Na nebi som videla ako keby Ježiša
Ahojte, ani neviem ako mam začať, nedávno asi 30 min. Dozadu som išla na balkón si sadnúť, pozrela som sa do neba, a na oblohe svietil mesiac bolo moc svetle ako keby svetlo v nebi žiarilo, 1 krát v živote za 30rokov videla ako keby Ježiša hlava rosprestrete ruky na nebom, rúcho dlhé, celá som sa triasla slzi mi tiekli niečo neskutočné to bolo toto s ami nikdy nestalo, stalo sa už toto niekomu??
@cesilia Nie, nebolo to znamenie, hoci ti verím, že si to videla. Mraky a svetlo dokážu vytvoriť neuveriteľné obrazy + ľudská fantázia k tomu... Navyše som niekde čítala, že ľudia majú tendenciu hľadať, či vidieť v abstraktnom obraze ľudskú tvár, či postavu, tých prípadov je celá kopa, napríklad aj spomínaná tvár na Marse. Aj mne raz syn povedal "mami, ty vidíš usmiatu tváričku ešte aj v syre". No áno, usmieval sa na mňa a mal pekné očká. 🧀😊
Hneď ma napadlo ako sa tej ciganke zjavil Ježiš na špinavej rúre na pečenie 😂🤣😂 Tam to ale videli všetci z osady, dokonca tam ten obraz vydržal až do príchodu kamier. No v tvojom prípade to, že ten obraz zmizol do príchodu priateľa naozaj môže byt znamenie iba pre teba 😂😂😂. Ale nie vážne… väčší blud som ešte nepočula…
@stanulienkat si videla nieco taketo hej? 😀
@cubo2 😁😁
@elizabet173 ja viem, robím si srandu 😄🤪, ale áno, každý vníma to, na čo je nejakým spôsobom nastavený.
@stanulienkat ja mávam bežne husiu kožu napríklad pri počúvaní niektorých piesní, alebo ak mi niekto niečo neuveriteľné hovorí - čo zažil , a to sú reálne veci , nie že niekomu sa niečo stalo. Tak isto ak sa niečo pekné udeje alebo vidím pekný obraz. Sú ľudia, na ktorých niektoré veci pôsobia inak, prežívajú ich inak
@kvetinka75 Ale veď aj ja, to je úplne normálne, že človek má emócie, alebo je dojatý, alebo sa tešíš z niečoho. Ale aby mi pri takomto imaginárnom obraze tiekli slzy a celá by som sa triasla, tak myslím si, že to nie je v poriadku. A keby si videla zopár príspevkov v diskusiách od tejto pani, tak myslím, že by si pochopila...
@stanulienkat a co by pochopili co ma chceš nazvať debilko ci bláznivou nedaj bože?????
@cesilia nie, to nechcem.
@evamarek77 aj Medjugorie❤
@cesilia Mňa by len zaujímalo, ako si prišla na to, že to bol Ježiš?
Kvôli rúchu? To nosili v minulosti milióny ľudí, dnes tisíce.. Kvôli rozprestretým rukám, čo je typický znak dua modlitby v islame alebo hocijakého nenabozenskeho privítanía?
Ako to myslíš vážne ako identifikačné znaky?
@cesilia Tak ono už viac krát počas historie sa objavili kresťanské znamenia na nebi. Existuje aj jedna stránka ktorá robí databázu fotiek a videá kresťanských znamení na nebi tu máš odkaz https://www.posmrtnyzivotexistuje.sk/krestanske-znamenia-na-oblohe/
Ja osobne ti verím, lebo aj ja som mal viacero paranormálnych zážitkov, a viem že tie zjavenia boli pravdivé, a nevymyslel som si to, ani som nebol opitý, a ani nič takého, bol som úplne triezvy.

@cesilia možno aby si cítíla POKOJ v srdci, že je s Tebou Boh vo všetkom, čo činíš, myslíš. Ďakuj za každý prežitý deň