icon

Načo by ste minuli peniaze určené pre vase potešenie?

6. máj 2022

Ahojte ženy. Dostali sme nejaké peniaze a chcela by som si niečo kupit. Možno lepšie drahšie niečo čo ma poteší. No nezvyknem si nič kupovat som na materskej s dvoma detmi všetko minieme na nich alebo si niečo odložíme.

Čo nadštandardne by vás potešilo ak by ste sa chceli rozmaznat? Nejaké hobby zážitok oblečenie elektronika nejaké šálky do kuchyne? Načo by ste minuli extra peniaze ak by ste ich mali minút na seba? #inspiracia

Strana
z3
danulicek
7. máj 2022

Ja by som išla na malý vylet. Sama so sebou.

alanko20
7. máj 2022

Ja momentalne sporiaci ucet 😀 ale keby uz nemusim tolko setrit, tak asi topanky, ja mam problem si kupit nieco okrem tenisiek, ktore si mozem obut a budu vyzerat pekne. Kupila by som si mozno aj viac parov, keby najdem dobru značku. A nakupila by som si proteiny 😀 ak by zostalo, tak aj nieco na seba. Oblecenie, spodne pradlo. Kvalitne papuce na doma upravene na moje potreby.

lubka474
7. máj 2022

500€? Za mňa oblečenie na motorku 😂 pre niekoho blbosť, pre mňa novy koníček 🙂

sandra163
7. máj 2022

Ako sa ja poznám, všetko by som minula na svoje tri deti. Možno kebyže niečo zvýši, kvalitnú kozmetiku by som si dopriala 😁

kikushaa
7. máj 2022

Vylet - babska jazda, aspon na 3dni. Kurz pecenia alebo botox 😁

sasitimi17
7. máj 2022

Kde sme sa to dopracovali keď pre niekoho 500€ nemá hodnotu… 🫣

Ja by som to asi tiež minula na wellness 🧖🏻‍♀️

zuzanka.zuzu
7. máj 2022

@maciatkolulu ty si na drogach??? 😂😂😂 akoze preco na mna takto utocne reagujes? autorka sa pytala kde by sme minuli peniaze tak ja som odpovedala ze v exkluzivnej restike s muzom... wtf? co mas kramy alebo ta muz podvadza ci preco si sa takto opustila? 🙈🙊

karolinakr
7. máj 2022

To neni, ze 500je malo ale ceny bohuzial tak vzrastli, ze to nema hodnotu ako kedysi, mam 500ky tak si zijem ako kral, tie casy sú už preč bohužial.Ako vreckove poteší..

melanta
7. máj 2022

@sasitimi17 kto tu napísal, že 500 nemá hodnotu? O čom trepeš? Ja si napríklad sama na seba miniem 500 eur každý mesiac, často aj viac. Neregistrujem, že by tu niekto písal o tom, že 500 eur nemá hodnotu. Ale sú ženy, ktoré zarábajú nadštandardne a 500 eur je bežná suma, ktorú mesačne na seba minú. To neznamená, že pre ne tie peniaze nemajú hodnotu.

mauduska
7. máj 2022

@heleninamama pozri, keby mi niekto dal 500 000 eur, tak vyplatím hypotéku sebe aj mojim rodičom a postarám sa o to, aby nám bolo všetkým dobre. Nežijem od výplaty k výplate, ale mať 500 eur a len tak ich vyhodiť na seba sa mi zdá smutné. Toľko ľudí nemá čo do úst, a oprávnene, nie pre vlastnú lenivosť alebo rozhadzovačnosť... keby som mala toľko peňazí, že si viem len tak zobrať 500 pre seba, tak ich radšej hodím do schránky niekomu, o kom viem, že ich naozaj potrebuje.

na záver ti len pripomeniem, že tie cárachy čo si pokúpiš si so sebou do hrobu nevezmeš a ľudia budú na teba spomínať ako na tú, čo vždy všetko hneď minula 😉

maciatkolulu
7. máj 2022

@zuzanka.zuzu dychaj zhlboka a precitaj si po sebe 😉

sasitimi17
7. máj 2022

@melanta tiež zarábam viac, ale keby mi niekto len tak dá 500€ tak nekvílim že to je malo, neviem čo tak hneď útočíš preber sa

yukki
7. máj 2022

Neviem, či by som ich vedela minúť na seba.... Asi nie. Ale keby som musela, kúpila by som si fotopascu... Lebo mi nejaký vsivak v lese ukradol... 😟

dreamss
Odpoveď bola odstránená
kamaratka821
10. máj 2022

Nové prsia 😀

ummimaryam
10. máj 2022

Ja by som si kúpila niečo do domu. Dekoráciu, niečo pekné, možno nejakú skrinku, obraz, prestieranie... A zvyšok oblečenie a topánky

matinka
10. máj 2022

Ja si idem najbližšie kupit ako darček pre seba Školu šmyku 😉

Strana
z3