Myslite, že Poľka je Madeleine?
Sedujete pripad? Ako to polske dievca tvrdi, ze je Meddeleine McCann? No podla mna sa na nu ale vobec nepodobaaa
@babyjune ja si zas myslim dokym sa telo nenaslo stale verim ze zije v dakej rodine a ma sa dobre🙏🏻
@lienka.7 ale zas ak nieco tutlali a takto to vsetko hnali do novin aby sa o tom rozpravalo tak ako velmi si museli byt isti ,ze im nikto na nic nepride. Ze nenajdu telo a ze ich nebudu podozrievat. Je to velmi zvlastny pripad a pravdu sa predpokladam bohuzial nikdy nedozvieme. To dievcatko by si zasluzilo spravodlivost. Mozno je pravda ovela strasnejsia ako si vieme predstavit a mozno je vysvetlenie nejake uplne jednoduche ako, ze naozaj sa sama vybrala z apartmanu prec hladat mamu a skoncila niekde v mori. Citala som aj nejaky zahranicny clanok, ze mozno bola mala tyrana zo strany rodicov. Ze tam neslo len o tie davky sedativ co detom davali, ale ze mala trpela pomocovanim a zapalmi a ze bolo nejake podozrenie na sexualne zneuzivanie. Ale to neviem nakolko bol ten clanok hodnoverny.
@babyjune ano ale take dievcatko v panike necha otvorene dvere zrcite ich za sebou nezatvori
@lienka.7 prachy? Ved boli obaja dr
@elalala a v takom uzkom case by vsetko stihali premysliet, telo ukryt vratit sa do restauracie kontrolovat izbu s detmi plus tvarit sa v pohode..
@elalala presne a netroli by ze najdu telo a pridu im nato??
Ale tak zase tam sa uz tocili vacsie prachy ako lekar moze zarobit. Plus niekedy clovek cim viac ma tym viac chce. Ktovie no. Viem ,ze tam bolo aj nieco, ze jej mama vyprala nejaku jej hracku, ze tl bolo tiez nejake divne lebo logicky by si ju mala chciet nechat v takom stave v akom sa s nou mala hravala, ze sa jej este dotykala ,spala s nou a tak a ona ju namiesto toho vyprala. Tam bolo proste viacero takych nelogickych veci od rodicov. Ale zase kto by sa v takej situacii v akej boli oni spraval logicky? A co by bolo normalne chovanie. Tam velmi tazko sudit
@elalala nikdy nevieš ako by si sa zachovala
No veď keď ju potom prišli skontrolovat, dvere boli pootvorené? Teraz si to už nepamätám, ako to bolo, ale možno aj nechali tie dvere pootvorené, lebo ved, "čo také by sa mohlo stať deťom bez dozoru na hoteli".
A matka potom bežala s krikom za partiou, že Maddie zmizla (a nechala dvojičky opäť same, aj keď jej práve zmizlo dieťa).
A vyšetrovatelia zlyhali v tom, že nezabezpečili hneď miesto činu, bol tam kopec ľudí, kopec stop. Tie prvé hodiny po zmiznutí boli kritické, teraz po rokoch už ani najlepší vyšetrovatel na svete nezistí, čo sa tam vlastne stalo.
@babyjune pootvorene boli do detskej izby ale sklenene dvere k ulici boli zatvorenw
@elalala ja som ich praveze brala ako brutalne zlomenych zialom. Tak som ich vnimala. A to ich chodenie po mediach som brala ako snahu najst Maddie.
@onedaynick taki zlomeni zialom boli, ze ked sa ich pytali, ci maju nadej vzdy, ked sa niekde vyskytne sprava, ze ju videli (alebo nieco v tom zmysle), tak Gerry sa uskrnul, len rychlo sklonil hlavu, zeby nebolo vidno...
@babovka2321 hm, vidis, o tomto je svet. Kazdy ho vnimame inak.
@onedaynick presne
A kedy to už akože budeme vedieť, výsledky DNA? Veď keby po toľkých rokoch nájdem stopu, tak medializovaného prípadu, tak snáď ešte v ten deň urobím maximum, nech sa odoberú vzorky.. a do 2-3 dni mám výsledok. A nie ako ona na instáč už neviem koľko uverejňuje "dôkazy".
Mňa mrzí, pár prvých príspevkov a slečnu už odsúdili dopredu.. mne sa tiež úplne dievča na madelain nepodobá, avšak na druhej strane, deti sa vedia meniť, na vlastných to vidím.. tým netvrdím že to je priamo ona.. ale bude tam zrejme nejaký veľký problém v jej primárnej rodine, keď o nej pochybuje a na nete ju označujú hanlivo, tu je tiež zrazu chudiatko.. nevieme čo má za sebou, keď ju také niečo napadlo.. bodaj by to bola ona a vyriešil by sa prípad šťastnejšie ako sa predpokladalo..
Mne je však ľúto ako ľudia dokážu súdiť, čítajú čosi na nete a už sa cítia ako vyšetrovatelia a vynášajú súdy..
Inak ak by to niekoho zaujímalo, o madeleine mccan bol dobry vlog od krimi príbehy na YouTube.. tá slečna to.dobre spracovala..
@jana_eyre_2 ano pozerala somje to super rovnako ako o meddie mc can
Podľa mňa iba rodičia vedia kde je bohužiaľ 😔
@mimi12132 ani ja nic nula
@mimi12132 podoba sa na svoju biologicku matku ulone
@mimi12132 Ona sa podoba ale aj na svoju matku, ale ktovie, to čo ona uvádza je dosť čudné. Ak by to bola aj ona, neviem čo od toho očakáva.
@nikolka1986 ved tona este niesu dna hotove? Odrazu nic nepisu
Pisali, ze jej "bio" rodicia odmietli testy dna. Tazke je mozne, ze nie su jej rodicia.
Juliina matka odmieta urobiť testy dna, vyjadrila sa cez právnika, že jej dcéra je psychicky chorá a klame na sociálnych sieťach. Rodný list dostala a aj fotky z detstva si vzala jej dcéra so sebou. Vraj Júlia vždy chcela byť známa osobnosť a toto si myslí, že je jej nový spôsob. Ale majú obavy ako to s ňou dopadne...
Rodičia Madeiline odmietli DNA s tým, že by najprv na to mala pristúpiť Julii rodina aby zbytočne sa im nejatrili rany. Keďže už veľa slecien tvrdilo, že môžu byť ich dcérou.
Mne iba vŕta hlavou prečo Julii rodina od začiatku nepristupila na testy dna, dosť by tým jej vzali tieto "dôkazy".

@elli333 aj ja si myslím, že tí dvaja veľmi dobre vedia, čo sa s ňou stalo...len mi nedáva zmysel, ak sa k tomu, čo sa jej stalo, akokoľvek pričinili... prečo to potom tak medializovali? Veď v Portugalsku tá polícia pracovala ako pracovala, veľa toho fakt na začiatku nenarobili...keby to Mccanovci nehnali ďalej do novín, tak by sa im to rýchlo podarilo ututlať