icon

Na ktorej TV stanici pozeráte Česko Slovensko má talent?

salma22
1. sep 2010

ja na joj lebo s tym zacali prvy a viac sa mi to tam paci

evkacka
1. sep 2010

tiež na joj, viac na to oslovilo 🙂 prvú pol hodku som len šťukala z markízy na jojku, ale na markíze sa mi zdala nuda, tak sme kukali len joj 🙂

mirasierra
1. sep 2010

TVJOJ

macca5
1. sep 2010

TV JOJ-má to lepšiu úroven a je to bez urážok a povyšovania sa. Aspon zatial,uvidíme čo bude dalej.

cervena_ciapocka
1. sep 2010

CS má talent je na JOJ a je to vlastne formát na ktorý sme zvyknutý. No a na markíze ide Talentmánia a to je vlastne niečo nové čo chce konkurovať relácii CS má talent.
My sme pozerali markízu, ale potom na nete Jojku ... takže už si len vybrať 😅

aero
1. sep 2010

ja pozerám na markíze (aspoň si to myslím) proste pozerám TO - kde je Pali Habera 😀
on je taký peknýýýýýýýý
a jak sa vie pozerať "priblblo" na tých účinkujúcich 😀
nooo ...... je fešák 😎

anelehka
1. sep 2010

tv JOJ

monkula
1. sep 2010

nepozerám, uráža to moju inteligenciu...

lucinka1104
1. sep 2010

my jojku nemáme takže sme odkazaný na Markízu

cmulinko
1. sep 2010

Pozrela som aj jedno aj druhe a o mnoho viac sa mi lubilo na JOJ,ale nic by sa mi nestalo ak by som uz ziadny diel dalej nevidela ani z jedneho 😀

ani3012
2. sep 2010

prepínam 🙂

newyorkgirl
2. sep 2010

monkula napodobne taketo relacie veru aj ja vynechavam, aj tancovacky a podobne, cele tieto reality show mi dost lezu na nervy clovek by si radsej pozrel dobry film.... 😎

janka_a
2. sep 2010

ani na jednej... radsej prepnem alebo zalahnem spat🙂

gracie
2. sep 2010

Zasadne Tv joj.Nemam chut na vsade obkukanu Adelu,a ostatne celebrity 😎 ktore sedia v porote.Lucka Bila je mi omnoho sympatickejsia,Kraus je zaruka kvality 🙂 a ten treti,ako sa vola....je tiez do pohodkyy.

didiana333
2. sep 2010

ja radšej spím...nebudem si ničiť oči takými hluposťami...na oboch kanálocj je to trapne a o ničom... 😔

titkovamiriam
2. sep 2010

joj 🙂 -neznasam adelu a haberu 😝 😝 😝

kaktusik007
3. sep 2010

nemam ani JOJ a ani markizu, a primu tiez nie... takze ja pozeram NOVU 😀 😀 😀

teda ak moja priserka mala mi pozerat dovoli a nepadam od unavy a nelezim uz o osmej v posteli 😀 😀 😀