Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?
Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?
@nikha2809
@janai1
Tymto pripadom som z neznamych pricin uplne posadnuta.ked sa clovek do toho vhlbi a pozrie si takmer vsetko,co je online dostupne,dozvie sa vela veci.vtedajsi australsky premier napr.hovori,ze po tyzdni mu dala malajska vlada vediet,co sa stalo-vinnik pilot.toto su zname fakty-z kuala lumpur odletelo neskoro vecer lietadlo,pred hranicou vzdusnych priestorov sa kapitan rozlucil z malajskymi dispecermi a mal par minut na to,kedy ho prevezmu vietnamski.presne v tom bode (predpoklada sa,ze kopilota poslal po nieco z kokpitu),kapitan prudko zmenil kurz,zamkol sa a vypol radarovy prijimac.pre dispecerov sa stal neviditelnym.ale nie pre vojenske radary.tie ho namerali,ako po chvili prudko vystupal do nezvyklej vysky (predpoklad,ze dovodom bolo usmrtit vsetkych pasazierov,ktori mali kyslik len na par minut).potom uz letel sam,jediny zivy na palube.vratil sa do normalnej vysky,opatovne zapol natlakovanie kabiny,letel ponad sumatru.nad svojim rodnym mestom penang urobil naklon,akoby ho chcel este naposledy vidiet.po vyleteni z indonezskwho priestoru bolo lietadlo namerane kazdu hodinu druzicami,az kym nespadlo.lietadlo letelo dalsich 8 hodin,smerom k vodam okolo juhozapadnej australie.predpokladaju,ze spadlo vo vyvrtke,ale v poslednej dobe zacali mysliet,ze pilot ovladal lietadlo az do konca,takze by sa malo nachadzat priblizne o 30 km dalej ako hladali.teoriu samovrazedneho letu potvrdil australsky premier-info od malajskej vlady,tiez piloti lietadiel.situacia sa stala vyrazne jasnejsou,ked na domacom letovom simulatore pilota nasli lety presne s touto trasou- ako si nacvicoval zmenu kurzu a let do dalekych vod ind.oceana,kazdy jeho nacvik koncil smrtou.malayzijska vlada nechce priznat nielen preto,lebo malaysian airlines boli och pychou,ale najma preto,lebo by museli financne odskodnit obete,co je vela penazi.
Zaujimava diskusia. Prosim nech sa nezvrhne politickym smerom 🙏
Aj mňa by zaujímalo, čo sa stalo s Violou. Ďalej v r.1988 zmizol v Poprade Lubosko Bednár, čo sa s ním stalo. Let MH370, prečo zvolil pilot takúto samovraždu. Prípad Maddie McCann a Datlovova výprava....
@dominikamacakova Určite si to pozriem, ďakujem…
Ozaj zaujímavá diskusia,konečne po dlhej dobe😉
Tak krucinal čo tu zasa pletiete tu politiku,či už fakt nič iné poniektoré neriešite🤦♀️🤦♀️🤦♀️...
Pre mňa je vesmír jedna veľká záhada, minule som tiež čítala o tých dievčatách z Holandska 🤷♀️...
@larinka552 👍
@januarova vraj to bol jeden z jeho poslednych letov,ze koncil a tiez vraj psychicky nebol ok,manzelstvo krachovalo.nic z toho ale nemusi byt dovodom samovrazdy.
Zo záhadných úmrtí by ma zaujímali napr.: Kennedyovci a Luther King, Štefánik, Dubček, Štúr - ako sa mu podarilo trafiť sa takto vlastnou puškou?... aj František Ferdinand d´Este (ale hlavne to, čo sa dialo po jeho smrti. Kto rozbehol tú mašinériu, ktorá viedla k svetovej vojne?).
Erich von Däniken a (nielen) jeho teórie o "Votrelcoch dávnoveku"
Potopenie Luisitanie, útok na Pearl Harbour - naozaj o tom spravodajské služby (ne)vedeli?
@janai1
Nasli par trosiek z toho lietadla.na roznych ostrovoch.
Napr prípad Amandy Knox, či je naozaj nevinná...Videla som o tom dokument a ta žena mala v očiach čisté šialenstvo
Mňa by zaujímalo prečo Judita..
Ak to vie aspoň ona teda
Ten prípad Kramny ma vtedy veľmi zaujal a šokoval
Ja by som chcela vedieť vplyv bohatých sejkov, tých mocných ľudí politikov na svet, mafia s drogami kto to vedie, kupcenie s deťmi, ľuďmi aký je systém, spôsob.Zidia a tak ..
Kde je Madeleine Mccann,kto zabil tu malu americku detsku miss,kde su deti,ktore zmizli aj u nas-napr.5.rocny chlapcek pred asi 30 rokmi,este zazvonil mame ze ide domov na obed s vratom z vonku a potom ho uz nikdy nikto nevidel.To su veci,na ktore by mali byt odpovede 😔
@petronellla87 podľa mňa je vinná, ale vyhrala na procesných chybách a "medzinárodných vzťahoch".
baby, pamatate na tu mamicku tu na SK co sa stratila muzovi a 3 detom a to najmladsie malo len par mesiacov? nasla sa nenasla? uz neregistrujem o nej nic...
@annelise17 toto si tiež myslím
@maty112 áno, ta musela mať riadnu poporodnu depresiu podľa mňa
Inak koho zaujímajú záhady s true crime pozadím, odporúčam seriál Unsolved mysteries, je na Netflixe a mňa zaujíma odpoveď asi na každú jednu kauzu, ktorá tam je spomenutá 😅 plus chlapec v krabici, Madeleine si myslím, že majú na svedomí rodičia. Orlandi má na svedomí Vatikán. Kedysi som sa dostala ku Kramného rozsudku, je zverejnený, celý som ho prelustrovala a podľa mňa je vinný, ale zaujímal by ma spôsob vraždy, príčina smrti je zásah elektrickým prúdom, ale doteraz nikto nezodpovedal otázky ako a čím to spravil.
@ciernysokol Je to hrozné. Podľa mňa to má súvis s niekým vysoko postaveným. Niekým takým ako Kočner - nie známym pre všetkých, ale takým čo ťahá za dôležité motúziky, ktoré sú napojené na najvýznamnejších predstaviteľov našej tragickej politickej scény. Ktovie čo sa tá chudina dozvedela alebo čoho bola svedkom, že sa jej zbavili ☹
@maty112 Áno, aj tento prípad by ma veľmi zaujímal. Bola to Nadežda z Rusoviec.
@petronellla87 vraj mala popôrodnú depresiu. Ale žeby dokázala odísť tak, že ju nikdy nikto nenájde? Keby sa aj zabila, žeby to urobila tak dôsledne, že jej telo nenájdu, nikde sa nevyplaví, nič..? Aj tento prípad je veľmi zvláštny...
@ysseba áno, ona už po prvých deťoch mala depresiu a aj v ten deň išla od psychiatricky aj pred zmiznutím jej volala.Ja som si myslela, že skočila do Dunaja musí to byť strašne, že sa to "neukoncilo", že ju muž nemohol pochovat
@maty112 ja som niekde čítala minulý rok v časopise článok boli tam aj deti odfotene
@maty112
@luccija Keby skočila do Dunaja, tak sa jej telo vyplaví, no je to celé divné. Nemala so sebou doklady, ako by mohla niekde "žiť" bez dokladov? Podľa mňa si ju niekto vytypoval, vylákal a "pomohol" tomu, aby sa nikdy nenašla. Ktovie prečo, za akým účelom. Ale neverím tomu, žeby sa jedna žena v popôrodnej depresii tak sofistikovane sama skryla, prežívala bez dokladov, príjmu, bez toho aby ju niekto spoznal, žeby to mala jedna žena v depresii tak premyslené, žeby si zadovážila nové doklady.
A ešte by ma zaujímalo zmiznutie 5-ročného Ľuboška z Púchova z roku 1988. Mama na nich volala nech idú na obed domov, bol tam a domov prišiel iba brat. Vraj on ešte išiel za dom a keď otec išiel po neho dole, tak už tam nebol, tiež celé divné... ☹

@bloger tie záhadné zmiznutia sú kvôli jamám, ktoré vznikli kvôli banským činnostiam. Proste ideš po lese a drb jama. Spaneš a nikto ťa už nenájde