Muž v znamení ryby, žena levica - skúsenosti so vzťahom, manželstvom
Ahojte. Prosim vas, mate skusenosti so vztahom pripadne manzelstvom muz ryba a zena lev?? Lev som atypicky - neznasam byt stredobodom pozornosti, nepotrebujem drahe dary, prehnane vela pozornosti, neznasam hadky a nepotrebujem dajme tomu akcny zivot kazdy den ale prave naopak.. mam uz za sebou viacero vztahov ale rybu som este nemala, tak som zvedava na vase skusenosti. Dakujem a prajem Vam pekny den 🙂
@adjuska a ešte k tomu bývaniu, prvé tiež sme len tak sa stretávali chodili barskade lebo každý sme bývali u rodičov. Potom som bývala sama lebo moji rodiča boli dlhodobo skrz práce preč. Tak býval u mňa. Ale čo sa týkalo nás už keď sme spolu bývali viac bol vonku alebo v práci ako somnou. Ja som človek ktorý moc neni kamoš s TV a chvalabohu ani on taky nebol takže keď sme sa nudili hrali sme hry alebo sme si robili zle 😂 ale ako v rámci srandy 😂 alebo sme sa spolu kupali vo vani, na balkóne sedeli a pili kávu rozprávali sa.. Ako bolo mi s ním dobre až na to ze varila som iba ja aj upratovala 😂 jeho trápilo iba jeho auto 😂 a plánovali sme stavať dom, on nechcel ani na polovicu ísť. Skratka že bude písaný naňho a hotovo. S čoho som bola sklamaná keď by rátal do budúcnosti somnou aj deti a tak, tak si myslím ze je normálne - ak má niekto možnosť ísť na polovicu aj finančne aj na papier.. Ale on nechcel. Pripadalo mi to ze keby sa rozideme tak myslí na to ze sa nemusí s nikým deliť, vysporiadať a ze pôjdem preč ja a hotovo.
@adjuska zienky update. Dali sme to v piatok dokopy 🙂. Zaujimave bolo, ze ryba si myslela, ze uz spolu nejaky cas chodime lebo ved spolu randime. Chcela som od neho datum, tak ho mam ale musela som ho k tomu dotlacit. K rozhovoru o nas, k urceniu datumu :D. Dokonca sa ma aj spytal, ci s nim chcem chodit 🙂. Povedal, ze to bere kontinualne, na co datum :D. Tak uvidime, ako nam to vo vztahu pojde.. kazdopadne je to najzaujimavejsi a najvynimocnejsi clovek v mojom zivote

@adjuska aj môj bol taky rodinný typ, že stále chodil niekam s rodičmi. Myslela som ze nám to vyjde že aj do budúcna by bol dobrý manžel a aj otec ( nehovorím o tom ze nebude) . No nevyšlo nám to bohužiaľ. Co ma aj dosť mrzí lebo inak sme si celkom rozumeli až na tu jeho neveru.