icon

Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?

12. apr 2024

Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?

eva8
15. apr 2024

@diaszoky ako Korcok po prehre hromzil ludstvu? Korcok sa podakoval, poblahozelal a zdoraznil, ze nezabudne na neferovu kampan vyhercov. Moja poznamka - aj my by sme sa mali ,amyzliet

6mia6
15. apr 2024

@dzulik_ neuveriteľné už 10 😪

eva8
15. apr 2024

@tomasisa vidis? A odpoved si dostala. Zato na tu prvu otazku zodpovedane nebolo

tomasisa
15. apr 2024

@viestta nemyslim ze volici fica ,resp.nevolici PS ,Demokratov,Matovica a.i. maju amneziu,ale skor si myslim ze nezdielaju novu cestu Bruselu,zahranicnu politiku zapadu,a nie su stozozneni s tvrdym kapitalizmom ako takym..

tomasisa
15. apr 2024

@januarova presne to ma napadlo,ze kocner za tym nie je ale niekto kto potreboval zamienku na majdan..

tomasisa
15. apr 2024

@terezia323 casto som nad tym premyslala,moj otec poznal zopar z nich a vraj to boli kvitka...

viestta
15. apr 2024

@tomasisa ano, nie su stotouneni s kapitalizmom, im vyhovuju kvazisocialne reci ako sa tatt o nich postara, pritom stat sńa nich zvysoka toto. Dnes ten socialny stat, ktory sa o nich vraj chcel postarat zrusil zuben benefity. Ale ani to nevadi, nevadi v podstate nic, hlavne aby sme tu nemali 72 pohlavi a tri zachody.... Maticko skakava! Kedy toto pochopia, za Fico a cela jeho pereputa ich ma uplne a celkom na salame... Tak ako ich mal vzdy, ma ich aj teraz abude mat aj v buducnosti, zmena pride pol roka pred volbami, ked sa zacnu rozdavat socialne balicky a slubovat raj na zemi pod jeho vedenim.

zuzanka.zuzu
15. apr 2024

ja by som napríklad chcela vedieť prečo ešte aj do takejto milej témy cpe @viestta politiku 🙄 kde vzniká tá potreba, či z nedostatku komunikácie v reálnom živote alebo prečo

tomasisa
15. apr 2024

@zuzanka.zuzu nazad k zahadam...fakt vyborna tema,a ja som sa nechala zatiahnut ...ospravedlnujem sa aj ostatnym...a iste si pozriem mnoho z prilozenych linkov ked budem mat viac casu..

feeewa
15. apr 2024

Kris Kremers/Lisanne Froon to mi dlho nedalo spávať…
No a potom klasika Judita a Maddie McCann.

dzulik_
15. apr 2024

@6mia6 áno, hrozné. V tom čase som tam študovala, mala som strach chodiť večer niekam 😵‍💫

bebebi
15. apr 2024

Ešte by som chcela vedieť čo sa stalo Andrew Gosdenovi a ešte Larrymu Murillo-Moncadovi

terezia323
15. apr 2024

@tomasisa čo znamená kvitka? Oni boli tuším aj na detektore lži a tam obstáli ako nevinní

januarova
15. apr 2024

@tomasisa no tak toto si ja nemyslím. Práveže nad Kocnerom bol možno niekto z Ficovej kompanie...

vevesh
15. apr 2024

Za mna, co este nebolo spomenute, kto zabil romanovovcov (kto objednal ich vrazdu) a kde sa podel ich majetok. Kto dal zabit polsku vladu. Ako egyptania mumifikovali (presne, kedze doteraz existuju iba dohady). Kto dal zabit stefanika. Navigacia lodi pred nasim letopoctom. Stavby 7 divov sveta-ako?

lasskonka
15. apr 2024

Za mna do tohto zoznamu patri jednoznacne aj Lars Mittank. Velmi zvlastne okolnosti su v tomto zmiznuti..

diaszoky
16. apr 2024

@viestta a co ponuka Korcok lepsie?? Co akoze bude minimalka 2000€ netto?? Pojdeme do dochodku v 50? Ci co ponuka on??🤦‍♀️

diaszoky
16. apr 2024

@dzulik_ ktovie.ci nebol za tym jej priatel?

maty112
16. apr 2024

@diaszoky
@viestta baby mozte ist do haja z tejto temy aj s korcokom aj pelegrinim? chodte sa natahovat inde..... 🤦🤦🤦

maty112
16. apr 2024

@vevesh dokumenty o romanovcov som videla xkrat, vzdy ma to zaujima... ich zabili ti bolsevici..

dzulik_
16. apr 2024

@diaszoky ťažko povedať, nenašlo sa nič pokial si dobre pamätám.. šuškalo sa o únose a predaji do zahraničia na orgány, ale to boli len také dohady..

lenkasarka
16. apr 2024

Práve pozerám dokument na netflixe,Medelaine o ktorom tu niekto písal. Mám veľmi zmiešané pocity.

macik166
16. apr 2024

@maty112 áno presne. Lenin dal príkaz.

maty112
16. apr 2024

mna by aj zaujimala Oblast 51/ area 51.... ze co to tam ako to tam teda je...

vevesh
16. apr 2024

@maty112 ano, ale na nieci prikaz. Bolsevici by si len tak nezabili cara- celu carovsku rodinu. Ani napoleona nezabili ( a ani hitlera by neboli zabili-hned). A moj sukromny tip je carov bratranec....

maty112
16. apr 2024

@vevesh tam ten lenin zacal cosi vrtat do vsetkeho a snazil sa ho odstavit... a vela urobilo to ze mikulas sa viac venoval sukromiu a prdil coraz viac na lud... moc neriesil ze niekde sa niekomu nieco nepaci, az ked mu uz horilo za patami...a lenin to vyuzil tu nervozitu ludi...az to tak dopadlo...

vevesh
16. apr 2024

@maty112 ee, urcite nie- lenin nebol blazon (bol financne veeelmi zdatny) a hlavne v danej situacii by mikulasa nezabil, pokial by nemal peniaze na obnovu ruska v hrsti - "za vsetkym hladaj peniaze" ( Mikulas bol v case vlastnej smrti najbohatsi muz na svete a rusko nedostalo ani rubel z jeho majetku ). Preto Lenin to urcite nebol, i ked sa tato teoria podsuva ako najpravdepodobnejsia.

maty112
16. apr 2024

@vevesh no ved prave, mozno to nebol on ale kazdopadne mu to dost pomohlo

vevesh
16. apr 2024

@maty112 jemu tiez, ale mikulasovmu bratrancovi ovela ovela viac bodol mrtvy mikulas a hlavne mrtva cela jeho rodina....🧐🧐🧐

tomasisa
16. apr 2024

@terezia323 ze mali za usami,, nasi ludia,, resp. deti nasich ludi...ale ako som pisala, subjektivne to tak zhodnotil moj tatino,byvali sme par rokov v prenajme jedneho z ucastnych -jeho rodicov...ja som mala este plienky...😉