Myslíte na svoje bývalé lásky?
Caute baby, zaujimalo by ma ci myslite niekedy na svoje lasky z minulosti. Niekedy sa pristihnem ako na niektore myslim a premyslam ake by to bolo keby som si vzala za muza ineho, nie toho mojho. Mam lasku zo strednej, taku platonicku, velmi nas to k sebe tahalo. Vtedy mi triedna povedala, ze on to nikam nedotiahne, ze je grazel a zle sa uci. Ledva prechadzal z rocnika do rocnika. Strasne nas k sebe tahalo, aj ked nic nebolo. A teraz? Je profi hasic, vie robit rukami, stierky, obklady, je aj pilcik, do voza i do koca... ma zlate ruky sikovne, je to dobry chlap, uz sa ozenil a prave maju babo, samozrejme, ze je to tsk ako je a nic sa, nezmeni, ale pristihla som sa pri predstave co by bolo keby....
A druhy adept je moj ex, bol prvou vaznou laskou, boli sme spolu v podstste 8 rokov, ale zenit sa mu nechcelo, ozenil sa do pol roka co sme sa rozisli 😂🙈 a vraj nie je stastny, a ani ja nemam idealne manzelstvo a tak som premyslala, ci to tak malo byt. Ake by to mohlo byt, mate take stavy aj vy? To len tak z nudy, alw zaujíma ma to.
@limetka69 ako na ex obcas myslim, ale skor v zmysle, ze som rada, ze som to s nimi ukoncila. Na moju naj platonicku lasku myslim, ale neviem.o nej nic. Ale nie casto, asi pred 3 mesiacmi som si na neho spomenula po niekoľkých rokoch a teraz.. pri tejto teme som si na neho spomenula. Viem len tolko, ked som pred tymi par mesiacmi na neho myslela, som si ho vyhladala cez Facebook, ze ma uz takmer dospelu dceru.
Ale neriesim to, všetko je tak, ako ma byt.
Ja sice nemam ziadneho byvaleho, lebo moj manzel bol mojim prvym. Ale pred tym som bola zalubena do mojho velmi dobreho kamarata. On uz ale bohuzial nie je medzi nami, ale casto sa mi s nim sniva a niekedy rozmyslam, ze co by bolo, keby som sa mu s tym priznala

@limetka69 Mala som pár bývalých, ale jeden úplne vyčnieval. Bola to láska na prvý pohľad, chémia taká silná, že to cítili ľudia okolo, ale obaja sme boli zadaní, čo však nebránilo nevinnému stretávaniu. Nepotrebovali sme sa ani rozprávať, stačilo sedieť vedľa seba a túžiť. Obaja sme opustili svojich partnerov a dali sme sa dokopy. Bolo to veľmi intenzívne. Lenže začali problémy, hlavne jeho neistota a žiarlivosť (pričom som ho nedokázala presvedčiť, že by som ho nevymenila za žiadného iného), až to dospelo k tomu, že sa vrátil k bývalej, lebo si ňou bol istý. Aj od nej často utekal za mnou a ona to vedela. Keď sa oženil, už sme sa nestretli, ja som sa posúvala ďalej a začala som si s mojim terajším. Často som myslela, čo by bolo keby..., hlavne keď som bola na môjho nahnevaná. Potom sa môj ex rozviedol, tak sme šli spolu na kávu, povedal ako ľutuje, že sa pred rokmi rozhodol ako sa rozhodol, chémia stále silná, ale jeho frustrácia zo žien tiež a keď chcel, aby som hneď opustila partnera a ja som to neurobila, tak zas sa zachoval ako pred rokmi, otrčil chrbát a bolo mi jasné, že netreba žiť v minulosti, že netreba sa upínať na niekoho, kto pri prvom probléme zdupká, ale vážiť si toho, ktorý každý konflikt berie ako možnosť poučiť sa a posunúť sa bližšie k sebe 😉