icon

Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?

12. apr 2024

Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?

Strana
z8
snowflakenel
16. apr 2024

Kde konci vesmir...
Co je to nic....ci je este zivot podobny tomu nasmu..

diaszoky
16. apr 2024

@maty112 zacala ona a mne to neda

maty112
16. apr 2024

@diaszoky tak prd na to, pod sa bavit o lepsich veciach a nie rozoberat blbych politikov...oni sa tiez o nas nebavia a nehadaju komu urobia lepsie a daju viac... 🙄 aj tak je to uplne jedno kto kde..ludom nikdy lepsie ani lacnejsie nebude aj tak 😉

larinka552
16. apr 2024

@diaszoky zacala ona! A ty si v materskej škôlke? 😃 Lebo tak žaluju detičky pani učiteľke 🙂

neviditelnypes
16. apr 2024

Ešte jednu vec spomeniem... fascinuje ma a chcem vedieť či je v Európe život.

(kto pochopí toho chcem haha, nápoveda: Galileo)

hefo
16. apr 2024

@denithestrange1993 K zrúteniu dvojičiek WTC je tu pomerne podrobný článok:
https://www.casopisstavebnictvi.cz/clanky-budov...

ciernysokol
16. apr 2024

@vevesh inak,ta letecka nehoda s polskou vladou- co som videla v leteckych katastrofach ( nemusi to byt pravda), tak pilot urobil chybu,lebo vypol vystrahu pred terenom,bola velka hmla.celkovo pri vladnych predstaviteloch bol velky tlak odletiet a pristat za akychkolvek okolnosti a aj v zlom pocasi.ale tak,pravda moze byt aj inde.

hefo
16. apr 2024

@andreatytler Pyramídy neviem, ale stredoveké katedrály v pohode. Treba brať do úvahy, že na tie stavby išli (v pomere k hospodárstvu) vtedy také prostriedky, aké dnes na oveľa väčšie stavby - mrakodrapy, obrovské mosty a pod.

gr3tch3n
16. apr 2024

@neviditelnypes
Podľa mňa áno
https://science.nasa.gov/jupiter/moons/europa/f...

Ale určite nie taký,ako v tom filme 😄

diaszoky
16. apr 2024

@larinka552 ano mk je materska

diaszoky
16. apr 2024

@maty112 ved ro te nik lacnejsie neda

maty112
17. apr 2024

ja by som este chcela vediet ake maju pocity samovrahovia alebo co im ide hlavou tesne predtym ako kdesi skocia pod nieco alebo sa odstrelia alebo tak...

6mia6
17. apr 2024

@lenkasarka ja som to ani nevedela vypnut ale ten blbý pocit mám len si na to spomeniem.

kulumulu123
17. apr 2024

@maty112 vobec ziadne je to tak desiva depka ze nemaju ziadne myslienky iba to cim skor skoncit...

maty112
17. apr 2024

@kulumulu123 ano ale ten pocit ze oproti ti ide vlak alebo si pred dopadom...to je take hororove...musi im nieco ist hlavou...

kulumulu123
17. apr 2024

@maty112 ver ze nie a ten rozbehnuty vkak ci skok z 10p trva iba okamih...

Strana
z8