Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie
Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂
@srandujete zase harem ti asi netreba 😜
@sampo tak to urcite nie . . . a Silvia je uz zadana 😀
@srandujete a ja mimo BA 😜
@srandujete nie uz, ale stale zadana, uz 20 rokov😶
@0silvia0 gratulujem a dole klobuk 👍. . a prajem, nech Vam to vydrzi 🙂
@zuzkahh no o tom, ze som pekny, som nevedel ani ja, 😅 to len Silvia mi spravila taku super reklamu 👍 ( Silvia este raz diky 😉) ale clovek sa rad dozvie o sebe nieco nove 😂 alebo si si tam nevsimla tie tri bodky. . .malo byt pekny . . . 😂
@srandujete velmi vdacne, ved aj ja som pekna na profilovke nie? Vyzeram sice o 30 rokov mladsie ako v skutocnosti, ale mne to nevadi😜
@0silvia0 si peknučká. .. A tie vrkôčíky. .

@sampo dakujem 😘
@srandujete este nedakuj ;) az potom, ked najdes, co hladas 😇😃
@sampo
@srandujete
@0silvia0 tak vy ste podarená trojka. Stretnite sa aspoň na kávu
....rozumeli by ste si 😂😂😂👍👍👍
@zuzkahh ja som za 🙂 akurat ze to bude asi stvorka = Silvia pozve manzela, tak ja Sampo 😀 ale aj ta kava by uz bola viac ako som cakal, ked som zo zvedavosti klikol na virbonusov inzerat 😅
@zuzkahh no skôr na pivo 😀 Veru, ak má @srandujete pravdivo vyplnený profil, čo pochybujem, keďže tam má uvedený mladší vek😎, tak by sme to nemali až tak ďaleko🙂
@0silvia0 pri pive by sme to postupne prebrali 😀
ved ja som nepisal inzerat, ze hladam. . . len ze nikoho nemam a ze ma to caka tiez 🙂 lebo keby som daval inzerat, dam aj foto, a samozrejme aj patricne info . .😉
@srandujete
Kľudne to tu obsaď a prevezmi. Budem sa tešiť, keď nájdeš 🙂
@virbonus diky, prajes mi. . 🙂 aj ja som Ti fandil 😉
Chcem ešte poprosiť... Milé maminky, nepíšte mi už, prosím. Som už šťastne zadaný, vďaka MK. Pekný večer všetkým. 🙂

@0silvia0 inak on je fakt fajn typek, aj gramatiku ovlada 😜 aj varit vie urcite.