icon

Na ktorý zrušený účet na Modrom koníku radi spomínate?

13. nov 2022

Na ktory zruseny ucet na MK radi spominate?

Strana
z3
sisa_s
16. aug 2024

@karpina na MK

zooeynka
16. aug 2024

@karpina ty kks kolko hejtu je v tebe voci nej....nechapem. A nemala turka ;) Prd vies a mudrujes ;)

h2
16. aug 2024

@karpina Aspoň si zisti aktuálnu situáciu, kým tu začneš prskať jedovaté sliny. 🙄👎

cacianka
16. aug 2024

@lavender273
@yasmeena Miška je už späť ! tu na MK. pridala info, popísala, a dala aj úžasnú novinku ❤

karpina
16. aug 2024

Trochu som premiešala slepačiu polievočku... A len som vyjadrila svoj názor. Tak podte do mňa dievčence, aj tak tu je nuda😘

cacianka
16. aug 2024

@karpina si fakt príjemná ako karpina v oku, jedovatá a zatrpknutá. Vôbec si nepochopila, za akú handru ju svokor považoval, ako ju urážal a buzeroval po celom šírom okolí. Ona to práve ustála a ich spolužití písala s humorom a iróniou. A že sa jej ten ťuťko Tomica nezastal a sedel ako kvargľa - to je fakt výhra v lotérii manžel !

limoncino
16. aug 2024

Ja som tu na MK asi od roku 2008, mám pár rokov iný nick, bubenu si pamätám, aj jej boj od začiatku do konca, iris bohužiaľ tiež. A ktorá si pamätá certicu? 😁

limoncino
16. aug 2024

@jaond19 áno, titkovamiriam, jej album s jedlami bol super 🙂

zooeynka
16. aug 2024

Ale ked uz tu prepierame misku tak ju uvediem do obrazu....aj ked verim, ze ju tieto reci prilis nezaujimaju ;) @tomiholjubavi
Kazdopadne sme rady ze si nazad na mk

jaond19
16. aug 2024

@limoncino iris si matne vybavujem, aj ona mala vaznu chorobu?? Ci som to len zle pochopila.

kofolala
16. aug 2024

A s rebekamarcusko sa čo stalo? 😑 Vôbec netuším

tomiholjubavi
16. aug 2024

Máte pravdu dievčence. 😊 Nemusí ma mať každý rád a vášne mi to nebúri. Dôležité je, že teraz mám vo svojom okolí takých blízkych, ktorí ma radi majú. 🥰

Je jedna vec čítať na seba nejaké kydy od internetových neznámych a celkom druhý level toxicity je mať takého hejtera v jednej domácnosti a vkuse za riťou. Odkedy som odišla z Chorvátska, som oveľa šťastnejšia. Teraz mám nastávajúceho, pre ktorého som prioritou ja a nie tatinko. A ktorého rodina ma prijala s láskou. Žiadna dráma sa nekoná a nič neľutujem. Akurát to, že som neodišla skor. 😍

tomiholjubavi
16. aug 2024

Ps: každý kto by mal záujem si vyskúšať, ako by to dal, Tomica je stále otvorený možnostiam. 😊 Hovorí, že na Slovensko nezanevrel a Slovenky má rad. Tak kto chce, má šancu. Chalupa na mori, vlastná pláž a rozprávkový svokrík k tomu. 🥳

berusinka2
16. aug 2024

Mala som rada@ivkazba davala dobre ready ohladom financnictva

drahomirrra
16. aug 2024

Ja si spomínam na kveta, charity, alaguema, swarovski, chocko...
evittam bola trúba, čo si myslela, že je ho__o na poličke, arogantná až hrôza, presne si pamätám kauzu, keď odišla. Pamätám si stalkovanie Marty anjelička nejakou Alicou, dnes f333, a podobne. Potom som na starý nick zabudla heslo a už sa doň nikdy nedostala 😀

h2
16. aug 2024

@kofolala Odišla sama, asi už mala plné zuby tých hejtov na jej osobu. Pritom ona bola vždy na každého milá. ☹

pimpulka
16. aug 2024

@drahomirrra wow ty si tu uz tiez asi davno ked este pamatas na kveta🙂aj ja ...
za mna teda ivkazba mi velmi chyba....jedine ona

drahomirrra
16. aug 2024

@pimpulka Kveta mala najlepšie príspevky. Baby ju považovali za veľmi tvrdú, ale jej príspevky o rozvode a nevere muža, mali cenu zlata. Všetko pravdivé a vyzreté životné skúsenosti. Ešte jedna mi chodí po rozume, ale neviem si spomenuť na nick, muža debila mala, ale bola pokojná, milá, taká odovzdaná, už viem! natalym! potom sirinka, vejula....super baby.

karpina
16. aug 2024

@tomiholjubavi Je sympatické, ked akceptuješ, že nie všetci ťa musia mať radi. Hladáš Tomimu nevestu? Je to dúfam s jeho vedomím. Mohla si zvoliť radšej iné jeho prednosti, nie "Chalupa na mori, vlastná pláž" čo k nemu pravdepodobne prilákalo teba. Nie každý hladá len hmotné výhody u partnera. Ale ved nechajme to. 😉

drahomirrra
16. aug 2024

@karpina Och, či si len tupelko 😀

cacianka
16. aug 2024

@drahomirrra už sa trasie na apartmán pri more a je nasratá, že ju predbehla filipínka 😝

mimka1402
16. aug 2024

@h2 Presne rebeka bola jedna z mála, ktorú som mala rada ze zdieľa tu občas zo života, ale závisť má svoje uskalia, darmo...

podbel2512
16. aug 2024

@drahomirrra swarovski je na IG.

drahomirrra
16. aug 2024

@podbel2512 🥰🥰

drahomirrra
16. aug 2024

@tomiholjubavi 😁 Dedo ma na svoj vek asi stale pary dost. Blahozelam k malickemu, davaj na vas pozor ❤️❤️❤️

luccija
16. aug 2024

@drahomirrra veď, keď tak písala heslo ako bežne píše, tak sa nečudujem, že ho zle napísala🙂
Pamätám si sardinku333, alaguema, veľa iných a už nechodia, aj taká učiteľka z gymnázia nenapadne ma nick veľa písala o Chorvátsku a deti mala dokonale🤪

karpina
17. aug 2024

@drahomirrra @cacianka Tiež vás považujem za mimoriadne bystré😅🙊

Strana
z3