icon

Na nebi som videla ako keby Ježiša

cesilia
9. aug 2022

Ahojte, ani neviem ako mam začať, nedávno asi 30 min. Dozadu som išla na balkón si sadnúť, pozrela som sa do neba, a na oblohe svietil mesiac bolo moc svetle ako keby svetlo v nebi žiarilo, 1 krát v živote za 30rokov videla ako keby Ježiša hlava rosprestrete ruky na nebom, rúcho dlhé, celá som sa triasla slzi mi tiekli niečo neskutočné to bolo toto s ami nikdy nestalo, stalo sa už toto niekomu??

Strana
z2
isis234
10. aug 2022

@cesilia možno aby si cítíla POKOJ v srdci, že je s Tebou Boh vo všetkom, čo činíš, myslíš. Ďakuj za každý prežitý deň

h2
10. aug 2022

@cesilia Nie, nebolo to znamenie, hoci ti verím, že si to videla. Mraky a svetlo dokážu vytvoriť neuveriteľné obrazy + ľudská fantázia k tomu... Navyše som niekde čítala, že ľudia majú tendenciu hľadať, či vidieť v abstraktnom obraze ľudskú tvár, či postavu, tých prípadov je celá kopa, napríklad aj spomínaná tvár na Marse. Aj mne raz syn povedal "mami, ty vidíš usmiatu tváričku ešte aj v syre". No áno, usmieval sa na mňa a mal pekné očká. 🧀😊

vikiki29
10. aug 2022

Hneď ma napadlo ako sa tej ciganke zjavil Ježiš na špinavej rúre na pečenie 😂🤣😂 Tam to ale videli všetci z osady, dokonca tam ten obraz vydržal až do príchodu kamier. No v tvojom prípade to, že ten obraz zmizol do príchodu priateľa naozaj môže byt znamenie iba pre teba 😂😂😂. Ale nie vážne… väčší blud som ešte nepočula…

h2
10. aug 2022

@vikiki29 Nezmizol do príchodu priateľa. Len on ho v tých osvetlených oblakoch nevidel. Ako keď niekomu ukazuješ, že aha, ten oblak vyzerá, ako dinosaurus a hoci tebe sa to zdá byť úplne jasné, ten druhý človek to tam nevidí ani za svet.

cubo2
10. aug 2022

@stanulienkat si videla nieco taketo hej? 😀

stanulienkat
10. aug 2022

@cubo2 😁😁

cesilia
autor
10. aug 2022

@cubo2 vôbec nie 🙏🙏🤣🤣🤣🤣🤣nič taketo🤣

cesilia
autor
10. aug 2022

@vikiki29 hm smiešne neberiem názor viem svoje

cesilia
autor
10. aug 2022

@isis234 aj som sa poďakovala

cesilia
autor
10. aug 2022

@h2 nie nezmizol bolonto stále tam ale nevidel nič až som sa prezehnaka postupne všetko z II zimomriavky som. Mala ten pocit niečo krásne blázon nie som nikdy som taketo niečo nespozoroval počas 30 rokov

isis234
11. aug 2022

@cesilia často vidím srdiečka na oblohe,, anjelov..,, aj ked som šla z omši- dala som odslúžiť za švagra, lebo sestra nemá čas.....taký zvláštny pocit.., hrejivý, ... pozri na oblohu... a tam ❤ .. moožno sa i tým poďakoval...

mijunik
11. aug 2022

@elizabet173 ja viem, robím si srandu 😄🤪, ale áno, každý vníma to, na čo je nejakým spôsobom nastavený.

vikiki29
11. aug 2022

@h2 zaujímavé je, ako rýchlo vie prejsť diskusia od Ježišovej hlavy k Ďáblovej prdeli 😂

kvetinka75
11. aug 2022

@stanulienkat ja mávam bežne husiu kožu napríklad pri počúvaní niektorých piesní, alebo ak mi niekto niečo neuveriteľné hovorí - čo zažil , a to sú reálne veci , nie že niekomu sa niečo stalo. Tak isto ak sa niečo pekné udeje alebo vidím pekný obraz. Sú ľudia, na ktorých niektoré veci pôsobia inak, prežívajú ich inak

stanulienkat
11. aug 2022

@kvetinka75 Ale veď aj ja, to je úplne normálne, že človek má emócie, alebo je dojatý, alebo sa tešíš z niečoho. Ale aby mi pri takomto imaginárnom obraze tiekli slzy a celá by som sa triasla, tak myslím si, že to nie je v poriadku. A keby si videla zopár príspevkov v diskusiách od tejto pani, tak myslím, že by si pochopila...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
cesilia
autor
11. aug 2022

@stanulienkat a co by pochopili co ma chceš nazvať debilko ci bláznivou nedaj bože?????

stanulienkat
11. aug 2022

@cesilia nie, to nechcem.

ika11123
11. aug 2022

@cesilia tu sa vám budú len posmievať ste to tu nemala dávať sú sem hrozné ženy

cesilia
autor
12. aug 2022

@ika11123 to som si vsimla, celý svet je hrozný ale ja si s toho nerobím, :D idem si svoje názory sú rôzne každý so povie co chce 💓💓💓

isis234
12. aug 2022

@evamarek77 aj Medjugorie❤

au1994
13. aug 2022

@vikiki29 mne hneď napadla tá reportáž s omietkovým démonom. ,,Všelijak sa zjavuje. Na psa na horora.” 😂😂😂😂

gigie24
13. aug 2022

@cesilia Ja som videla tiez, asi 6 rokov naspat, bol to nadherny zazitok 🍀. Aj moja kamaratka uz presla tymto neuveritelnym zazitkom. Dialo sa to tisicrocia naspat, aj v sucastnosti 😇

lenkakravcova
13. aug 2022

@cesilia Mňa by len zaujímalo, ako si prišla na to, že to bol Ježiš?
Kvôli rúchu? To nosili v minulosti milióny ľudí, dnes tisíce.. Kvôli rozprestretým rukám, čo je typický znak dua modlitby v islame alebo hocijakého nenabozenskeho privítanía?
Ako to myslíš vážne ako identifikačné znaky?

tomas123456789b
21. feb 2024
Používateľ tomas123456789b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas123456789b.

@cesilia Tak ono už viac krát počas historie sa objavili kresťanské znamenia na nebi. Existuje aj jedna stránka ktorá robí databázu fotiek a videá kresťanských znamení na nebi tu máš odkaz https://www.posmrtnyzivotexistuje.sk/krestanske-znamenia-na-oblohe/
Ja osobne ti verím, lebo aj ja som mal viacero paranormálnych zážitkov, a viem že tie zjavenia boli pravdivé, a nevymyslel som si to, ani som nebol opitý, a ani nič takého, bol som úplne triezvy.

isis234
22. feb 2024

@h2 na fb minulý rok dala podobné foto jedna pani, keď bola na dovolenke pri mori. Vyšla z vody, ľahla si na deku a na oblohe zlaté prasa...

ckocka
22. feb 2024

@cesilia To nie je o tom čo si videla ale ako si vyhodnotila to čo si videla. Že by to väčšina považovala len za krásny svetelný úkaz na oblohe sa dá predpokladať, náboženské zanietenie musíš zdielať s podobne naladeným publikom.

Strana
z2