icon

Muž hľadá slobodnú mamičku na zoznámenie

virbonus
14. jún 2019

Je to trochu neštandardné, ale skúsim to. Hľadám tu slobodnú, alebo slobodnú budúcu mamičku na zoznámenie. Skôr, než ma začnete súdiť, čítajte prosím ďalej. Dôvod, prečo hľadám mamičku je ten, že som neplodný. Mal som sedemročný vzťah, ktorý žiaľ skončil, keďže sa nám nedarilo splodiť dieťa a partnerka to neuniesla. Nakoniec sme po lekárskom vyšetrení prišli na to, že problém je na mojej strane. Ja sám som sa zmieril s tým, že vlastné deti mať nebudem. Ale nechcem už riskovať vzťah s bezdetnou, pretože viem, že by to zasa nemuselo dopadnúť dobre. Keď si nájdem partnerku, ktorá už dieťa má, verím, že moja neplodnosť pre ňu nebude problém. Nie som zúfalý a neberiem "všetko". Záleží mi na tom, aby mala dáma nejakú úroveň. Predovšetkým musím cítiť, že dotyčná nehľadá len otecka pre svoje dieťa, ale aj partnera. Ďalej by mala mať do 26 rokov nakoľko to je aj môj vek. Ja sám nie som škaredý (fotky určite pošlem na začiatku komunikácie), pracujem, dokážem byť oporu, domáce práce nepovažujem za ženské, viem, čo v živote chcem, mám rád deti a viem si predstaviť, že si dieťa osvojím. Som zo severného Slovenska, ale vzdialenosť nie je pre mňa až taký problém, mám auto. Som samostatný a skôr dominantný typ muža. Našu komunikáciu si predstavujem tak, že najprv (kľudne aj dlhší čas, ak si to budeš priať) budeme komunikovať cez net a keď to bude mať zmysel, stretneme sa. Ak ste to dočítali až sem, ďakujem. 🙂

akecheta
14. júl 2019

@daniell_ka 🙂 ja mám 35 ale dosť často sa ma pýtajú ľudia, či som už ukončila školu...tipujú mi max.25, viem aj ja o takých prípadoch, že vekový rozdiel bol síce vysoký, ale to bolo vidieť na oboch, že sú zamilovaní a sú spolu už roky, tak preto nechápem, prečo si preberať partnerov len vo svojej vekovej kategórii, veď mnohí si s rovesníkmi nesadnú, lebo sú mentalitou inde...a je to tak ako píšeš, väčšinou ten pravý partner do života príde keď to vôbec nečakáme, síce ja nečakám už nič, ale tak nech sa Vám obom darí, majte sa radi aj naďalej! 🍀❤

daniell_ka
14. júl 2019

@akecheta Ver ❤ môj nehľadal, sklamal sa... a tažko sa verí tomu, že taká mladá ako ja ho môže naozaj ľúbiť.Ale ja si iného muža predstaviť pri sebe neviem.Som vďačná životu za tento dar.Uvažovanie, že vzťah nie je na chvíľu som mala už v 15... žiaľ 15 ročné dievča nebral žiadny vážne.A vlastne ani dnes okrem môjho.Môj životný cieľ bol toho druhého urobiť šťastným a každý mi vravel, že som ešte mladá... som ale viem o čom je vzťah a tie dnešné vzťahy mojich rovesníkov mi prídu smiešne.Ty sa určite nevzdávaj veď si mladá baba a posielam ti toľko lásky koľko mám aj ja aby si našla šťastie.Zo srdca to prajem každému pretože ľúbiť a byť ľúbený je to najkrajšie čo človek môže cítiť.Je to najkrajšia vec na svete ktorú nenahradia peniaze ani nič iné.Ja osobne potrebujem lásku dávať viac než dostávať.Potrebujem môjho muža objať a vidieť, že sa usmieva.Všímaj si pohľad mužov 🙂 ten napovie veľmi veľa.

virbonus
autor
14. júl 2019

@daniell_ka Ty si to tak krásne vystihla. Nádhera 😍

daniell_ka
14. júl 2019

@virbonus Ja keď vidím úsmev a oči môjho muža som šťastná.A hnevám sa a ľutujem každú chvíľu čo som ho namiesto okríknutia nepobozkala.Život je krátky a láska nie je samozrejmosť preto ak máme doma to šťastie my ženy ktoré nás muž nemláti a neponižuje nás mali by sme si to vážiť

larisalarisa
15. júl 2019

@elementissa je mi fakt ľúto , že som sa vôbec zapojila do tejto debaty. Príde mi nereálna a nesedí mi tu niečo. Takže sa ospravedlňujem všetkým ....

virbonus
autor
15. júl 2019

@larisalarisa Nie je problém, že si sa zapojila do diskusie. Mať iný názor je normálne a ja to rešpektujem ;)

zuzkahh
15. júl 2019

@virbonus akože ja mám len jednu pripomienku -vhodíš sa tu medzi baby zvedavé a fotka nieto 🤣

virbonus
autor
15. júl 2019

@zuzkahh Nestojím o to, aby všetky dámy z tohoto fóra videli, ako vyzerám. Ktorá mala záujem, napísala 🙂

zuzkahh
15. júl 2019

@virbonus a však ja rozumiem, len som si to neodpustila, keďže som ešte spájajúca do podmienok 😁

bobricek1979
16. júl 2019

@eldane moja čo vieš ja mám muža o osem rokov mladšieho som čerstvá 40tnicka porodila som mu naše prvé vymodlené a nemenila by som a verím dúfam, že ani on nie.

bobricek1979
16. júl 2019

@virbonus a viem že nie nestojis, ale ver, ze by každá chcela vidieť foto, zvedavosť je naj ženská vlastnosť

virbonus
autor
30. júl 2019

@bobricek1979 Je mi jasné, že to môže fungovať aj keď je partnerka staršia. 🙂

bobricek1979
30. júl 2019

@virbonus no vidíš tak sa toho neboj zrelé skúsené ženy navyše dobre vyzerajúce hold niekedy vyzerajúce mladšie ako tie v tvojom veku. To nieje na zahodenie.Maj širší obzor odporúčam

virbonus
autor
30. júl 2019

@bobricek1979 Vďaka za radu 🙂

bobricek1979
30. júl 2019

@virbonus rado sa stalo, potom napíš, ako...

virbonus
autor
1. aug 2019

@bobricek1979 Určite rád 🙂 Zatiaľ ale nie je o čom. :D

lindusss2016
1. aug 2019

@virbonus asi budes musiet o sebe napisat viac. Ked teda nechces uverejnit foto, tak mozno by bodol aspon nejaky opis tvojej osoby. Kde pracujes, comu sa rad venujes, ako sam seba vidis atd... 🙂 aby zaujemkyne mali aspon nejake indicie, do coho idu... a poviem ti uprimne, sudit ludi na zaklade foto je mozno povrchne, ale vacsina z nas to robi... no chapem, ze ju sem nechces dat, kedze aj medzi zenami sa najdu take, co su schopne sa posmievat za kazdy "nedostatok"...

via88
1. aug 2019

@virbonus mna len zaujima ci sa ti niekto ozval a ci si nasiel stastie 🙂

me3
1. aug 2019

@virbonus "Moja ex chcela vlastné deti a adopciu odmietala. Pri rozchode mi dala jasne pocítiť, že keď nie som plodný, nie som chlap. Tú frustráciu namierila na mňa"

Och tak toto dúfam nie ? :/

mimibb
1. aug 2019

Baby, do čerta s tou našou ženskou povahou.... Prestanme všetko extrémne analyzovať...mlady muž, ktorý už má čo to za sebou si chce nájsť priateľku cez net... A? Ja som sa tiež s mojim mužom zoznámila cez internet, sme spolu 12r, moji rodicia sa zas v ich dobe zoznámili cez inzerát v novinách...A hlavne.. . Prečo by sa mal sústrediť len na výber zo svojho okolia? Takto je väčšia šanca, že sa vzájomne nájdu....

virbonus
autor
11. aug 2019

@me3 Bohužiaľ áno.

me3
12. aug 2019

@virbonus tak to ma mrzi. Možno nakoniec dobre že to takto skončilo keďže veľa pochopenia a podpory by ste od svojej ex asi nedostali .

Každopádne si myslím že je smutné že ľudia vedia k sebe byť takto zlí a už tobôž ak ide o zdravotný stav !

Prajem vám veľa veľa šťastia a hlavne lásky v živote.

77ma11
13. aug 2019

@virbonus mám kamaráta a našiel si priateľku s dvomi deťmi, osvojil si ich a ľúbi ako vlastné, spolu nemajú deti, no nevadí mu to.Prajem Vám nech si nájdete tú pravú a budete dobrým otcom.Veľa šťastia...

sebneu411
18. sep 2019

@virbonus je to ešte aktuálne ? ☺️😃

elenita
18. sep 2019

@sebneu411 Presne, aj mna by to zaujimalo 😁😁

zmysel
19. sep 2019

Ja si tipnem že asi nič.

Ale je to zvláštne, človek by povedal že tak dobre napísaný úvodný "inzerát" musí mať práve tu *aspoň nejakú* odozvu. Neviem, možno tomu bráni hrdosť, niečo ako "radšej sa tu sama utopím ako by som mala ponižujúco reagovať na nejaký inzerát"? Alebo intuícia typu "všetko super ale predsa sa mi podarilo nájsť jeden detail čo sa mi nezá" (asi tá istá intuícia kvôli ktorej je toľko žien nešťastných). Ale priznávam že vekom veciam rozumiem stále menej a menej.

akecheta
19. sep 2019

@zmysel Tak keď sa žena popáli...ostanú jej aj deti...tak hádaj...asi sa nebude hrnúť na takéto inzeráty a on si dal podmienku, že do 25 rokov tuším..ak si dobre pamätám. Tak holt čo sa dá robiť (?)

akecheta
19. sep 2019

@elenita Zrejme ešte stále nezadaný, skús mu poslať pozvanie na rande 🙂

zmysel
19. sep 2019

@akecheta Aha na ten limit som zabudol, ale aj tak zvláštne že ako sa vlastne majú ľudia zoznámiť... žiadne "URČITE niekoho stretneš" neexistuje. Ale to už sem premietam vlastné frustrácie, pardon. 🙂 A zajtra ráno dobrý štart do prvého z našich zostávajúcich dní.

akecheta
19. sep 2019

@zmysel Meheh aj ja zajtra určite niekoho stretnem :D minimálne pani susedku. Ja osobne som dostala toľko ,,podpásoviek,, v živote, že som prestala hľadať...čo má byť bude..čo má prísť príde...a keď nepríde tak stále mám po ruke knihy, ktoré ma utvrdzujú v tom (a vlastne aj realita, ktorú okolo seba vnímam), že nie je isté, že vôbec o niečo prichádzam, lebo zmysel života nie je len o vzťahoch, je tam toho oveľa viac. No a tebe príjemný zajtrajšok teda. 🍀 dajak doklep ten koniec pracovného týždňa.