujeeeem 🙂 no ja som tu viac menej nahodou, len som bol zvedavy, ako dopadne virbonus, ci ho mamicky nechaju zit, alebo ho rozoberu na kusy a zjedia na posedenie 😀 ale nasiel, tak ked naberiem odvahu, skusim aj ja 😉
@srandujete super , tak veľa šťastia 👍
@srandujete @zuzanaam no chcel rodinu.. ale ocakaval veci, s ktorymi som nedokazala nic urobit napriek snahe (bol prehnane emocionalny a moja pragmatickost ho zabijala).. takze tak 🙂 tie rozdiely nas nakoniec rozdelili
@sampo a to sa vylucuje? podla tohto asi ano . . mali ste sa praveze doplnat , ci?
Ja som našiel a som maximálne spokojný a šťastný 🙂 😍
@srandujete no vidis, vylucuje.. teda u mna nie, u neho ano 🙂 a predsa na vztah musia byt dvaja
Vidím, že sa znova prispievalo do tejto témy. Našiel autor to čo hľadal? Nechce sa mi hľadať 😇 A keď už som tu aj ja zháňam nejakého partnera. 😂 Značka: hlavne žiadne psycho 😂
A vidím, že našiel 👍
@acrobaleno inak kamoska si nasla partnera tusim cez partner na urovni(sk) 🙂 teda.. ked zhanas (len ja mam skusenosti, ze virtualny svet je plny psychopatov 😝, tak opatrne)
@srandujete moja je taká papulnata a ešte ti aj naloží 😀😀😀😀😀😀
@lenka1989 chceeeem 😀😀😀
@srandujete 😀😀😀 toto niekedy ani ja už nezvladam a to ti poviem že trpezlivosti aj všetkého mám dosť 😀😀😀😀😀😀😀
@sampo tam sa tuším platí nie? Toto bude ešte dlhý boj a pritom nie som ani ja žiadne psycho, len trošku rozmaznaná :D.
@lenka1989 ved v tom je kuzlo vychovy, reagovat na rozne podnety 🙂 inak by to bola nuda 😀
@lulula1990
@acrobaleno
@denissi
Ďakujem Vám, milé dámy. Už som našiel. Je to radosť 😍
@virbonus prestan sa uz chvalit, lebo Ti zavidim . 😀😀😀
@srandujete to máš pravdu žeby to bola nuda 😀 a potom sa až ja z toho smejem čo mi to vlastne povedala
@srandujete Hľadaj. Buď chlap, gentleman, dokáž, že sa môže o teba žena oprieť, prejavuj city a uvidíš, že nájdeš. Prajem ti to z celého srdca! 🙂
@lenka1989 treba si to uzit, lebo taaak rychlo Ti vyrastie, ze sa ani nenazdas a bude dospela 🙂 ( vlastna skusenost)
@srandujete užívam si 😀😀😀
@virbonus jaaaaj, to bude asi v tom, ze som nehladal . .😀 asi by som mal zacat ako Ty . . ale inak respekt a nech Vam to vydrzi dlhoooo . .👍
@lenka1989 tak teraz uz zavidim aj Tebe 😀
@srandujete ak by si sa moc nudil, poziciam ti moju 😀 ta ma (nielen mna teda..) vie zotriet jednou vetou 🙈
@acrobaleno neviem, ci sa tam plati... neskusala som 😎
@sampo neprovokuj, lebo odchadzam z prace a idem si po nu 😀😀😀

@zuzanaam dakujem za doveru cha cha . . tak moji synovia neskoncili v nejakej pochybnej skupine, nezacali sa flakat, pit, drogovat ani fetovat, studuju obaja na VS. . .preco myslis, ze mas ine deti? len aby si nebola prekvapena, ked Ti budu volat, ze mami ostan este tam 😅😅😅