icon

Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?

12. apr 2024

Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?

ciernysokol
12. apr 2024

@janai1 datlovova vyprava- vraj z obrovskej zimy ludom prepne,spravaju sa cudne a strhavaju zo seba oblevenie.ale neviem,aka tam bola teplota.malaysian je zahada vyriesena,caka sa len na najdenie pozostatkov

ciernysokol
12. apr 2024

@canany je teoria,ze Zem je ovladana malou skupinou ludi (ktorych povod mozno nie je ludsky),ich podstatou je zlo ako takea ku svojej existencii potrebuju negativne emocie,strach atd.a my vsetci ostatni,sa z tohto len musime prebrat a pochopit,ze je nam klamane,s nami manipulovane,najst lasku,radost,odvahu a postavit sa proti vojnam,strachu,chamtivosti.vtedy sa vsetko zmeni.ale comu verim- kazdy jeden politik sa zodpoveda niekomu vyssie.

ciernysokol
12. apr 2024

Ja by som chcela vediet,ktory vplyvny zabil Violu Macakovu.

zuzanka.zuzu
12. apr 2024

ako vzniká život 😍 veľmi ma to fascinuje. kedy sa do zhluku miliárd buniek vydýchne "duša" ten život, to vedomie, existencia, "ja"

autor
12. apr 2024

@neviditelnypes Stačí si vyhľadať "framework agents of shield"

masinka
12. apr 2024

@alesto
Ponozky nemiznu, tie lave sa menia sa na plastove dozy bez vrchnakov a prave zase na vrchnaky ktore nepasuju na ziadnu dozu.

janai1
12. apr 2024

@ciernysokol no a prečo teda lietadlo padlo a kde?

@gab 😀 to bol náhodou veľmi dobrý seriál

ysseba
12. apr 2024

@ciernysokol No tak Viola by zaujímala aj mňa.

katka700
12. apr 2024

@bloger žiadne záhadné zmiznutia v Tríbci nie sú, Karika si to celé vymyslel. Ale príbeh je to pekný a aspoň dostal ľudí do prírody aj mimo Tatier.

ysseba
12. apr 2024

@ciernysokol Že zranenia si zavinila sama opakovanými pádmi. Tak to určite. Nasvedčuje to tomu, že vo "vyšších kruhoch" je to riadne zvrátené a hlavne riadne prepojené. Aj s médiami, že tomu prípadu dali pokoj svedčí o niečom...

nikha2809
12. apr 2024

Toto.Velmi by ma zaujímalo že čo sa stalo s tým lietadlom

ktochytavzite
12. apr 2024

Mna by aj zaujimalo ci Judita zavrazdila svojho spoluziaka a ak ano,aky dovod na to bol.

diaszoky
12. apr 2024

Judita a Tomas , John Benet Ramsey a Meddie Mc Cean

diaszoky
12. apr 2024

@walentina7 a co take

maty112
12. apr 2024

@loolaa tu vraj vyvrazdili tamti domorodci, nepacilo sa im ze im chodia po svatej hore..

diaszoky
12. apr 2024

@viestta na com ficia liberali s korcokom ktory po prehre hromzi ludstvu?

maty112
12. apr 2024

@ciernysokol neprepne, len ked clovek zamrza tak pocituje velke teplo preto zamrznuty sa nachadzaju aj povyzliekany...( to mi jedna mudra hlava povedala raz ) 😁

gab
12. apr 2024

@janai1 vsak? mne sa tiez velmi pacil

maty112
12. apr 2024

@nikha2809 je taky dokument letecke katastrofy, a tam bolo o tomto lete...mam pocit ze tam ukazovali zamerne menenu trasu a pod...

viestta
12. apr 2024

@diaszoky zas porucha porozumenia. Hromzil len vitazovi za jeho neferovu kampan, zvysok ludstva vynechal

dannieja
12. apr 2024

@janulka420 alebo štvrtá možnosť, že Boh dal každému človeku slobodnú vôľu a teda aj možnosť vybrať si konať zlo. Tak si ho ľudia vyberajú. Hovoriť, že Boh neexistuje, lebo je na svete veľa zla je ako keď Fico hovorí, že nám zoberú eurofondy, lebo opozícia chodí do Bruselu žalovať na vládu. Trochu sa treba pozrieť na pravú príčinu toho zla, ktoré sa deje.

martinmmartin
12. apr 2024

Preco nikde nevidno kuriatka holubov

ciernysokol
12. apr 2024

@ysseba presne tak.ale viem od policajta,ze vedia,kto to bol,a ze dostali prikaz zastavit vysetrovanie.ten policajt ale nevedel,kto to spravil.

denithestrange1993
12. apr 2024

Chcela by som vediet ako to bolo s 911 dvojickami, ako to bolo s dievcinou z Cecile hotela,a potom take prozaicke veci - ako boli postavene pyramidy,stonehenge

dannieja
12. apr 2024

@martinmmartin toto je top komentár. Normálne som sa zamyslela... Podľa mňa sú v hniezdach ako iné mláďatá kým sa nenaučia lietať. Preto ich nevidno... 🤔

dominikamacakova
12. apr 2024

@nikoletta1712 odporúčam pozrieť nejaký dokument, napríklad "live on our planet" a dostaneš odpoveď či existuje boh.

dominikamacakova
12. apr 2024

@thekacicaa asi ťa sklamem,ale nič. Jednoducho si sa narodila a tvoja úloha je rozmnožiť sa.

moonlight1210
12. apr 2024

A este, kde su hranice vesmiru, co je za nimi a co je prvotny hybatel vsetkeho, ak plati teoria velkeho tresku. Odkial sa vzalo (zhmotnilo) to, co k nemu viedlo. Proste, co bolo predtym.

dominikamacakova
12. apr 2024

@autor áno. Kam zmizla Medeline Mccan

lienocka2808
12. apr 2024

Ako zomrela Elisa Lam? Zabil manzelku a dceru skutocne Petr Kramny? A posledne ta tragedia s pred par rokov v Ziine, co dobodalo to dievca mladeho chalana v byte ci to bola ona a ak ano preco to spravila.