icon

Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte?

abigeilleo310
29. okt 2021

Ahoj. Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte.? Ktorú ste mali najradšej? Z tých co sa už teraz nevyrábajú. Ja som mala rada milkiway hviezdičky , banánové a jahodové keksy, tie predával primazdroj, keksíky Vlnky, jahodovobananovy a ríbezľový nápoj Tang, také fialové a ružové a myslím oranžové to bol taky široký pasik, spolužiak to nazval jazyk, nanuk s kasperom, ríbezľove a ananasove acidko , jogurt, ktorý mal oranžový obal a bol na ňom krtko... Škoda že to už nevyrábajú.

adara777
29. okt 2021

@abigeilleo310 ani som nevedela že vlnky už nevyrábajú, boli super. Za mňa smotanovy kremík v priesvitnom kelímku, hustý pomarančový džús v plechovke a chrumky také paprikove, nie arašidové.

slavomira1980
29. okt 2021

Ach aka uzasna tema! Esteze mam doma nejaku cokoladu, mam chute 😅

Moje oblubene sladkosti boli:
-benatska tycinka
-Resanka
-guaranova Deli
-Romanca keks
-Lusette trubicky
-Pikao a Jesenka
-Ruska zmrzlina taka ta klasicka v striebornom obale
-Mila keksy (ale tie stare), dnesne chutia ako plast
A potom este keksy. Nepamatam si nazov, ale tie boli moje absolutne oblubene, vyrabali sa citronove, pomaranclove a myslim ze vanilkove. Taka jednoducha oblatka asi 3cm siroka a 12cm na dlzku. Neviem si ani za svet spomenut ako sa volali 😅

nikha2809
29. okt 2021

Ja si pamatam Liptacik to bol ako dnes Pribinacik ale teda ooooovela lepsi.

makova333
29. okt 2021

@saraxyz to neviem, tie som nikdy nemala, ale na Pedro kreslil pan K.

saraxyz
29. okt 2021

@makova333 Ujo K kreslil na Bajo 🤣🤣🤣

makova333
29. okt 2021

@saraxyz kreslil na Pedro zuvacky, netvrdim, ze nie aj inde, ale na Pedro kreslil urcite 😀

rusalka77
29. okt 2021

@dundulica .....asi budeme podobne "staré";o))))

samkolea
29. okt 2021

@saraxyz ano pamatam♥️, zeleny obal s oblym priesvitnym kruh a bolo vidno cukriky farebne z neho 🙂- posem ako hetentot 😂. Mnam ta chut nezabudnem

elizita
29. okt 2021

@acrobaleno pedro kupis aj teraz

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
samkolea
29. okt 2021

Este boli take zuvacky na sposob pedro ale modre aj obal mody so snehuliakom.

saraxyz
29. okt 2021
saraxyz
29. okt 2021

@elizita Pedro teraz je hnus. Blee

janedoe
29. okt 2021

@althinka jeziiis tuto som mala rada

saraxyz
29. okt 2021

@samkolea ja som kúpila už asi všetky želé cukríky čo sa vyrábajú či náhodou nebudú podobne oskarkam. A nič. Boli jedinečné 😭

nurielka
29. okt 2021

@acrobaleno myslíš tieto Pedro? Ešte stále sú tvrdé ako kameň a vnútri je tetovacka, u dceri su obľúbené😄

thereisabear
29. okt 2021

@larazivago určite aj Deva, taká menšia čokoláda s obrázkom veveričky

monci20
29. okt 2021

@limetka69 to Limo bolo neskutočné, nič také som odvtedy nepila

makova333
29. okt 2021

@saraxyz ved dobre, ako pisem ja netvrdim, ze neskor nezacal aj pre Bajo zuvacky kreslit, ja som tie zuvacky nekupovala. Som takmer 50 - nicka, vtedy ziadne Bajo nebolo a kresby urcite kreslil pan K. lebo ako pubisi sme sa na tom pokazde riadne zabavali. Takze to uzavrime, ze kreslil pre obe zuvacky.

kaktus87
29. okt 2021

Ja som mala rada sunquick, cukrovinky Čierny princ, termix, huba buba, sójové rezy, nanuk Kaktus 🌵, Devu... Veľa z toho sa ešte vyrába

hlubik
29. okt 2021

@abigeilleo310 pernik taky vačši priesvitny obal a cervene srdiecka na obale

saraxyz
29. okt 2021

@abigeilleo310 ešte som si spomenula na Dalida a fondanove salónky.
@makova333 😉

oli18
29. okt 2021

@annm81 ozaj?

momusik
29. okt 2021

Jogurt fruttis tusim,turecky med cukriky,cokoladove lizatko,lift atd.,bolo toho

monci20
29. okt 2021

Bolo toho dosť a hlavne to bol kvalitný tovar, teraz aj keď je v Lidli retro týždeň, obal je pôvodný ale určite sa kvalitou nevyrovnajú, ani chuťovo, ani zložením, nedá sa to ani porovnať 🙁

terry2003
29. okt 2021

@momusik cukríky turecký med ešte predávajú. Majú ich v tescu.

annm81
29. okt 2021

@monci20 Podľa mňa to vôbec nebolo lepšie. Čo je spomienkový optimizmus mi došlo vďaka dieťaťaťu. Chcela som mu nájsť nejaké pekné knihy, filmové rozprávky a hudbu z môjho detstva. Veď aké pekné veci vtedy boli... A keď som mu pustila niektoré rozprávky, prelistovala si nejaké knihy, pustila hudbu, pochopila som. Myslím, že úplne rovnako to je aj so sladkosťami z detstva.

malinovka333
29. okt 2021

@aurorastone vlnky existuju?ty kde zijes?

malinovka333
29. okt 2021

@lydiasabolova nevyrabaju sa vlnky,