Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?
Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?
Na com ficia ti co volili tuto koaliciu
Ja uz dlhsie roznyslam nad tymto a chcela by som to vediet a potom uz mozem umriet. Lebo to co sa deje poslednu dobu vo svete, na Slovensku uz nie je mozne, takze Kto, aka zaujmova skupina je za tymto vsetkym? Kto riadi USA, kto riadi EU, kto je za Pellem, Ficom, Korcokom, Caputovou, kto je ten babkar, co pohybuje figurkami? Smejem sa, ze iluminati, ale vazne ma to zaujima, kto je ten co rozhoduje a robi tahy cez inych ludi. Ten ma na svedomi aj Coronu, vojnive konflikty ...
Boha mam vyrieseneho, to su mimozenstania, kto vie, ten vie a kto nie, otoci nevedomost na Boha. Staci si pozriet mytologiu, ci rimsku, grecku, egyptsku, seversku ... filmy Prometeus, Hviezdna brana aj Indian Jones do toho zabrdol, ako sa hovori bez vetra sa ani listok nepohne.
Ešte z tých nevysvetlenych zmiznutí mi napadla Emanuela Orlandi. To je tiež zaujímavé
@dianadd presne, ja tak isto, ešte aj tie holandské veci som čítala v preklade a teórií milión a ani jedna, ktorou by sa dalo všetko vysvetliť 😆 no myslím, že po takom čase sa to už nikdy nedozvieme
Kto/ čo sú židojaštery. Doteraz som nenašla odpoveď.
Kto, kedy a preco postavil Val obrov
@larinka552 už je dokázané ze covid bol vytvorený a ušiel z labaku, píšu o tom Chan & Ridley v knihe Viral. Vakcína bola najprv prospešná, po omicrone už väčšinou len biznis
@larinka552 Nemá ju na svedomí ten nemecký uchyl?
Či je HIV naozaj z dodzubanej vakcíny proti obrne ako tvrdil 1 z objavitelov vírusu kým mu zničili kariéru
Ci sa vikingovia v dobe bronzovej naozaj plavili do Kanady a ťažili tam meď
Prečo Boh stvoril tie svine komáre
Či je všetko v zverejnenych Podestovych mailoch pravda alebo sú to úpravy tajných služieb.
Datlovova expedícia
Je toho asi veľa, ale momentálne často čítam o “tých hore”, tak to by som chcela vedieť, kto to vlastne je… 🤷♀️
@walentina7 toto by som chcela vedieť aj ja, čo sa stalo. 😕
A keby som mala takú možnosť, chcela by som vedieť, vidieť, ako rozmýšľajú tí, ktorí v živote niekomu ubližujú.
- Jak je to s tým vesmírom, do šľaka.
- Kvantové previazanie.
- Žijeme v simulácii?
- Čo je to vedomie.
- Ako sa dá beztrestne naplánovať stratový štátny rozpočet.
🙂
@neviditelnypes Simulácii? Niečo ako Framework?
Čo spôsobilo synov zdravotný problém
Mňa by napr.zaujímalo,čo sa udialo,že vyspelé civilizácie(čo mali podlahové kúrenie,splachovacie wc a mnoho iných vymožeností) sa stralili a ľudstvo začínalo v podstate odznova(stredovek napr.)
@janai1 maily čo dokazuju existenciu siete vysoko postavených uchylov: medzi mailami čo zverejnil Assange bola aj komunikácia Podestu ktorý robil kampaň pre Clintonku. Keď tie maily prechádzala novinárka Liz Crokin všimla si že sa v nich nachádza slovo pizza v nelogickom kontexte a začala to skúmať. Časom sa z mainstreamovej novinárky "stala" konšpiratorka a vznikla fáma že kým sa maily dostali k Assangovi niekto ich upravil. Vieš nájsť jej staré články ale mainstream všetko popiera a tvrdí že je to nejaká kanon konšpiracia. Po aférach Epstein, Casa Pia, Balenciaga si myslím že na tom bude dačo pravda.
Ad simulácia, už veľmi dávno sa ľudia zamýšľajú nad "simulation argument" alebo "simulation hypothesis", podľa ktorého je dosť možné že žijeme v simulovanom svete, viz Matrix. Ale žiadnu paniku. 🙂
(ale bola by sranda, keby sa jedného dňa všetkým pred očami objavilo "toto je simulácia" haha)
(edit: neviem čo je Framework, prostredie pre vývoj software to asi nebude)
Mňa by napríklad zaujímalo, čo sa naozaj stalo mamine a dcére v českej kauze "Kramný", či naša slovenská kauza "Judita" ale aj roky-rokúca nevyriešená celosvetová kauza "Madeleine McCan".
@jaaankaaaa mh370 uz vedeli tyzden po,co sa stalo.a predpokladam,ze ho coskoro aj najdu.
Ja si myslím,že Madeleine McCan zabili jej rodičia.Len sa im to proste prepieklo.🤷
Mňa zaujimaju záhady starovekých civilizácií 🙂
@jaaankaaaa
@janai1 mozno s tym lietadlom bude nieco podobne ako vo filme Manifest. 😀

@jaaankaaaa presne tieto dve veci napadli pri tej otazke alo prve aj mne 😀 pri dievcatach je aj neaka nova teoria? Ked to bolo aktualne citala som vsetky reddity, diskusie a vlogy a niektori ludia to brutalne rozobrali 😀