Nahnevaná zákazníčka: Nepríjemný zážitok s predavačkou
Mile zienky, iba si potrebujem vyliat srdce.
Dnes som bola vybrat balik do miestneho maleho obchodika. Vacsinou si necham veci doniest domov, alebo si to idem vybrat to miestneho supermarketu. Neviem, preco som sa rozhodla si to nechat doviezt do tohto obchodu.
No tak som tam po robote naklusala, v obchode ani nohy, iba ja a predavacka.
Tak som jej teda povedala, ze som si prisla pre balik, dala jej ID a ona isla pre to. Doniesla to k pokladni a v tom sa nahrnuli do obchodu asi 14 teanegerov, z toho okolo 8 vyhodila ona z obchodu, ze ked nekupuju, tak tam nemaju co robit. Mne hned povedala (nie, neopytala sa ma), ze musim pockat, nakolko oni si idu nieco kupovat. Nemusim hovorit, ze kazdy pubertak si kupoval na trikrat sladkosti. Kazdy jeden bolo ochotny cakat, kym si ja vyzdvihnem balik, vsak ho tam mala na pulte. Ona nie, ze ona bude ich obsluhovat. Samozrejme, ze sa jej postupne do obchodu dohrnulo viac studentov. Ked som sa asi po 6 studentovi ozvala, teda, ze kedy mi to uz konecne da, tak mi ta zenska niekolko krat zahlasila, ze I do not bother about you, They pay you do not. Ako sorry, ja si platim prepravnu spolocnost, nie je moj problem, ze ona z toho ma male susne. Toto mi tam este par krat zopakovala. Nakoniec som si konecne mohla balik vyzdvyhnut, stale mlela, ako ona Does not bother about me, nakolko za ten balik dostane iba 0,30. Ja som tam iba slusne stala. Ked som odchadzala, tak som jej povedala, ze sa budem stazovat. Kukala ako puk a chcela sa hadat, ja som odisla, s debilmi sa nehadam.
Do tohto obchodu nechodim, je to taky maly prtavy, vedeny indami, nic tam nemaju, isla som tam iba ten balik vyzdvyhnut. Uz som im napisala ja reviews na google mape a hned som aj zavolala do Amazonu, lebo toto je hrubo cez ciaru, aby mne niekto hovoril, ze ona nema o mna zaujem, tak nech tam tie baliky nedostava, vsak aj z toho zije.
Ja viem, ze ona zije zo zakaznikov, ale tak teda ja som tiez zakaznik, keby tam bol syn, tiez mu kupim nejaku blbost a mam utratu. Ja neviem, to co je za jednanie, vsak bez zakaznikov si moze kram zavriet. Bavime sa o UK, kde je pravidlo, ze sa musi slusne spravat k zakaznikovi. Tento obchod je hned vedla ihriska, tak tam chodime okolo casto, nikdy tam neni ani nohy.
Prosim vas napiste mi, ze toto neni normlane, lebo ma tu svacne.
@barborachors ono to tak môže byť. Človek do toho nevidí a nevieme aké je pozadie. Síce ju to neospravedlňuje, ako sa chovala, ale keď tam maká celé dni, za ktovie akých podmienok. Každému by rupli nervy. Vydať jeden balík, už keď ho má na pulte, koľko to zaberie, možno minútu?
@oslo1 ja mam lepšiu story. Muž si chcel v off license nabiť oyster. Vošiel, spýtal sa ci si ju môže nabiť a chlapík na neho začal hukat ze všetci si dnes chcú len nabiť poje.. oyster. Lenže môj muž teda nie je typ co sa nehada s hlupakmi takže drama veliká 😅 mne to príde ze niektoré tie obchody sú len front na pranie peňazí, lebo keď som tam kukla recenzie nebol zďaleka jediný a neverím ze na seba vedia zarobiť.
Ako sú všetci naštavní keď z teba nepadajú peniaze :D :D
Ja som sa raz na veduceho sťažovala, vo Wembley bol taky obchod, veduci bol moc mudry, tak som nanho napisala šťažnosť a ponevieral sa tam bezdomovec vedĺa na stanici každy deň, tak som im napisala, že rovno môžte dať toho bezdomovca za pult, vyjde vas to na stejno..😂
Ach, také čosi. A dnes o ôsmej ráno na onkologickej ambulancii...

Toto s tymi sladkostami viem, lebo vedla metra tiez mali "PNS" a tam sa nahrnuli decka, jedna stražila, či nekradnu, druha vyhadzovala, na pulte ležala a strážila.. som im nezavidela, ale ako si Angličania vychovaju, tak maju, este chodili ludia z metra si listky kupovať v hojnom počte, sa nikdy nestalo, žeby niekoho nechala čakat