Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?
Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?
@terezia323 casto som nad tym premyslala,moj otec poznal zopar z nich a vraj to boli kvitka...
@tomasisa ano, nie su stotouneni s kapitalizmom, im vyhovuju kvazisocialne reci ako sa tatt o nich postara, pritom stat sńa nich zvysoka toto. Dnes ten socialny stat, ktory sa o nich vraj chcel postarat zrusil zuben benefity. Ale ani to nevadi, nevadi v podstate nic, hlavne aby sme tu nemali 72 pohlavi a tri zachody.... Maticko skakava! Kedy toto pochopia, za Fico a cela jeho pereputa ich ma uplne a celkom na salame... Tak ako ich mal vzdy, ma ich aj teraz abude mat aj v buducnosti, zmena pride pol roka pred volbami, ked sa zacnu rozdavat socialne balicky a slubovat raj na zemi pod jeho vedenim.
ja by som napríklad chcela vedieť prečo ešte aj do takejto milej témy cpe @viestta politiku 🙄 kde vzniká tá potreba, či z nedostatku komunikácie v reálnom živote alebo prečo
@zuzanka.zuzu nazad k zahadam...fakt vyborna tema,a ja som sa nechala zatiahnut ...ospravedlnujem sa aj ostatnym...a iste si pozriem mnoho z prilozenych linkov ked budem mat viac casu..
Kris Kremers/Lisanne Froon to mi dlho nedalo spávať…
No a potom klasika Judita a Maddie McCann.
Ešte by som chcela vedieť čo sa stalo Andrew Gosdenovi a ešte Larrymu Murillo-Moncadovi
@tomasisa čo znamená kvitka? Oni boli tuším aj na detektore lži a tam obstáli ako nevinní
Za mna, co este nebolo spomenute, kto zabil romanovovcov (kto objednal ich vrazdu) a kde sa podel ich majetok. Kto dal zabit polsku vladu. Ako egyptania mumifikovali (presne, kedze doteraz existuju iba dohady). Kto dal zabit stefanika. Navigacia lodi pred nasim letopoctom. Stavby 7 divov sveta-ako?
Za mna do tohto zoznamu patri jednoznacne aj Lars Mittank. Velmi zvlastne okolnosti su v tomto zmiznuti..
Práve pozerám dokument na netflixe,Medelaine o ktorom tu niekto písal. Mám veľmi zmiešané pocity.
mna by aj zaujimala Oblast 51/ area 51.... ze co to tam ako to tam teda je...
@vevesh tam ten lenin zacal cosi vrtat do vsetkeho a snazil sa ho odstavit... a vela urobilo to ze mikulas sa viac venoval sukromiu a prdil coraz viac na lud... moc neriesil ze niekde sa niekomu nieco nepaci, az ked mu uz horilo za patami...a lenin to vyuzil tu nervozitu ludi...az to tak dopadlo...
@maty112 ee, urcite nie- lenin nebol blazon (bol financne veeelmi zdatny) a hlavne v danej situacii by mikulasa nezabil, pokial by nemal peniaze na obnovu ruska v hrsti - "za vsetkym hladaj peniaze" ( Mikulas bol v case vlastnej smrti najbohatsi muz na svete a rusko nedostalo ani rubel z jeho majetku ). Preto Lenin to urcite nebol, i ked sa tato teoria podsuva ako najpravdepodobnejsia.
@terezia323 ze mali za usami,, nasi ludia,, resp. deti nasich ludi...ale ako som pisala, subjektivne to tak zhodnotil moj tatino,byvali sme par rokov v prenajme jedneho z ucastnych -jeho rodicov...ja som mala este plienky...😉

@diaszoky ako Korcok po prehre hromzil ludstvu? Korcok sa podakoval, poblahozelal a zdoraznil, ze nezabudne na neferovu kampan vyhercov. Moja poznamka - aj my by sme sa mali ,amyzliet