icon

Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte?

abigeilleo310
29. okt 2021

Ahoj. Na akú potravinu z vášho detstva si pamätáte.? Ktorú ste mali najradšej? Z tých co sa už teraz nevyrábajú. Ja som mala rada milkiway hviezdičky , banánové a jahodové keksy, tie predával primazdroj, keksíky Vlnky, jahodovobananovy a ríbezľový nápoj Tang, také fialové a ružové a myslím oranžové to bol taky široký pasik, spolužiak to nazval jazyk, nanuk s kasperom, ríbezľove a ananasove acidko , jogurt, ktorý mal oranžový obal a bol na ňom krtko... Škoda že to už nevyrábajú.

karolinakr
29. okt 2021

@ailiba čo sú to za trubičky? Nejako známo mi znejú

ivamotylik
29. okt 2021

@abigeilleo310 pre mna je moje detstvo Dolinka. Nikto si ju nepamata. Ja to mechapem. Jahodove zakysane mlieko.

kacusik69
29. okt 2021
malinovka333
29. okt 2021

Vlarka ,deli s hrozienkami,trnavske fure nemala som to rada,sumive cukriky,stolverky,malinove figaro,fondanove salonky,najradsej som mala sevak zuvacky.

karolinakr
29. okt 2021

@sofinkasofinka mňam, tak na toto nedám dopustiť, len či by mi aj dnes tak chutili, tie žlté sme vždy mali v špajzi

karolinakr
29. okt 2021

@loginexistuje toto boli moje mile čokoladky, vzadu mali take na vystrihnutie oblečenie, ked mi mama chcela spraviť radosť, tak taku fialovu mi nosila, velmi mile spomienky

malinovka333
29. okt 2021

@belllinka ja ten album este mam kuku ruku

zuzitko74
29. okt 2021

@ivamotylik Ja si ju pamätám. Predávali ju v takom štvorcovom kelímku s alobalovým viečkom.

karolinakr
29. okt 2021

@adara777 2.80 Kčs, dobrá cena

cobhan
29. okt 2021

Bona, Zoretka, Koukou Roukou, Dalida, Talianska zmes, sójová čokoláda, nugatova čokoláda, pepermintove tvrdé cukríky v čokoláde, vlnky, lízatko Hrom, klobasove, sunkove a paprikove chrumky, ovocná dreň a nanuk, čo bola dreň v čokoláde, citrónove keksíky, také okrúhle, asi 8 cm priemer, koláče v aluminiovej forme plnené lekvárom, slivkové draže, ľadové čokoládky v kornute, Tang, sunquick, keksíky v krabici - kakaové so žltým stredom a klasické s džemom uprostred, šumivé dropsy, turecký med v zmrzlinovom kornutku zaliaty čokoládou..a ľadový čaj zo sirupu

malinovka333
29. okt 2021

@samkolea sevak zuvacky

ivamotylik
29. okt 2021

@karolinakr
@zuzitko74 ano presne... 😋

karolinakr
29. okt 2021

všetci spominaju koukou roukou,to som asi nebola na Slovensku, to si vobec nepamätám, ale lekoricove cukríky ešte aj teraz ich vyrabajú, tie boli fajn a Lina, a banan v čokolade,to som jedla na tony, a nikto nespomina mätové kelsy, ked neboli peniaze, aj tie boli dobré

slavomira1980
29. okt 2021

@kacusik69 anooooo presne toto som mala na mysli! Vdaka 🙂👍

johaninka
29. okt 2021

Kto si pamätá čokoladu BONA jedna polka bola biela a druha hnedá???

belllinka
29. okt 2021

@malinovka333 odpadnem! Vazne? Daj sem pls foto 🙂

johaninka
29. okt 2021
johaninka
29. okt 2021

@ivamotylik Ja si pamätám Dolinkuuuu

qetka
29. okt 2021

@ivamotylik ja si ju pamatam, mavali sme obcas na mliecnu desiatu 🙂 to bolo ako za odmenu, ked cely tyzden boli smradlave mliecka v sacku, ktore sme nosili v kybli, ktory smrdel po skysnutom mlieku 😂😂😂

adara777
29. okt 2021

@karolinakr teraz by to už bolo 2.80 €🙄

slavomira1980
29. okt 2021

@cacianka Ascot mi nieco hovori, ale neviem si spomenut co to je 😅

karolinakr
29. okt 2021

Odpoved Sedity, prečo nevyrábajú trubičky Lusette

Sedita
Priatelia, teší nás, že vám naše trubičky prirástli k srdcu a mrzí nás, že vás nevieme potešiť lepšou odpoveďou.
Žiaľ, rastom našej výroby a modernizáciou strojov sme sa dostali do stavu, kedy už technologicky nedokážeme vyrábať trubičky. 😞
Vaša Sedita

avanka
29. okt 2021

@cacianka tie višne boli nezabudnuteľné..ja si pamätám bonboniéru v zelenej škatuli,mala viac vrstiev,oriešok,marcipán,nugat,čokoláda...milovala som ich

qetka
29. okt 2021

ja som este mala rada taku zmrzlinu v tegliku, bol to okruhly teglik, stala 3,50 KCS a bola trojfarebna - biela, bezova, tmavohneda - asi vanilkova, kavova a kakaova.

zuzuliennka1
29. okt 2021

@karolinakr mna by tie vlnky zaujimali, skusim napisat… Lusette si ale nepamatam

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
saraxyz
29. okt 2021

@qetka ta zmrzka bola mnaaam

karolinakr
29. okt 2021

@zuzuliennka1 tu v diskusii bola petícia za záchranu vlniek 🙂

zuzuliennka1
29. okt 2021

@karolinakr uz som napisala 😁 vlnky vyrabala ceska Opavia, tak uvidim co odpisu

petka1402