Na ktorej TV stanici pozeráte Česko Slovensko má talent?
ja na joj lebo s tym zacali prvy a viac sa mi to tam paci
TV JOJ-má to lepšiu úroven a je to bez urážok a povyšovania sa. Aspon zatial,uvidíme čo bude dalej.
CS má talent je na JOJ a je to vlastne formát na ktorý sme zvyknutý. No a na markíze ide Talentmánia a to je vlastne niečo nové čo chce konkurovať relácii CS má talent.
My sme pozerali markízu, ale potom na nete Jojku ... takže už si len vybrať 😅
ja pozerám na markíze (aspoň si to myslím) proste pozerám TO - kde je Pali Habera 😀
on je taký peknýýýýýýýý
a jak sa vie pozerať "priblblo" na tých účinkujúcich 😀
nooo ...... je fešák 😎
Pozrela som aj jedno aj druhe a o mnoho viac sa mi lubilo na JOJ,ale nic by sa mi nestalo ak by som uz ziadny diel dalej nevidela ani z jedneho 😀
monkula napodobne taketo relacie veru aj ja vynechavam, aj tancovacky a podobne, cele tieto reality show mi dost lezu na nervy clovek by si radsej pozrel dobry film.... 😎
Zasadne Tv joj.Nemam chut na vsade obkukanu Adelu,a ostatne celebrity 😎 ktore sedia v porote.Lucka Bila je mi omnoho sympatickejsia,Kraus je zaruka kvality 🙂 a ten treti,ako sa vola....je tiez do pohodkyy.
ja radšej spím...nebudem si ničiť oči takými hluposťami...na oboch kanálocj je to trapne a o ničom... 😔
nemam ani JOJ a ani markizu, a primu tiez nie... takze ja pozeram NOVU 😀 😀 😀
teda ak moja priserka mala mi pozerat dovoli a nepadam od unavy a nelezim uz o osmej v posteli 😀 😀 😀

tiež na joj, viac na to oslovilo 🙂 prvú pol hodku som len šťukala z markízy na jojku, ale na markíze sa mi zdala nuda, tak sme kukali len joj 🙂