Naj diskusie na koníku
Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁
Toto ma tiež odrovnalo...ten kočík bol asi vykladany diamantami a vecičky všetky značkové 🙈🙉https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/zivot-s-dlhmi-2/
Kto si pamata na diskusiu nestastneho mladeho muza, ktoreho mila mala laparoskopiu a odmietala mu vlacit 20kg vrecia s pieskom? A ze nasiel v kupelni pouzitu vlozku... chudak, sme mu vtedy dali. Rok 2011/2012 sa mi zda
Mne utkvela v pamäti mamička, ktorá sa nadopovala Ivermektinom keď zistila že má covid, no až potom sa prišla opýtať nás odborníčok na koňovi že či ho mohla zobrať keď dojčí 🤦😅 Túto postupnosť asi nikdy nepochopím 🙄
Tiež ma fascinuje každomesačná diskusia ohľadom rodičáku 😳...už viac krát som mala rozpísanú otázku že prečo? načo je dobré vedieť že Aničke z Popradu nabehli peniaze na ČSOB ale Marike z Nitry na SLSP ešte nie? 🤷 Prosím vysvetlite mi to niekto lebo tomuto fakt nerozumiem 😀... neodvážila som sa to tam napísať lebo by ma isto zožrali 😅
toto ma bavi citat, pripnem sa 😂
Mne utkvela v pamati jedna diskusia a dodnes si nanu obcas spomeniem, ani to nebolo tak davno, mozno rok spat? Ale nebola vtipna, prave naopak. Pisala tu anonymne zena, stym, ze radsej anonymne, lebo dost prispieva na MK ale realita je ina... Mala vtedy 2 deti a zila v "zlatej klietke" Chlap velky prachac ale velmi ju nejak dusil, chcela odneho utiect, pisala, ze ma aj nejaky sukromny ucet, kde si peniaze posiela, ale bala sa, lebo ze vsade mal kontakty, strasne biznese a tak... Malo to strasne vela komentarov a dodnes ma zaujima ako to dopadlo, ked to nejak vobec dopadlo...🤔
Mne najviac utkvela v pamäti už spomínaná téma o americkom "armyvojakovi" a jeho láske Anetke, veľká škoda, že je zmazaná. A ešte tu bola téma o 23 ročnej vydatej panne, ktorá s manželom ešte nemala sex, hoci od svadby už prešli mesiace, lebo ona doteraz nemala čas, ale už sa na to chystá a pýtala sa, ako sa to robí. Keď jej baby písali, že je to vymyslený príspevok a že je decko, ktoré si robí srandu, pridala si profilovú fotku, čo baby tiež hneď odhalili, že je stiahnutá z netu. Potom pridala aj fotku s manželom, čo bola evidentne nejaká reklamná fotka, model s modelkou nahí v posteli, zamotaní do plachty... Za toto si sypem popol na hlavu, lebo to som nahlásila. Ale to som ešte netušila, aká sranda sa z toho vyvinie.
Ináč, v pozitívnom zmysle mám rada tému "Perly našich detičiek...", tam sa vždy nasmejem.
@h2 preboha 🤦♀️ze "uz sa na to chystá doteraz nemala čas" 😂😂😂
@ankakovacova Presne tak, dostala otázku, prečo doteraz nemali sex, keď už sú 2 či 3 mesiace manželia. Odpoveď bola, že doteraz nemala čas. 😂 Potom neskôr dala fotku, ako s "manželom" ležia nahí v posteli.
@h2 no to je nieco neuveriteľne 😆
Nezabudnem keď sa tu jeden chalan pýtal,ci je v poriadku keď pride domov,a pri dverách ho čaká žena s tým,aby si vyzliekol trenky aby ich mohla ocuchat. Vraj mala čuch ako lovecký pes,pretože si myslela,ze ju podvádza :D :D :D chudák,tiež neviem ci ešte stále dava cuchat ci nie.. no,keď som to povedala chlapovi,tak mi na to povedal,ze keby cuchla jemu ku trenkam,tak ju vypne na supu :D :D :D :D bolo tu už všeličo,neviem čím by som začala,ale toto je proste top :D
Ja si pamätám jednu diskusiu, kde užívatelka písala, že s manželom chodievali na swingers party, ale od kedy sa jej narodilo dieťa, jej priority sa zmenili, ona to už robiť nechcela, ale jej manžel sa toho nechcel vzdať. Diskusiu si pamätám preto, lebo tento príbeh sa objavil v TV v Súdnej sieni a tam ich rozviedli.
@luccija niektoré sú skôr smutné ako vtipné ako jedna mamička tu písala, že je unavená z deti nechodia von, a staršia spala 4 hodiny denne a prečo by mali chodiť von a venovať sa im
Potom ta šialená v Srbsku čo živila chlapa a chcela byť krásna a nemala rada anál🙂, a ďalšia čo ju tam poslali z práce a ona živila jeho a jeho syna a požičala mu peniaze to bolo pár týždňov dozadu.
Potom tu bola nejaká mladá doktorka čo chcela pol ročné dieťa nechať s mužom a svokrou, lebo nestudovala, aby doma bola.Ale mám pocit, že som tu varená pečená a veľa z tých tém si nepamätám.
Pani z bipolarnou poruchou čo ju muž opustil bol dlhý a zaujímavý príspevok a smutný.
Podobné tu raz písala tiež pani s bipolarnou ako vystrájal rozbila auto, zmizla z domu opisovala svoje stavy počas mánie minula veľa peňazí...všeličo sa tu človek dozvie človek je rád, že žije svoj nudný život🙂
Jedna prave prebiehajuca 😁https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-chut-na-tuniakovu-natierku-znakom-tehotenstva/

@ibrunova https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/uder-s-nakupnym-kosikom-v-14-tyzdni/