Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?
Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?
@canany je teoria,ze Zem je ovladana malou skupinou ludi (ktorych povod mozno nie je ludsky),ich podstatou je zlo ako takea ku svojej existencii potrebuju negativne emocie,strach atd.a my vsetci ostatni,sa z tohto len musime prebrat a pochopit,ze je nam klamane,s nami manipulovane,najst lasku,radost,odvahu a postavit sa proti vojnam,strachu,chamtivosti.vtedy sa vsetko zmeni.ale comu verim- kazdy jeden politik sa zodpoveda niekomu vyssie.
Ja by som chcela vediet,ktory vplyvny zabil Violu Macakovu.
ako vzniká život 😍 veľmi ma to fascinuje. kedy sa do zhluku miliárd buniek vydýchne "duša" ten život, to vedomie, existencia, "ja"
@neviditelnypes Stačí si vyhľadať "framework agents of shield"
@ciernysokol no a prečo teda lietadlo padlo a kde?
@gab 😀 to bol náhodou veľmi dobrý seriál
@ciernysokol No tak Viola by zaujímala aj mňa.
@ciernysokol Že zranenia si zavinila sama opakovanými pádmi. Tak to určite. Nasvedčuje to tomu, že vo "vyšších kruhoch" je to riadne zvrátené a hlavne riadne prepojené. Aj s médiami, že tomu prípadu dali pokoj svedčí o niečom...
Mna by aj zaujimalo ci Judita zavrazdila svojho spoluziaka a ak ano,aky dovod na to bol.
Judita a Tomas , John Benet Ramsey a Meddie Mc Cean
@walentina7 a co take
@ciernysokol neprepne, len ked clovek zamrza tak pocituje velke teplo preto zamrznuty sa nachadzaju aj povyzliekany...( to mi jedna mudra hlava povedala raz ) 😁
@janulka420 alebo štvrtá možnosť, že Boh dal každému človeku slobodnú vôľu a teda aj možnosť vybrať si konať zlo. Tak si ho ľudia vyberajú. Hovoriť, že Boh neexistuje, lebo je na svete veľa zla je ako keď Fico hovorí, že nám zoberú eurofondy, lebo opozícia chodí do Bruselu žalovať na vládu. Trochu sa treba pozrieť na pravú príčinu toho zla, ktoré sa deje.
Preco nikde nevidno kuriatka holubov
@ysseba presne tak.ale viem od policajta,ze vedia,kto to bol,a ze dostali prikaz zastavit vysetrovanie.ten policajt ale nevedel,kto to spravil.
Chcela by som vediet ako to bolo s 911 dvojickami, ako to bolo s dievcinou z Cecile hotela,a potom take prozaicke veci - ako boli postavene pyramidy,stonehenge
@martinmmartin toto je top komentár. Normálne som sa zamyslela... Podľa mňa sú v hniezdach ako iné mláďatá kým sa nenaučia lietať. Preto ich nevidno... 🤔
@nikoletta1712 odporúčam pozrieť nejaký dokument, napríklad "live on our planet" a dostaneš odpoveď či existuje boh.
@thekacicaa asi ťa sklamem,ale nič. Jednoducho si sa narodila a tvoja úloha je rozmnožiť sa.
A este, kde su hranice vesmiru, co je za nimi a co je prvotny hybatel vsetkeho, ak plati teoria velkeho tresku. Odkial sa vzalo (zhmotnilo) to, co k nemu viedlo. Proste, co bolo predtym.
@autor áno. Kam zmizla Medeline Mccan
Ako zomrela Elisa Lam? Zabil manzelku a dceru skutocne Petr Kramny? A posledne ta tragedia s pred par rokov v Ziine, co dobodalo to dievca mladeho chalana v byte ci to bola ona a ak ano preco to spravila.

@janai1 datlovova vyprava- vraj z obrovskej zimy ludom prepne,spravaju sa cudne a strhavaju zo seba oblevenie.ale neviem,aka tam bola teplota.malaysian je zahada vyriesena,caka sa len na najdenie pozostatkov