Myslite, že Poľka je Madeleine?
Sedujete pripad? Ako to polske dievca tvrdi, ze je Meddeleine McCann? No podla mna sa na nu ale vobec nepodobaaa
@nevenka uvidime ako to dopadne no podla mna to nieje ona
Ja si myslím že je chudatko už dávno mŕtva. Inak, tiež sa na seba nepodobam keď som bola dieťa. A keby vidíte fotky môjho muža keď mal 3-4 roky v živote nikdy nikto neverí že je to ten istý človek
Maddie podla mna davno nezije. Priklanam sa k teorii, ze jej rodicia velmi dobre vedia kde je. Pravdepodobne nejaka nehoda, ktoru nezvladli a zakamuflovali a uz sa potom nechceli priznat. Tych nahod tam bolo privela. Tato Polka si mozno sama vzala do hlavy, ze ona je Maddie a sama tomu veri a bude riadne sklamana ked zisti, ze nie.
@mimikarol zaujimave tomu nechapapen
@elli333 aj ja si myslim ze v tom maju prsty rodicia alebo zamestnanci ktori vedeli, ze rodicia sa veselo zabavaju v bare a deti su same smutne toje chuda dievcatko☹️
@anjelicek26 ja som prekvapena z tychto teorii, pripad som sledovala velmi pozorne, a nikde som sa nedocitala o tom, ze dieta bolo niecim nadopovane a pod.
@onedaynick asi si nesledovala veľmi pozorne...sama matka sa vyjadrila, že dala deťom niečo na spanie ...sledovala si anglické stránky a reportáže?
@tanyag a dvojcata sa nezobudili ani vtedy ked do izby nabehla policia a ludia prehladavajuci, ktori prehladavali izbu take boli nadopovane
@tanyag ano. Nic si take nepamatam, a to som tym pripadom zila. Toto mi uniklo.
@onedaynick Noo ja som žila v Anglicku 15 rokov a tiež som tento prípad sledovala už od začiatku...samozrejme, že unikne veľa informácii, keďže spracovať také množstvo nikto nedokáže a hlavne keď všade ináč píšu
Kocky ja som to az tak podrobne nesledovala. Ona bola na tej izbe so surodencami?
@anonymous87 áno
@gabikaa96 a nemohli jej urobit nieco oni?
@anonymous87 nechcem tomu verit podla mna by boli jasne dokazy a dokazali by im to
@anonymous87 ja som akurát dnes o tom pozerala jeden dokument, boli špekulácie o tom že oni jej niečo nechtiac urobili ale nevedeli to dokázať.
Na Netflixe je o tomto pripade podrobný document, rodicia boli kvoli tymto obvineniam na súde a nebolo dokázané žiadne nadopovanie liekmi. Portugalski vyšetrovatelia zlyhali, takže to chceli silou mocou hodiť na rodičov, dokonca si aj vymysleli niektore "dôkazy" (napr DNA, ktoré sa našlo v kufri, nepatrilo Maddie, nebola tam dostatočna zhoda a potvrdili to nezávisle 2 laboratória v UK). Doplatila na to Maddie, lebo rodičia boli obvinení a ľudia im potom prestali verit, namiesto hľadania Maddie riešili konšpirácie o vine rodicov a bulvárne spravy.
(Ale kde je pravda sa už asi nikdy nedozvieme...)
tu je prvá časť.
druhá časť
- 3 časť
@anonymous87 oni (a celá ich partia) nechávali takto deti celý týždeň. Raz sa pol hodinu ich bol niekto z partie skontrolovat. A dvere na apartmáne (ktoré viedli na ulicu) nechali odomknuté. Ja sa divím, že neboli obvinení z nedbanlivosti/ opustenia dieťaťa.
@srdeenko19 uz cumim😂dik
@babyjune presne
@babyjune Ano na netflixe je velmi jednostranny dokument a par faktov vynechali
Myslíš, ze bol jednostranny ten dokument na Netflixe? Lebo rodičia práveže odmietli spolupracovat na tom seriály, podľa mňa sa Netflix snažil zohľadniť obidve strany.
Každopádne si myslím, že Maddie už nežije, takže toto poľské dievča nebude Maddie.
@babyjune nechapem to. Fakt nie… ono este mozno mi napada ci neodisla sama. Sa zobudila a mozno vosla do mora 🤷♀️
Kazdopadne, my uz naozaj mozme len konspirovat a cakat ci pravda vyjde niekedy na povrch
@anonymous87 to bola aj jedna z teórií vyšetrovatelov. Že sa zobudila, hladala mamu a vyšla na ulicu, keďže dvere boli otvorené... A ak išiel práve okolo nejaký úchyl (ktorých tam bolo požehnane), tak ju jednoducho uniesol 😥
@autorka Je to perfektne zhrnuté, príjemné počúvanie 🙂
@babyjune 😔
To male dievcatko je uz davno mrtve. Boh vie, co sa tam aj reálne stalo. Možno by vedeli povedať rodicia, keby chceli... inak co si pamätám, boli v tom veľké peniaze co ludia posielali aby sa nasla... aj rôzne divne podozrenia
Mne za celý čas prišli veľmi zvláštne tie vyjadrenia jej rodičov. Ja keby som takto stratila dieťa, nedokázala by som sa postaviť pred kamery, robiť toľko rozhovorov, chodiť do novín, relácii, na návštevy a kade tade... stále ich príhovory boli také formálne, mne to prišlo bez citu...nikdy som im neverila

@maribell toto ani ja, navyse, mne sa vlasy napriklad menili casom. Mala som rovne, svetlo plave, na koncoch trosku zvlnene. Ako 17-20 rocna som mala huste kucerave, tmavo hnede vlasy...🤔. A moj starsi syn, tak podobne. Krasne modre oci, ma 9,5 roka a oci uzsie, uz nema take velke a farba zelena, vlasy blondave jemne sa zmenili na tmavo plave, pevne, huste, ako drotiky. Manzel bol blondacik ako dieta a teraz uplne tmave kucerave vlasy, uz sem tam presedivele, orli nos, to ako dieta fakt nemal 😅.
Tak si netrufam tvrdit jedno alebo druhe, genetika nepusti...